Na stolpu Vinarium k ogledu vabi razstava Čarobni prazniki štirih dežel.

V kupoli stolpa Vinarium je včeraj potekala krajša slovesnost ob odprtju nove v nizu razstav na stolpu z naslovom Čarobni prazniki štirih dežel. 

Na tokratni razstavi se predstavlja 21 razstavljavcev iz štirih držav: Slovenije, Hrvaške, Madžarske in Avstrije.

Prehod v novo obdobje

Praznični čas je čas, ko smo polni lepih želja in obetov za prihodnost, december je mesec luči in praznovanj. Je mesec nasmejanih in srečnih obrazov. Prazniki obenem simbolizirajo iztek starega in prehod v novo leto, polno dobrih želja in misli. 

Praznična tematika je rdeča nit tokratne ljubiteljske razstave, kjer je poleg darilc, venčkov, okraskov iz različnih vrst materialov, moč najti tudi darilne škatle in lončene izdelke, izdelke iz blaga, voska in ličja. 

Razstava, ki so se ji odzvali domači in tuji razstavljavci, med katerimi so različna društva, posamezniki in rokodelski umetniki, bo na ogled ves december in del januarja 2019 ter je obenem še ena v nizu razstav, ki potekajo na stolpu ter sledijo sloganu pogleda v štiri dežele. 

Pestro vse leto

Stolp Vinarium, ki je pred dobrim mesecem gostil že 300.000. obiskovalca, je tudi skozi celo leto središče pestrega dogajanja, poleg tradicionalne razstave z velikonočnimi pirhi se tukaj odvijajo tudi različni dogodki, kot so, denimo, prvomajsko praznovanje, kulinarični dogodki in martinovanje, med priložnostnimi dogodki pa so bili postojanka v sklopu mednarodnega relija električnih vozil, razglasitev naj kopališča ter festival ljubiteljske kulture.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
xalakexum

Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti.

obišcite+++++>>>>> www.Trade46.com

Starejše novice