So dnevi šteti še eni problematični prometni točki v mestu?

Murska Sobota je v zadnjem času dobila kar nekaj novih krožišč, nekatera pa so še v nastajanju oziroma v fazi načrtovanja.

Za veliko spremembo je konec leta 2016 poskrbelo novo krožišče v strogem središču Murske Sobote, lani pa smo dočakali še krožni promet na Lendavski ulici pri vagi. Dve krožišči bomo kmalu dobili tudi v okviru izgradnje južne obvoznice, in sicer na Panonski ter Bakovski ulici, medtem ko je za prihodnje leto bila napovedana še preureditev nevarnega križišča pri Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Vendar pa se je vse do zdaj zdelo, da je bila ena najbolj problematičnih točk v mestu spregledana. Tudi naši bralci navsezadnje že lep čas opozarjajo, da bi preureditve v krožni promet bilo najbolj potrebno križišče ob Centru za starejše Mursko Sobota.

Prometna nesreča na mesec in pol

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so namreč v obdobju od leta 2014 do 2017 v križišču Gregorčičeve ulice in ulice Staneta Rozmana v Murski Soboti obravnavali 25 prometnih nesreč. To pomeni, da je na tej točki počilo približno vsak poldrugi mesec.

»V večini primerov je šlo za prometne nesreče I. kategorije, katerih posledica je materialna škoda in II kategorije, katerih posledice so lahke telesne poškodbe,« so sporočili iz PU MS.

Da je nekaj treba storiti, se očitno zavedajo tudi pristojni, saj bo točka končno le deležna spremembe prometnega režima. In kot kaže, prav dolgo ne bomo več čakali.

Mini rondo še letos

Kot pojasnjujejo na Mestni občini Murska Sobota, je v križišču Gregorčičev ulice in Ulice Staneta Rozmana predvidena gradnja mini rondoja na dvignjenem platoju.

Predvidena vrednost investicije znaša približno 90.000 evrov, začetek gradnje pa menda lahko pričakujemo še letos.

Upati gre torej, da se bo prometna varnost v tem delu mesta z novo pridobitvijo čim prej izboljšala.

S spleta

Komentarji (51)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Katera je največja znamenitost naselja Grad na Goričkem?

gost2 (nepreverjen)

Počen de cena, 1 mio € de folgalo za te krog?

kuki (nepreverjen)

tou križišče je bilo ok fčasik.
te pa so postavili tej nove zgradbe v celoj liniji gregorčičeve direkt na cesto in zdaj je nepregledno.
isti drek pri policiji.
što bog njin je dal tak bluzik križišča zijdati?!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kaj naši občinski veljaki res ne znajo denarja drugače zapraviti kot za krožišča ( verjetno bo zopet čez 600.000 evrov) ? Sobota bo verjetno evropska rekorderka po številu krožišč na prebivalca ! Fuj !

Hmmmmm.... (nepreverjen)

Najprlej vsi modruvate, ka je tu taaaaaaak potrebno krožišče. Komentar na sobotainfo na to temo dobi nevenkelko plusov. Vrvlen, ka je zaradi toga tudi puno lidij tudi šlo k župani. Kda se pa dela krožišče pa tudi neje vredi... Zakoj pa ti krožišča idejo na živce? Gre za najbole pretočno zadevo, nemre se pokvariti... Me zanima, če se, kda stojite pred rdečov na semafori, tudi bunite čez semafore... Če se pa ne vejte voziti v krožiščaj, pa je tou vaš problem...

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

gost 2 (nepreverjen)

Se mi zdi eden bole pametnij odgovorov. Glede na to ka je pač nekši problem keroga trbej rešiti, to najbole idealna rešitev. Iž kero so tak na cesti najbrž nišče nede šau podirat, pa koneckoncev tudi či bi (teoretično) bi najbrž malo več koštalo kak krožišče :)

