Vir: Instagram Britney Spears
Svetovno znana pevka Britney Spears je na družbenem omrežju Instagram v zadnjem času delila številne kočljive fotografije svojega golega telesa.

 

Pevka Britney Spears se je po 13 letih rešila očetovega skrbništva nad njenim zasebnim življenjem, kariero in denarjem, nato pa se zaročila s Samom Asharijem.

Spears pa je v zadnjem času s sledilci na družbenem omrežju Instagram delila več fotografij svojega golega telesa, na katerih si recimo prsi pokriva z rokami, spolovilo pa je pokrito zgolj z drobnim emotikonom. 

Številni oboževalci in drugi uporabniki družbenih omrežij se zato sprašujejo, kaj se z njo dogaja, na več objavljenih fotografijah je namreč videti tudi, kot da je slavna pevka pod vplivom (prepovedanih) opojnih substanc.
 

Oboževalci zaskrbljeni

Oboževalci se v komentarjih med drugim sprašujejo, kaj se dogaja s priljubljeno pevko, nekateri med njimi pa so izpostavili tudi: 

»Zakaj, Britney? Si pomislila na svoje otroke?«

Nekateri so pevki celo predlagali, naj s fotografijami svojega golega telesa začne služiti:

»Naredi profil na portalu Onlyfans, Britney, in s slikami začni služiti.«

Vrača se na odre

Spears je zadnji album posnela leta 2016. Po šestih letih pa se pevka uradno vrača v glasbeni svet z novo skladbo Hold Me Closer, ki jo je posnela skupaj z legendarnim Eltonom Johnom. Skladba naj bi izšla konec meseca avgusta.

Komentarji (9)

heeeh (ni preverjeno)

In ka je narobe s ten? Ale bi jih mogla odavati na Onlyfans kak ostale denarja potrebne babe, pa te bi bilo normalno in ok?! Dvojna merila pomoje… Naj dela ka sce

Klump (ni preverjeno)

po mojem jo prebava matra

In reply to by heeeh (ni preverjeno)

FRAP (ni preverjeno)

Po mojem ni dobila menstruacije

In reply to by Klump (ni preverjeno)

tuncika

Pa kaj je narobe, moški to najraje gledajo, Sobotainfo narobe je samo to, da vi to objavljate...............

slavicarka (ni preverjeno)

tak je ko prideš v krizo srednjih let, a da bi vsaj mela lepo kožo, ne pa že vsi starostni fleki na vidiku kot da jih ima 80 let. in pa 13 let suženjstva pod očetovim okriljem, seveda se je zdaj razpustila. uboga psihopatka, nikoli več ne bo normalna. še par let, pa bo overdose z njenimi cukerčki. vsaj trpela več ne bo in smešila sorodnike.

Hjeba (ni preverjeno)

Ja potrebna je in s temi slikami bi rafa zvabila enga ali več bogatih ka de jo prezivljal...pač sponzoruša

00009 (ni preverjeno)

Mentalno ni glih vec diht, sploh glede na to da je odvisnik. Rabi strokovno pomoc, drugace bomo enkrat samo brali da si je vzela zivljenje.

slavicarka (ni preverjeno)

saj to sem napisala, samo malo drugače, pa narodu ni všeč. razumem, da ne vejo vsi tako spremljati in dobro oceniti zadevo. tudi vsak učitelj ni dober učitelj.

In reply to by 00009 (ni preverjeno)

slavicarka (ni preverjeno)

saj to sem napisala, samo malo drugače, pa narodu ni všeč. razumem, da ne vejo vsi tako spremljati in dobro oceniti zadevo. tudi vsak učitelj ni dober učitelj.

In reply to by 00009 (ni preverjeno)

Starejše novice