Pred tedni smo poročali, da so se pri Nafti razveselili vrnitve Mihaela Rebernika, ki je dobil boj z rakom. Zdaj so pri lendavskem drugoligašu razkrili, da se je s to zahrbtno boleznijo uspešno spopadel tudi Žan Kumer.

Nafta se bo v nadaljevanje 2. SNL podala s prvega mesta lestvice, pri branjenju vodstva pa bo modrim pomagal tudi Žan Kumer.

Sedemindvajsetletni branilec je konec julija odigral tekmo uvodnega kroga 2. SNL in Nafti pomagal do zmage proti Novomeščanom, nato pa ga ni bilo več v kadru lendavskega kluba.

Zdaj so v taboru vodilnega drugoligaša pojasnili, da je bil Kumer prisiljen v umik, saj so mu lansko poletje odkrili raka. Jesen je tako posvetil zdravljenju, ki pa je bilo na srečo uspešno.

Po raku okrevala tudi Rebernik in Petrović

»Na nogometne zelenice se je vrnil naš igralec Žan Kumer, ko so mu julija lani po prvem krogu odkrili raka in potrebno je bilo zdravljenje.

To je bilo uspešno in Kumi se je na igrišče vrnil še boljši in močnejši v vsakem pogledu ter bo ekipi pomagal osvojiti na koncu zaželeni cilj, to je prvo mesto v 2.SNL,« so zapisali pri Nafti.

Spomnimo, jeseni se je na nogometne zelenice vrnil tudi Mihael Rebernik, ki je ravno tako dobil bitko z rakom. Že kot član Olimpije je raka premagal Stefan Petrović, ki je jeseni kot posojeni član Nafte igral za Triglav, to zimo pa se je razšel z Lendavčani.

Kumer dres Nafte nosi od sredine leta 2021, za Lendavčane pa je odigral 47 tekem, članske izkušnje pa je nabiral v Radomljah, Krškem, Dobu in Triglavu.

Nekdanji up Domžal se lahko ob 53 prvoligaških nastopih pohvali tudi s 85 tekmami v 2. SNL, v kateri je doslej kot branilec dosegel 11 zadetkov. 

Komentarji (4)

Usmerjati poz (ni preverjeno)

Tako mladi pa več toliko težko bolani.

To je to (ni preverjeno)

Čestitke igralcu, želim mu vso srečo,jezi pa me to da na igrišču zal ni nobenega domačega igralca vse ste jih ven zmetali

To je to (ni preverjeno)

To je res žalostno

tuncika

KO SOBOTAINFO NE DOVOLI KOMENTARJEV NA TEMO : smo mi mali komentatorji tukaj.
POJOČI MEDO SE VRAČA.
Žal nekateri, ne zdržijo veliko v penziji, saj so jim postelje drugje "sladko postlane".
Samo komentiram, ne želim koga žaliti. Ampak "staroste" v špici portala Sobotainfo, pač niso staroste. Ve se da bodo le ti vabili v svoje oddaje le in samo prvorazredne, priviligirane in prilagojene globalnemu svetu.
Naslednji gost bo sigurno, lepa nikica, komaj čakam.
Sobotainfo osebno ocenjujem kot dober, kvaliteten in ažuren medij. Ampak - pojoči medo - je preteklost.

Starejše novice