In reply to by Hmmmmm.... (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

V prvem delu svojega komentarja pišeš neke pravljice. Če se ne veš peljati skozi križišče, ke to tvoj problem in ne moj ! Končno si dajte dopovedati, da zaradi par razvajencev in slabih voznikov ne more v vsaki ulici biti krožišče ! In ta krožišča, ki so bila že napravljena, so bistveno, bistveno predraga ! Zanimiva bi bila revizija teh stroškov za krožišča in betonsko ploščad pred občino ! Krožišče pred bolnico - 800.000 evrov ? Kaj bodo zlati robniki na tem krožišču ? Se zavedaš, koliko stanovanj, ki jih zelo primanjkuje, bi se dalo zgraditi iz polovice denarja, ki je šel za krožišča ! In ljudje bi od teh stanovanj veliko, veliko več imeli, kot imajo od teh krožišč. Predvsem mlade družine z otroci, ki se zdaj stiskajo pri starših ali eni dragi sobici pri privatnikih ! Ni mi težko nekaj sekund, tudi minut počakati pred semaforjem ! ZARADI VSEGA ZAPISANEGA SEM PROTI NOVIM KROŽIŠČEM !!!!!! Še nekaj: takšni, ki nimate 20 sekund časa počakati pred semaforjem, ste ure in ure v gostilnah in trgovinah !!!!!!! Tam se vam ne mudi nikamor ? UBOGI NA DUHU, KI VES NAPREDEK VIDITE V KROŽIŠČIH !

In reply to by Hmmmmm.... (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Upam, ka do se gospodje projektanti ob deli navčili kak se delajo krožišča. Tak je krožišče na južni obvoznici na Bakovski slabo sprojektirano. Izvozi iz krožišča so preozki za šleperje in avtobuse.

Vipko
Truplo

Da se tu postavi krožišče seveda ni slaba zamisel. Vse ostalo, cena, izgled, funkcionalnost, pa prepuščam strokovnjakom. Jaz seveda to nisem.

Ker pa je to križišče in v bodočnosti verjetno krožišče skoraj v središču mesta pa v razmislek: uredite tudi kolesarsko stezo, po možnosti tako, katera je na istem nivoju, kakor cestišče za avte in ločena samo s črto. Tu v središču je pač večji promet, več trgovin in sedaj s kolesom kolovratiti, pa Bog ne daj tudi po gradnji krožišča, po teh pločnikih, polnih lukenj ni ravno varno.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Samo zaradi tebe (nepreverjen)

Mislim, da bo po celi Soboti in po okolici Sobote takoj potrebno zgraditi nove kolesarske steze, da se bo GOSPOD TRUPLO lahko brezbrižno vozil po njih. Bejž, no !

In reply to by Truplo

Šofer (nepreverjen)

Malo se rajše čednej vozte v sobote z temi bicikle. Nej samo glava naravnost pa gas, levo desno pa ništa. Te pa da do koj pride je pa nevola.

In reply to by Samo zaradi tebe (nepreverjen)

Niki Lauda (nepreverjen)

Vala isto za voznike avtomobilov, kak tudi za vse ostale udeležence v prometi. V Soboti je katastrofa ka se tiče kulture v prometi in upoštevanja omejitev in drugih cestno prometnih predpisov. Večina lejče po Soboških ulicah kak zarejzane kokouši.

In reply to by Šofer (nepreverjen)

lajčimen (nepreverjen)

če se jih dosta niti ne vej v pravilni smeri pelate...

In reply to by Šofer (nepreverjen)

Kolesarka (nepreverjen)

Oja, se znamo, samo so kolesarske poti tak spelane, ka je upoštejvanje pravil ena sama muka. Drujga stvar je pa ta, ka pešci sploj ne šmerglajo teh stez in odijo po njih kak kure (Kocljeva, Slovenska, Štefana Kovača - dostakrat preverjeno).

In reply to by lajčimen (nepreverjen)

lajčimen (nepreverjen)

San poleg doma pa skoraj vsake večer poslušan heroje tu v ton križišči gumije smodijo pa se frajere idejo... Po Gregorčičove se marsikeri pela 70, 80,... Tou ka san zgornjon posti napiso je iz mojih izkušenj v ton križišči. San previden šofer pa neman sile, gledan okoli sebe pa nej samo cesto 2 metra pred sebof. V ton križišči se mi je že eno 10x zgodlo ka se je kolesar brez ka bi gledo po napačnoj strani z nikec samo pred mene pripelo (prejk prehoda)... Vsi udeleženci prometa bi malo bole pazljivi lejko bili pa nebi bilo potrebe na vsakih par metrov krožišč delate, samo ka če enih drujgo doj ne stave kak tou..

