Posnetek zaslona Google maps.
Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo je pristopila k rekonstrukciji dveh prepustov in ureditvi križišča na Goričkem.

Direkcija za infrastrukturo je pristopila k obnovi dveh prepustov, in sicer čez Dolički potok in potok Lukaj. Prav tako bodo uredili križišče pri gostilni Gaberšek na državni cesti med Gornjimi Petrovci in Kuzmo.

»V sklopu del je predvidena tudi ureditev navezave ceste pred in za križiščem ter izgradnja manjkajočih površin za pešce, ki bodo povezane z obstoječimi površinami za pešce.

Urejeni bosta tudi strugi potoka Lukaj in Dolički potok,« so zapisali na direkciji za infrastrukturo.

Trenutno so v teku pripravljalna dela, in sicer zakoličba objektov in priprava gradbišča.

Izvajanje del in zapora cest

V času izvajanja del je med 22. junijem in 15. septembrom predvidena popolna in polovična zapora ceste, ki bosta vzpostavljeni izmenično.

Najprej bo vzpostavljena popolna zapora in nato še polovična zapora ceste.

Na relaciji Gornji Petrovci - Kuzma čez potok Lukaj je predvidena polovična zapora ceste. V tem času bo promet potekal izmenično enosmerno s pomočjo semaforjev.

Na relaciji Grad – Kuzma čez Dolički potok pa bo popolna zapora ceste. V tem času bo obvoz urejen po vzporedni občinski cesti.

Vse uporabnike direkcija naproša za razumevanje in strpnost. 
 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lešnik (nepreverjen)

Mater, ste smotane. Ale je, slika simbolična, ale, pa google maps. O nesreče, v nedelice, pa ne vejte nika napijsate. Be mogo, poslikate, pa van poslate. Če glij, san nej, iz tisteh krajov. Sramota, za sobota info

Likolnik (nepreverjen)

Ka to ti pišeš,vej te pa mi navadni ladje ne razmimo.
V rit si porini Nedelico,pa pusti ,ka pametni pišejo...notri se pa naj razburjajo...

In reply to by Lešnik (nepreverjen)

enpetrovčar (nepreverjen)

Prav tako bodo uredili križišče pri gostilni Gaberšek na državni cesti med Gornjimi Petrovci in Kuzmo. Pa ka tüj Petrovce cuj pišete, pa kelko km so Petrovci vkraj od Kuzme, dobro po toj cesti se pride v Kuzmo lejko pa tüdi prideš v RIM.

Likolnik (nepreverjen)

Piše se o cesti kera ide za smer Kuzme. Rim je v Italiji. Se pravi vse smeri ker pišejo gekoli,bi po tvojem mogli napisati ka vodijo v Rim?!!!
Kmetavzar

In reply to by enpetrovčar (nepreverjen)

Starejše novice