Foto: bralka Sobotainfo
Občina Črenšovci je Novo ljubljansko banko že večkrat opozorila na nečistočo pred njihovim bankomatom.

Kot smo poročali, je v Črenšovcih po zaprtju poslovalnice Nove ljubljanske banke tam ostal le bankomat, ki je že nekaj časa zanemarjen. 

»Zelo slaba luč za našo občino«

Iz občine Črenšovci so NLB že večkrat opozorili na bankomat, ki je zanemarjen že nekaj mesecev. 

»Tako za nas zaposlene na občini Črenšovci, kot za naše občane je nered pred banko zelo slaba luč za našo občino. Prosim, če lahko svetujete, kam naj se obrnemo, da bo NLB kot lastnica stavbe poskrbela za čistočo, kot je bila v času, ko smo še lahko obiskovali poslovalnico,« se glasi le ena izmed prošenj občinske uprave, naslovljena na Novo ljubljansko banko. 

Zadnje opozorilo pred nekaj dnevi

»Banko smo že nekajkrat opozorili na zanemarjen bankomat, ki se nahaja v njihovi stavbi, nazadnje 9. avgusta. Mobilno banko izvajajo, tako kot so obljubili,« je za Sobotainfo pojasnila županja Vera Markoja

Jasno je, da se bankomat nahaja v stavbi, katere lastnica je NLB. Čiščenje bankomata je zato v njihovi pristojnosti, na občini odziva za zdaj niso prejeli, pravijo. 

V kakšnem stanju je bankomat, si lahko ogledate na tej obarvani povezavi

NLB: Bankomat je res zanemarjen, čiščenje že naročeno

Na poizvedovanja Sobotainfo so se odzvali tudi iz Nove ljubljanske banke, ki priznavajo, da je bankomat res zanemarjen, zagotavljajo, da je čiščenje že naročeno. 

»Kot stranke in sami ugotavljate, je bankomat v Črenšovcih res zanemarjen, zato ga bomo seveda v najkrajšem možnem času očistili. Čiščenje je že naročeno, tako da bi moral biti v kratkem primerno urejen. Vsem strankam se za neprijetnosti opravičujemo in prosimo za razumevanje. Sicer stanje bankomatov preverjamo in praviloma ustrezno odreagiramo,« so pojasnili za uredništvo. 

»Kar pa zadeva obiske mobilne poslovalnice – tečejo nemoteno vsakih 14 dni, lokacija je na parkirišču ob bivši poslovalnici NLB, termin pa 14:10 ura. v Črenšovcih mobilna poslovalnica Bank&Go ostane 1,5 ure,« so za Sobotainfo še povedali pri NLB. 

Kaj se dogaja med občino in NLB?

Spomnimo, da je se je vodstvo Nove ljubljanske banke konec meseca marca odločilo, da zapre svojo poslovalnico v Črenšovcih. Županja Vera Markoja se je na takšno odločitev ostro odzvala in 23. februarja v zvezi s tem poslala banki sporočilo s protestom za ohranitev poslovalnice. 

Prejela je odgovor, v katerem navajajo, da bodo ohranili bankomat in vsakih 14 dni zagotovili v Črenšovcih mobilno banko. 

Po neuspešnem telefonskem kontaktu z vodjo podružnice za Pomurje je županja 11. marca banki ponovno poslala dopis, na katerega so se odzvali s telefonskim odgovorom, da so se za zapiranje odločili zaradi ekonomike poslovanja

Ob napovedanem zaprtju bančne poslovalnice so v občini Črenšovci iskali druge možnosti in kontaktirali predstavnike Nove KBM. Občanom so na voljo njihove bančne storitve v poštni poslovalnici v Črenšovcih.

Komentarji (8)

Pika na I (ni preverjeno)

Sicer smo pa obiskovalci pujsi in svinjamo vse naokrog.

Teta 11 (ni preverjeno)

Od kje informacije. Ka smo vsi pusi. Ne sodi vse po sebi

In reply to by Pika na I (ni preverjeno)

popravek (ni preverjeno)

občina naj opozori svoje občane, naj su nej tak velki pujsi

In reply to by Teta 11 (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

saj ni res

Debela pra…. (ni preverjeno)

Telko energije za pisarjenje, ta cas bi lahko koristneje porabila obcina crensovci, da bi bankomat sami spucali. In kakse de stanje bankomata cez 1/4 leta? Opet svinjakarski. Takse stvari se inaci resavlejo.

izak (ni preverjeno)

Kakšna banka, takšni bankomat. Lopovska banka !

Dolenski Đanči (ni preverjeno)

Pa hebala vas občina!
Kak ge vijden na sliki je nej zamazani bankomat, like okolica bankomata. Ka, kda Črenšovčare okoli kandelabra na državnoj cesti smetij namečejo te pa Direkcijo za ceste pozovejo pucat?!
Rešijtev za vas:
1. Ne smejtite.
2. Če pa smetijte, pa spucajte. Vej pa javna dela znankar mate, kak sakša drujga občina??

Bindi (ni preverjeno)

Zdaj ga je NLB spucala, mogouče je samo pitanje cajta, gda de ga ukinila. Ne poskrbijo, ka bi dobro pos terminali delali, te pa skous menje bankomatov majo. Pred kratkin so ga v Šavel centri v MS ukinole, kao ka zadnje leto nej bilou zadosta prometa. Ja, čüdno, če pa so bile bavte zavolo korone zaprejte, pametnjakoviče ...

Starejše novice