In reply to by Kolesarka (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Vidiš, če želim spraviti motorni promet iz središč mest, moramo graditi kolesarske steze. O tem se vedno piše, kajti motorni promet je strup za središča. Kaj o tem nič ne bereš oz. si verjetno voznik, kateri se pelje z avtom v 200 m oddaljeno trgovino ali gostilno? In te potem vsak moti, kateri se ti zapelje preko vozišča?

Ja, smisel gradnje, projektiranja kolesarskih stez je ravno v tem, da se lahko čimbolj brezbrižno voziš po njih, ne pa kot sedaj, ko je vsa zadeva kar nevarna.

In reply to by Samo zaradi tebe (nepreverjen)

Samo zaradi tebe (nepreverjen)

Razlika med nama je v tem, da sam hodim po mestu peš, ti si pa veliki gospod ( in misliš, da si frajer ) in se moraš voziti, ker si pozabil hoditi peš ! In zaradi par takih kot si ti, mora biti celo Prekmurje pokrito s kolesarskimi stezami, za par tistih, ki pri semaforjih nimajo 25 sekund časa, potem pa dve uri sedijo v gostilni, v vsaki ulici krožišče ? Pelajte se nekam ! Niste samo vi na svetu.

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

Če bi ti vedel, koliko poleg vsega jaz med drugim tudi prepešačim. Včasih tudi v službo namesto z avtobusom ali kolesom. In to nekaj kilometrov, ne sto ali dvesto metrov.

Vidim da si žaljiv, žal pa nimaš ne širine tako v nekem splošnem znanju, kakor v srcu. Kajti, če bi to imel, bi vedel, da malodane vse države, vsaj take, katere malo gledajo naprej in v ekologijo, spodbujajo gibanje ljudi, pa je naj na kolesu, peš... v teku, kakor kdo hoče.

Če bi tvoje držalo, zakaj potem moderne evropske države gradijo res prave kolesarske steze, posebne mostove za kolesarje in pešce, zapirajo središča mest in to veliko večjih, kakor je Sobota? Zakaj izrivajo motorni promet iz središč in še bi se našlo?

Samo zaradi mene ni treba nič, ampak če bi vsi tako razmišljali, kakor ti, bi nam naslednja oz. naslednje generacije hudo zamerile, kajti nič jim ne bi zdravega prepustili! Zaradi mene ni treba nič, se bom že znašel, tudi zaradi takih prepametnih špodtljivcev, ampak takih kot sem sam, torej zelo gibalnih ljudi je veliko, veliko več, kakor ti misliš. Kolesarjev vsak dan več, pa ti to priznal, ali ne. In tem je treba po tvojem prepustiti luknje na pločnikih, nemogoče druge kolesarske poti, take, kjer je neka normalna in po cestno prometnih predpisih vožnja skoraj nemogoča.

V nemalo deželah ne delajo samo prijaznih kolesarskih stez, ampak se tudi drugače pobrigajo tako za zdravo rekreacijo, kakor zdrav prevoz na delo, v trgovino, pa tudi na špricer ali pivo:

http://www.bicikel.com/novice/18006/na_japonskem_vlak_samo_za_kolesarje…

In reply to by Samo zaradi tebe (nepreverjen)

Samo zaradi tebe (nepreverjen)

Razlika med nama je v tem, da sam hodim po mestu peš, ti si pa veliki gospod ( in misliš, da si frajer ) in se moraš voziti, ker si pozabil hoditi peš ! In zaradi par takih kot si ti, mora biti celo Prekmurje pokrito s kolesarskimi stezami, za par tistih, ki pri semaforjih nimajo 25 sekund časa, potem pa dve uri sedijo v gostilni, v vsaki ulici krožišče ? Pelajte se nekam ! Niste samo vi na svetu.

In reply to by Truplo

vij bluzite :) (nepreverjen)

ka kole do v ms delale.. te se vedno eni in inste našle ka te modruvale... Ges nvn zakoj ste se nej včili pa bi vij bilij župan..itd pa bi odločale ka de se delalo.. nej ka mejšate drek za bv.. tan se bunite rajše ka nan naj plače zvišajo.. ka se morejo določene lidjej spravite z politike ka so predugo na oblaste... tan pišite zakoj se še kučan non vmešavle v tej pizdarije...

