V soboški bolnišnici so zapeli s srci. 

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so tudi letos podprli akcijo Vseslovensko petje s srci in zapeli na ploščadi med Kirurškim in Internim oddelkom ter pred Infekcijskim oddelkom skupaj z dijaki Srednje zdravstvene šole Murska Sobota pod vodstvom Marije Kolenko.

Dijaki, ki so se dogodka udeležili v velikem številu, so ob spremljavi harmonike in kitare zapeli več slovenskih pesmi, pridružili so se jim tudi zaposleni in pacienti.

Direktor bolnišnice Daniel Grabar je ob tej priložnosti izrekel zahvalo dijakom za njihovo številčno in srčno udeležbo, vsem zaposlenim v bolnišnici pa zahvalo za požrtvovalno delo v času epidemije covida.

Predstojnikom in glavnim medicinskim sestram oddelkov ter vodjem služb je podelil spominski znak za požrtvovalnost v boju proti covidu, ki ga je Vlada Republike Slovenije podelila bolnišnici. Ob tem je poudaril, da gre zahvala in priznanje slehernemu zaposlenemu.

Akcija Vseslovensko petje s srci se danes in jutri odvija po slovenskih mestih že peto leto.

Po besedah pobudnice akcije Matee Brečko je njen namen povezovanje vseh generacij in družbenih slojev, negovanje slovenske kulture in jezika.

Komentarji (14)

hihahahaha (ni preverjeno)

kaj je pa to za cirkusa???

82822 (ni preverjeno)

za požrtvovalno delo v času epidemije covida.
aha, ... dodjam, verjetno .in za njihov molk o resnici, o eksperimetalnih cepivih na ljudeh, ki je bil kupljen z velikimi bruseljskimi dodatki.
kot javna -državna bolnišnica. kakšne so pa kaj čakalne dobe....

Banda. . (ni preverjeno)

POGREB KORONADODATKOV.....

Gosieus (ni preverjeno)

Spokajte se delat, ste se dovolj naigrali zadnji 2 leti.

luigi90 (ni preverjeno)

prejkmurska favšija prekmurci smo gratali smradi od lidij..

lalav (ni preverjeno)

lahko se izseliš na zahod kjer je enoumje doma. zanimivo, da ta tvoja kao foušija nikoli ni vidna pri poštenih podjetih, ustanovah, ljudeh,....čudno

In reply to by luigi90 (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Pa nej je v Pomurji največ ljudi mrlo z domnevnim koronavirusom.

Kepa (ni preverjeno)

Vse vidni člani SDSS

637 (ni preverjeno)

Ja, to je rejsan. Včeraj v soboti vidla SDS kampanijo, sami neki doktorji. Sicer tisti malo čudni, pa vseeno. Kaj Corona dodatki delajo.

In reply to by Kepa (ni preverjeno)

Guhfzzfgujj (ni preverjeno)

Volie edino neodvisno stranko ZA LJUDSTVO SLOVENIJE če bodo zmagali nikoli več ne bo prehlad natega in cepljenja za pobijanje ljudi. Ostale stranke niso vredne da jih pes mrda v rit!

đbrlm (ni preverjeno)

Mrtvi nam ležijo na pločnikah, bolnišnice pokajo po šivih zaradi smrtonostnega virusa....vi pa zganjate cirkus. Banda .

stroj (ni preverjeno)

pa ka ste normalni?? nekateri šteri se tu tak fejst slikajo pa nekše plakete si talajo so se pred kovidom skrili v mišjo luknjo, nej jih bilo nindri. Tisti ka so rejsan bili pa tu nega, pa tudi pri toj komediji so nej sodelovali ka majo pametnejše delo.

janez101 (ni preverjeno)

zaj de pa še trbelo dati nagrade ovin medicinskim sestam ka so nej nikaj delale pa so bar telefon zdignole če si zval ka eni še toga so nej delali

Ficho81 (ni preverjeno)

Dragi komentatori,takši strokovnjaki ste,ka nan fsen Prekmurcon lejko na kozlanje ide!Nigdár van nikaj ne odgovárja,pametni ste pa fsi bole od pritlikavoga kučkoja,šteri je najvékši debil,izvožen v šerifovo bejlo vés!Boug nan pomágaj pouleg takšij dûplinof

Starejše novice