Nova poslovna enota Avtohiše Meško d. o. o., Agroservis, je prava izbira za sanacijo manjših poškodb.

Novi in sodobni materiali ter oprema našim kleparjem in ličarjem omogočajo, da so manjše poškodbe sanirane še v istem dnevu, kar pa pomeni, da vaša mobilnost ni omejena za daljše časovno obdobje.

Vaše zadovoljstvo pa je vselej naša prioriteta. 

Hladna popravila posledic toče, brez lakiranja

Naša prednost je med drugim tudi to, da opravljamo kleparsko-ličarske storitve za vse znamke vozil. V poletnih mesecih, ki se približujejo, nas marsikdaj lahko presenetijo nevihte in neurja s točo, ki lahko na vašem vozilu povzroči poškodbe.

Pri nas saniramo poškodbe, ki so posledica toče s hladnim popravilom, brez lakiranja, kar pomeni, da bo vaše vozilo spet videti kot novo. 

Hitra montaža vlečne naprave, še hitrejša zamenjava vetrobranskega stekla

Pri nas opravljamo tudi montažo vlečne kljuke za vse znamke vozil. Vlečna kljuka je vsestranski pripomoček in naprava, ki uporabniku vozila omogoča lažji transport. Za čas montaže vlečne kljuke lahko pri nas seveda dobite nadomestno vozilo.

Ena izmed nevšečnosti, ki nas lahko doleti na poti in na katero nimamo vpliva so poškodbe vetrobranskega stekla, ki nastanejo predvsem zaradi kamenčkov, ki priletijo s strani nasprotno vozečih vozil, tovornih vozil in različnih strojev, ki opravljajo dela ob cestah.

Poškodbe vetrobranskega stekla je pametno čimprej sanirati, ob razpokah pa se vetrobransko steklo zamenja. Pri nas lahko opravite prijavo morebitne poškodbe brez obiska zavarovalnice, kar pomeni, da nimate dodatnih stroškov

Ob menjavi vetrobranskega stekla vam omogočamo tudi storitev dodatne zaščite vetrobranskega stekla z nano premazom. Nano premaz podaljšuje življenjsko dobo vašega stekla, prav tako pa ščiti vaše brisalce, ki se potem ne obrabljajo tako hitro. V dežnih razmerah kapljice hitreje odtekajo in tako niso moteče med vožnjo. 

Poskrbite, da vam poleti v vašem vozilu ne bo vroče

Čiščenje in polnjenje klime je pomembno ne le za vaše udobje in dobro počutje, ampak tudi za vaše zdravje.

Nepravilno vzdrževanje klime lahko povzroči naselitev mikroorganizmov, ki lahko škodujejo vašemu zdravju. S pravilnim vzdrževanjem tako tudi poskrbite, da bo življenjska doba klimatske naprave daljša.

Pravočasno poskrbite za čiščenje in polnjenje klime, pri nas pa vam prav tako ponujamo storitev dezinfekcije z ozonom. 

Za vaše vozilo lahko opravimo res vse – tudi mehanske storitve

Opravljamo tudi vse mehanske storitve, ki jih vaše vozilo potrebuje:

  • menjava pnevmatik,
  • optika za osebni in tovorni program,
  • diagnoza vozila,
  • programiranje,
  • hitri servis (brez predhodnega naročanja).

Kako do nas?

Najdete nas na Kroški ulici 58 v Murski Soboti. Kleparsko-ličarska delavnica je za vas na voljo vsak delovnik med 7.00 do 15.00

Lahko nas pokličete na telefon 02 530 03 61 ali pa mobilno številko 031 353 238, na kateri sta dosegljiva Andreja Kerčmar in Vili Žekš. Lahko nam napišete tudi e-poštno sporočilo na naslov [email protected]

Starejše novice