Landini

Ne vem zakaj ste proti investicijam. Ni mi jasno.

gost2 (nepreverjen)

Jes san nej proti investicijam, nasprotno, ampak proti KRAJI! NIKOLI nebi dal za eno krožišče 800.000€, za podiranje ene cestninske postaje 1.000.000€, ...
Pa lidje boži, malo premislite ka bi si zgradili če bi meli telko pejnez, VILO ob morju, nej pa par robnikov sredi Sobote. To ni vredno več kak 100.000€ pa še to je verjetno močno pretirano.

Landini

Se strinjam, da če bi dobil neko količino denarja navadni človek, bi iz tega kupa naredil mnogo več. Po drugi strani se pa vprašam nekaj drugega. Glede na to, da se na državnem nivoju vedno pojavlja ena in ista opcija (leva ali desna, glede kraje so vsi isti), ljudje še vedno volite eno in isto opcijo. Torej narodu to paše, da se cel čas samo krade. Po drugi strani pa imamo ustrezne službe, ki bi morale te stvari nadzorovati. Pa spet nobenega nič ne briga. Na mesto, da delamo referendume proti investicijam, jih obrnimo proti inšpekcijskim službam, proti sodiščem, proti vsem ostalim nadzornim organom. Konec koncev so to službe, ki jih plačujemo, da skrbijo za red v tej državi. Sedaj pa imamo situacijo, da če si lopov, sodnik ali politik, si vsemogočen in lahko delaš kar hočeš. Pa še en pogoj je. Moraš biti res velik lopov. Vsaj nekaj milijonov moraš ukrasti. Če ukradeš en sendvič, si po mnenju naših sodišč, večja nadloga, kot, če pokradeš milijone.

In reply to by gost2 (nepreverjen)

Čudo (nepreverjen)

če pa mamo takšne prometne strokovnjake... Poglente, kak to križišče zgleda. Če se pelaš iz centra po Rozmanovi, je stop znak tak postavleni, , ka če ravnaš po pravilih, bi lejko stal večno, pa ne bi mogo naprej. Če bi rad vido na prednostno cesto, pa moreš zapelati v križišče in reskejraš, ka te zakači tisti keri zavija v lejvo proti tebi iz Gregorčičeve. Tisti keri dovolo , ka zgradbe segajo tak na cesto, pa tisti ka je dau znake tak postaviti in narisati označbe si zaslužita, ka jima dajo odpoved. Tej dvej osebi sta nevarni svoji okolici.

Mura je večna (nepreverjen)

Krožišče bi moglo biti v sakšon križišči ge je možno, pretočnost je dosta vejkša, nesreče so izredno rejdke. Najbole je blesavo da stojiš pred semaforon cejlo minuto pa si san v križišči, tou je na Lendavskoj. Kak prvo čas nema veze, je pa poraba goriva in onesnaževanje dosta vejkšo kak pa či bi bilou krožišče. Ka se pa tijče cejne za tou pa smo mij nej strokovnjaki. Tujec tij pa ne bluzi pa s stanovanji, tou se glij tak dela.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Naštej koliko in kje je MOMS zgradila stanovanja v zadnjih petih letih !

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Hmmmmm (nepreverjen)

Za koga se naj dela stanovanja? Za tiste, šteri živijo po vasaj ali mestaj pri staršaj, ker si NEMREJO PRIVOŠČITI SVOJOGA STANOVANJA? Za tiste naj delamo? Če do pa to socialna stanovanja v sklopi javnoga stanovanjskoga sklada pa te lidgej palik glasni pa pametni, ker kao podpejramo lenobe, šteri neščejo delate... Sicer pa se v MS že kakšnih 25 let nej napravilo nikšnoga poštenoga stanovanja. Vsaj za lidij z malo menšin tošlinon nej...

