Na štajerski avtocesti od Slivnice proti Šentilju so policisti okoli pol 12. ure lovili voznika v črnem vozilu. Lov za predrznim voznikom, ki je bežal v smeri Avstrije, se je končal s prometno nesrečo.

»Na štajerski avtocesti od Slivnice proti Šentilju policija lovi voznika v črnem vozilu,« se je glasilo opozorilo na Prometno-informacijskem centru za državne ceste, nekaj trenutkov za tem pa že: 

»Zaradi prometne nesreče je zaprt vozni pas na štajerski avtocesti med krožiščem Pesnica in cestninsko postajo Pesnica proti Šentilju, Avstriji.«

Po prvih informacijah je voznik črnega vozila v begu pred policisti trčil v kombinirano vozilo rdeče barve. Zaradi prometne nesreče je še vedno zaprt vozni pas na štajerski avtocesti med krožiščem Pesnica proti Šentilju.

Kot so pojasnili iz Policijske uprave Maribor je okrog 11. 30 pred počivališčem Dobrenje prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženih več vozil, med njimi tudi vozilo tujih registrskih številk, ki je pred policisti bežalo v smeri proti Avstriji.

Več oseb je poškodovanih, po prvih informacijah nihče huje.

S spleta

Komentarji (19)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Borka... (nepreverjen)

GTA v zivo..

slvkos (nepreverjen)

bežal pred policisti po avtocesti in povzročil nesrečo---nesrečo so povzročili policisti z svojim brezveznim preganjanjem-- saj pa z avto cesta ne more uiti kar tako--enostavno bi morali obvestiti patruljo pred voznikom in ga samo spremljati pa do nesreče nebi prišlo

? (nepreverjen)

Ja normalno, da bo sedaj policija kriva za vse to. Takšne specialce kot je bil ta je treba zapreti in ključ stran vreči. Ti sivkos, pa se malo zamisli in ne zagovarjaj prestopnikov če si koliko toliko normalen, če pa nisi, pa tudi tega ne boš razumel!
Mogoče boš v drugem življenju ti policist, pa boš potem ustrezno ukrepal...

In reply to by slvkos (nepreverjen)

u-pokojni (nepreverjen)

Kaj je avtocesta dirkališče ti pametni policist če je to normalno potem z našo policijo nekaj ne štima ,kaj bi bilo če bi prišlo do tragedije in bi poškodovani umrli potem bi isto govoril?

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Le čevlje sodi naj kopitar! Pa naj ti kdo od domačih prevede, da boš razumel hahaha

In reply to by u-pokojni (nepreverjen)

u-pokojni (nepreverjen)

če si ti kopitar se izjasni ka si konj,osel ali kaj vekšega?

In reply to by ? (nepreverjen)

? (nepreverjen)

Se mi je zdelo, da ne boš razumel hahaha. Ampak to spada k splošni izobrazbi, izgleda, da nisi ravno blestel v šoli. pa saj že tvoji komentarji kažejo tvoj nivo inteligence... mrzla voda, mislim, da si tam nekje!

In reply to by u-pokojni (nepreverjen)

u-pokojni (nepreverjen)

Sigurno nisem blestel v šoli moja inteligenca zaenkrat ostaja moja tvoj prag pa naj ostane tvoj pa čeprav si kopitar? Dobro je če voda zmrzne imaš led .Verjetno si blestel na faxu?

In reply to by ? (nepreverjen)

Kr'en (nepreverjen)

Če bi ga samo spremljali nebi nič kasejrali od njega.

mathudir (nepreverjen)

Takšen lov je lejko samo prinas in s tem se ogroža tud druge udeležence v prometi.Je to pametna poteza policije?

? (nepreverjen)

To misliš pri vas doma ali v vaši vasi? Daj umiri malo frustracije.
Danes bodo vsi anonimni delilci pravice in anonimni šerifi zopet prišli na svoj račun. Podoživeli bodo svoje fantazije iz vseh akcijskih filmov, ki so jih do sedaj gledali.

In reply to by mathudir (nepreverjen)

u-pokojni (nepreverjen)

Kaj ti si se slučajno idetificiral ne podcenjuj ljudi rajši se zamisli nad svojo agresijo?

In reply to by ? (nepreverjen)

mathudir (nepreverjen)
M57 (nepreverjen)

Frajerja sta se izognila mejni kontroli in bobegnila v notranjost RS, zato so ju lovili. (Povedano pri poročilih ob 17.00 na SLO1).

nfkdkfd (nepreverjen)

cigana sta vdarila v cigane ( made in romunia)

Asdrfds (nepreverjen)

Prijatelj mislim da rabis pod nujno medicinsko (ZDRAVNISKO) pomoc in to cim prej,ker z tabo ni nekaj vredu.Mislim pa da ti lobanja pocila in se ti kri mesa z urinom.Kot naprimer ko poci(DIHTUNGA NA GLAVI MOTORJA)!!!!!!!?????????????????????

In reply to by nfkdkfd (nepreverjen)

sivacelica

LJUDJE IZGLEDA DA JE TUJCA PIJANCA KAP. NI SE OGLASIL.

Čarni vrag (nepreverjen)

Še najbole varno je na cestaj kda policaji štrajkajo.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

prokleti kurčeviči,,,če bi imeli pospravljeno stanovanje,, bi policija bistveno prej opravila preiskavo..Ko policija pri nas opravi preiskavo , je preiskava končana v 10 minutah,, Seveda potem policija odpelje vedno sosedovo pepo, ki jo riskiramo za napredek naše vaške skupnosti

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice