Filovci so včeraj poskrbeli za žur do jutranjih ur. Potekala je namreč 2. Noč Viktorije.

Včeraj, v petek, 2. junija, je v Filovcih potekala 2. Noč Viktorije v Okrepčevalnici Viktorija.

Zabava je trajala dolgo v noč, in obiskovalci so uživali v živahnem vzdušju. Na odru je nastopila glasbena skupina Blue Planet, ki je s svojim nastopom navdušila množico.

Dogodek je bil poln energije in veselja, več utrinkov pa si oglejte v spodnjih fotografijah.

Komentarji (18)

Oboževalec (ni preverjeno)

Pozdravljam prireditev....

gost1 (ni preverjeno)

vse so vo kapali,što de pa vsaki vikend poslušal te BP

ddcd (ni preverjeno)

slabo ekica.. te blue planet si porini v rit! 3 pesmi pa pol vre pavza🤣🤣 dele ta v dugaj🤣🤣

zuz (ni preverjeno)

🤣🤣🤣 katastrofa

Luke Tegg (ni preverjeno)

My pal's pal makes $ seventy-eight hourly on the internet. She has been without work for 5 months however in the final month her fee became $12747 really walking on the internet for some hours. look at more on this internet website online.....www.Cash.Salary49.com

krofaš (ni preverjeno)

nega velsoga sranja kak je bli pla…

ka te pa briga (ni preverjeno)

glij ti znas ja

In reply to by krofaš (ni preverjeno)

bogojina (ni preverjeno)

Vroča zabava 50---60 ljudi in to je vse

otokar (ni preverjeno)

Ka so točili šmarnico drislačo ?

sosedddddddfd (ni preverjeno)

Roko na srce moreta povedati katastrofa!
Mislin ka je najbokše ka pozabita na viktorijino noč. Nej pa se preseravati ka je uspelo ka vsi znamo kak je stanje.. Znamo ka sta istivi glede pejnaz vse na KREDIT. Pa ti mala si hujša šče.

Ena pripomba pa mislin ka se strinjamo.. Anita za božo volo bar bi se preobula za fešto nej ka v tej šlaplinaj lejčeš.

Luka Kosaber (ni preverjeno)

Tako veselega branja pa že dolgo ni bilo :) temu se po domače pravi: zeleni od zavisti! Primitivcu, ki ga motijo šlapsli in krediti žal ni pomoči, je pa pod "hrabrim" vzdevkom zelo junaški, bravo! Ne bi rekel, če bi plačeval kredit ti, če pa si sam kreditonesposoben in nezadovoljen z lastnim življenjem pa povej in ti morda lahko kako pomagamo :) dajte si duška :))

sosedddddddfd (ni preverjeno)

nej na pamet dragi moj Luka

In reply to by Luka Kosaber (ni preverjeno)

Gost 2 (ni preverjeno)

Eka, pa ti si izkušeni v gostinstvi, ideš pa deneš BP na veselici ge pričakuješ dosti ljudi. Pa što še njih posluša, vej pa vsaki teden špilajo v Pomurji, pa se jih je narod navolo, dale od Pomurja pa nemrejo, ka jih ne poznajo, edino včeraj so meli puno na račun Kumera e moj Eka

326 (ni preverjeno)

Namesto ka pohvalite prireditev z domačo glasbo in glazbeniki, vse povprek šinfate pa obrekujete, sami ste pa nej sposobni ka bi kaj ge povedali na glas, se skrivate pod različnimi imeni, ka vas pa briga, če ima nekdo kredit, saj ga pa ne odplačujete vi, če nemrete pomagati ka ste iz nevoščljivosti nej šli na zabavo, bojte vsaj tiho, Grozni ste eni, za sebe se brigade, pa pazite, ker palica ima dva konca in lahko hitro udari nazaj.

Štojerec (ni preverjeno)

Dragi moji
Če bi faušija gorela, bi najmanj tri frtale Filovec gorelo. Človeku, šteri se trudi, da napravi nekaj v vasi, mečete polena pod noge. Malo se lejko zamislite! Saj poznate tisto - dobro se z dobrim vrača, slabo pa se slabim plača. In ko boste razmišljali, zakaj se je ravno meni zgodilo nekaj slabega, se spomnite tega! Vsa čast vsem, šteri so se trudili za to, da nam je bilo lepou. Hvala!

koki (ni preverjeno)

Dragi moji nejde se za fausijo.. kak si povedal/a slabo se z slabim placa.. tak ka pred svojim pragom vsaki prvo naj pomete.. ce pa je sto specialist v fausiji pa sinfariji je tan prava tocka. Nej me za gezik vlecti ka nemo zaco☝️
Inok pa more nesce povedati mogoce de se pa sto zamislo. Tak ka drage kolegice neje to pravo pajdastvo.

koki (ni preverjeno)

in kelko negativnih komentarov je prislo.. zdaj je z vsejme nekaj narobe.. ocitno ja
Ka pa ci bi se zamislila malo pa delala v toj smeri pa upostevala komentare. ?
Kelko te ges poznan ti napravis vse za pare pa kao "respect" ma tisti keri ti prnese pare v gostilno. Ovak pa si cista kmica! Moje mnenje good luck👋

loleki (ni preverjeno)

Meni je sigdar bole zanimivo dejstvo ka so v prekmurji vsi moški (celou na vejsi) zarukani zalokani pijanci in na takšnih veselicaj drugoga od kupice ne vidijo, zato pa morejo ženske z žensko plesati, ka je ovin zalokancon bole važen meter špricerov kak pa ženska. Resno zanimivo in zelo sramotno za lokalne veške zalokane matadore.

Starejše novice