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Stanovanja se MORAJO graditi za občane MOMS ! Občine so bile ustanovljene z namenom izboljšati življenje svojim občanom. Ena zelo pomembna vrednota je DOM ! Človek brez doma je nula ! Zdaj vidite, kako si naš župan prizadeva za dobrobit vseh občanov ! Za gradnjo stanovanj ni denarja, za vse ostalo je. Je privatni lobi, ki drago oddaja sobice v najem, premočan ? Celo stanovanjsko politiko je zajebal DEMOS, ki je z Jazbinškovim zakonom za drobiž prodal 85 % družbenih stanovanj. A v vsakem mestu se gradijo znova stanovanja, samo Sobota je že dalj časa mrtvilo.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

22222222222222… (nepreverjen)

Zakoj bi se v Soboti mogla zidati stanovanja če je pa pol Sobote prazne, oziroma ka mo se bole razmili kuče so prazne ali pa majo notrik enoga do dva starca. Ne bi bilo bokše ka bi občina te kuče odkupila pa jih dala mladim družinam. Mogoče bi bilo bokše pa ceneje samo ka pa pohištvo pa luksuz, mladi so navajani na lipou pa ka nikaj nej trbe investerati. Sobota de pa dale mrtvilo, zakoj to pa vsaki osel zna.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Točno tak kak si napijso.

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

Mura je večna (nepreverjen)

Mj komentar ide zgornjomi nej tujcu, zakoj bi občina gradijla stanovanja, pa še najboukše ka do socijalnam Ja kapa te, za stanovanja naj skrbij država, občina pa more za se občane nej samo za posameznike keri bi fal stanovanja doubili. Zda pa šopajte minuse san istino povedo. Ge san za svoje enosobno stanovanje krvavo delo. Naj se delajo krožišča pa kolesarske steze, aja najprlej pa reflektore na Fazaneriji, s ten zadnjin san pa dregno ene.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Kmett (nepreverjen)

Baje ka do na Fazaneriji kukrco posadili. Tak ka nej trbej reflektorov.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mura je večna - ti samo živi v svojem svetu ! Za kaj drugega kot gledanja tretjerazrednega nogometa s svojo pametjo tako nisi sposoben. Škoda časa za takšne izmečke kot si ti !

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Reflektorji (nepreverjen)

Ne rabimo delovnih mest, ne rabimo stanovanj, ne rabimo vrtcev, ne rab .................. Glavno, da žogo in Muro imamo ! Srečni ljudje, ki samo to rabite.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

STANOVANJA, KI SO V LASTI OBČINE MOMS LAHKO DOBIJO V NAJEM SAMO OBČANI MOMS ! Kapiš ali je preveč za tvoj mozag ? Kako naj mladi in ostali v Soboti sploh pridejo do stanovanj, če se nič stanovanj ne gradi že dolgo, dolgo ? Pa ne mi z bedarijami o odkupu nekih par starih stanovanj, ki jih lastniki tako ne bi prodali. V VSAKEM MESTU SE ZIDAJO STANOVANJA SAMO SOBOTA JE IZJEMA ! ZAKAJ ?

In reply to by Hmmmmm (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Bumbar, pa daj tij tvojih 7 stanovanj na razpolago.........

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Že petnajst let jih dajem v najem po dosegljivi ceni. Hvala DEMOS - u, da sem jih skoraj zastonj dobil.

In reply to by butalec (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Maš tij qurac od ofce!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ti si še bil premlad, da bi dobil stanovanja skoraj zastonj, ko sta DEMOS in Jazbinšek talala stanovanja. Moraš biti ob pravem času na pravem mestu !

In reply to by butalec (nepreverjen)

janplen100

Absolutno iz tega križišča treba narediti Krožišče.
Je pa res, da treba to investicijo kot sem že napisal, da jo podpiram vzeti pod drobnogled kaj za vraga to lahko toliko stane. Pa te debele robnike okoli. Čemu !!! Sicer nisem gradbene stroke ampak gledam drugje kako imajo.
Poglejmo v Avstrijo kot že stokrat povedano.

kamuflaža (nepreverjen)

To krožišče bi privatnik napravo za 50.000,00 € samo ka jih niti blizu ne pustijo pod pretvezo javnih naročil. Malo se pozanimajte kelko košta m2 asfalta in m3 gramoza pa de vam takoj jasno kelko pobašejo v žepe naročniki investicije.

