Družinskim tragedijam pri nas, kot kaže, ni videti konca. Včeraj zjutraj se je nov zločin zgodil v občini Žalec.

Krajani Zaloga pri Šempetru v občini Žalec ne pomnijo takšnega tragičnega zločina, kot se je v njihovem kraju zgodil včeraj zgodaj zjutraj. 

»Dejansko je bilo tako, kot v nekem filmu, seriji. Specialci  polno oboroženi, neprebojni jopiči, gor po hribu so se drli kje je, naj pride ven,« razlaga soseda Anita Alavuk. 

Po tem, ko je 36-letnik z nožem napadel najprej mamo, nato pa še očeta, je zbežal, oče pa je pomoč poiskal pri sosedih. 

»Zjutraj malo čez pol 6 je moj partner slišal trkanje na balkonskih vratih. Prižgal je luč, odprl vrata in v bistvu sem očeta videla bosega in v spodnjem perilu. Najprej sploh nisem videla, da je cel krvav. Vmes je rekel, da mu nekaj teče po hrbtu. Sem mu dvignila majico in se je kri dejansko vlila. Sem šla po brisačo in sem mu držala na rani tako dolgo, da je hvala bogu kri nehala teči,«  pretreseno razlaga soseda.

Očeta, ki je zadobil 9 vbodnih ran so prepeljali v Splošno bolnišnico Celje in je izven življenjske nevarnosti, 36-letnega osumljenega pa so policisti izsledili in prijeli dobrih 100 metrov od kraja grozljivega dogodka. 

Mesto, kjer so policisti 37-letnega osumljenega izsledili in prijeli.

Odvisnik od drog, ki se je zdravil v Indiji

Osumljenega 36-letnika policisti še nikoli v preteklosti niso obravnavali zaradi kakršnegakoli nasilja, so ga pa že obravnavali zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in kršitve javnega reda in miru. 36-letni osumljeni ima težave s prepovedanimi drogami, leta pa se je odvisnosti od drog zdravil v različnih institucijah. Nazadnje v komuni v Indiji. 

Osumljeni je trenutno v pridržanju, že jutri pa bo priveden pred preiskovalnega sodnika. Za kaznivo dejanje mu grozi do 15 let zaporne kazni. 

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
slvkos (nepreverjen)

za drogeraše goli otok pa pendrek

haterf (nepreverjen)

od droge se zdravi v Indiji, kot da bi hotel postati vegetarijanec v pomurkini mesnici.

wolpp (nepreverjen)

cakamo pametnjakovice, ki naredijo sklep, da tip ki je dzanki in je na drogi zadnjih 10 let, okrivijo kitajski virus. Se dobro da ostalih 99,99 % prebivalcev nima teh posledic.

hmm... (nepreverjen)

En komentar na to temo sem zasledil od prijateljice na FB ki pravi, da je za to situacijo kriva sedanja vlada in naj prevzame odgovornost....zdaj pa ne vem ali misli res, ali pa se heca.

In reply to by wolpp (nepreverjen)

buiooo (nepreverjen)

verjetno 37 letniku nista vec hotela dati eur za njegovo drogo, in je postal napadalen. Ker droga umirja ljudi. Tako kot alkohol. Odvisno. eni so cist umirjeni, eni nasilni in pogumni, da rabis vec policistov kot policistk.

borbon (nepreverjen)

gre na zdravljenje in ne bo dobil kazni, vsaj velke ne, ker je kao bil neprišteven. in ne pozabimo da je odvisnost tudi taka bolezen kot vse ostale. lahko je podedovana, tako da takšen človek sploh ni kriv za svoje gene. pa boste rekli da si je sam kriv zakaj se je pa začel drogirati. bi pa imate holesterol, cuker, vas zadene kap zaradi nezdrave prehrane in negibanja itd., torej ste si tudi vi sami povzročili to bolezen. zato ne bit nesramen do nrakomanov, ki imajo že itak veliko problemov, četudi morda ne po lastni krivdi. nenazadnje tudi alkohol dela iste težave in bi tudi to morali pod nujno prepovedati.

Pincar (nepreverjen)

Se strinjam. Malo kdo to ve in gleda na ta problem kot ti in jaz. Morda pa bo še vaš otrok, vnuk tudi narkoman in boste začeli razmišjati le kje za vraga sem storil napako, da je postal taki! Namreč velikokrat so prav starši krivi za nastali problem.

In reply to by borbon (nepreverjen)

-- (nepreverjen)

Debeli fuknjenec je peder

In reply to by Pincar (nepreverjen)

Starejše novice