Gostja426 (nepreverjen)

Upam, da bo ta mini rondo res mini. Če takšnega sploh znajo narediti. Zakaj delajo tako glomazne kroge v sredini, pa kup otokov itd.? V Radkersburgu je ob vstopu v stari del mesta krožišče, ki to sploh ni. Sredi križišča so dali krogec iz tlakovcev, niti črt niso zarisali, pa je vsem jasno, za kaj gre. Nobenih stroškov niso imeli s tem, pri nas pa trošimo milijone in zganjamo cel cirkus, da je krožišče vidno z vesolja.

Šofer (nepreverjen)

Očitno ti nimaš izpita in ne voziš. Takšni rondo, ki je v Radkersburgu je totalno mimo, sploh ga ne mores pravilno prevozit, ker je tako majhen, pelješ lahko kar preko njega. Rondo mora biti čim večji, da se lahko zagotovi pretočnost in varnost.

In reply to by Gostja426 (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Ne zameri, sam ga prevozim lepo okrog brez težav. Res pa je... da s primerno hitrostjo, mogoče največ 10 km na uro. Pa ja ne misliš, da Avstrijci ne vedo, kaj počenjajo za razliko od naših projektantov?

In reply to by Šofer (nepreverjen)

čebula (nepreverjen)

.. ga, samo s kolesom!

In reply to by Truplo

Vipko
Truplo

"Normalno", brez cviljenja gum se tak rondo hitreje prevozi s kolesom, kakor avtom.

Pa saj je tudi namen tega malega rondoja v tem, da zmanjšaš hitrost in zaviješ, če je mogoče. Prej si se moral ustaviti, pa seveda prav tako z malo hitrostjo levo ali desno. Kaj ti ni jasno? Alil to, da si sedaj pričakoval, da to zvoziš 50 na uro, ko tega ne moreš niti na veliko večjem krožišču?

In reply to by čebula (nepreverjen)

Ufff (nepreverjen)

Kak pravi zgornji. Takšni mali rondoji so nej praktični. Mogouče samo te, kda vsi zavijajo desno ali se pelajo ravno. Ob zavijanji levo (oz. 3. izvoz) se že pojavlajo problemi glede pravilnosti zavijanja (se pač težko sprevozi celi krog). Poleg toga je varnost slabša, ker se v takšnih malih rondojaj hitreje spregledne koga. Ges san se enouk v Grazi pelo v takšni mali rondo, pred meuf pa kolesarka. Z moje desne pa v njo (niti nej z zmenšano hitrostjo) pride ena voznica pa jo ta vdari. Pač, zaradi konstitucije rondoja jo je spreglednila. V velkih rondojaj je ta verjetnost menša. Drugi vzrok so tovornjaki in avtobusi. Predstavlaj si mali rondo, ge ščej iti šleper na 3. izvoz. Vejpa nega šans, ka bi se sploj pelo okoli tistoga otoka, ker nejde. More zasesti celo cesto in jo s ten zaprej. Tretjič je pretočnost. Samo si predstavlaj pešca, šteri ide pri takšnon malon rondoji prek ceste. Avto se stavi, tudi avto za njin se more staviti in celi rondo in celi promet stoji. V velkon rondoji toga nega. Če je na 3. izvozi pešec pa se zaradi njega 3 avtoji morejo staviti, ges lejko še itak iden brez zmenšane hitrosti v 2. izvoz...To so vzroki od mene laika. Mogoče nešče, šteri se na tej stvari bole spozna (kakšni gradbenik) zna še kaj drugoga...

In reply to by Gostja426 (nepreverjen)

Gdsethn (nepreverjen)

Tu bi lejko,nasredi križišča župan stal pa popejvo

Red Bull (nepreverjen)

Nikjer na svetu ni večjih strokovnjakov za krožišča kot v Soboti !

Šofer (nepreverjen)

Nikjer na svetu ni večjih bedakov kak tu, ki pišejo takšne komentare. :P

In reply to by Red Bull (nepreverjen)

Red Bull (nepreverjen)

Zakaj potem to pišeš ? Ti nisi .................

In reply to by Šofer (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Krožišče je najpametnejše križišče na svetu.
Ne razmin, kak idioti majo nekaj proti njim. Najbrž niti avtov ne vozijo, pa ne vejo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Katera je največja znamenitost naselja Grad na Goričkem?

Starejše novice