Foto: Jure Banfi
Si bo Tio Cipot spomladi znova nadel dres Mure? O prihodnosti člana Spezie je spregovoril njegov zastopnik Amir Ružnić in postregel z odgovorom, ki ne bo razveselil pristašev Mure. Ponudil ga je Mariboru.

Nogometaši Mure danes pričenjajo s pripravami na nadaljevanje sezone. V pomlad se podajajo s šestega mesta Prve lige Telemach.

Črno-bele še pred prvimi ligaškimi preizkušnjami čaka (zdi se, da) pestro zimsko prestopno obdobje. Včeraj se je od Murske Sobote poslovil Roko Jurišić, v kratkem mu bo sledil Kobie Morris, tržno najbolj zanimiv je prvi klubski strelec Dardan Shabanhaxhaj.

Rubrika na strani prihodov je za zdaj še prazna, čeprav se je konec decembra omenjalo številna znana imena. Alen Kozar je medtem že podaljšal svoje bivanje v Singapurju, Aljaž Antolin naj bi se nagibal k odhodu v tujino.

Za vrnitev Žige Lacija bojda ni pretirano velikih možnosti, očitno pa je podobna tudi prihodnost Tia Cipota. Odgovor na vprašanje, če bi se Sobočan lahko vrnil v Fazanerijo, je ponudil kar igralčev zastopnik Amir Ružnić. In njegove besede ne bodo všeč pristašem Mure.

Ružnić ga je ponudil Mariboru

»Tio Cipot je igralec, ki ima izjemen potencial. V medijih se je te dni pisalo marsikaj, tudi to, da je že vse dogovorjeno za zimsko posojo v Muro. Na tem mestu lahko potrdim, da igralec zagotovo ne bo odšel nazaj v Muro.

Če se bo vrnil v Slovenijo, ta klub ne bo Mura. Ponudil sem ga Mariboru, konkretno Marku Šulerju in Anteju Šimundži. Cipot je zagotovo nogometaš, ki je lahko zanimiv za najboljše slovenske klube.

Sicer pa iz Spezie oziroma s strani športnega direktorja Eduarda Macie ni nikakršnih signalov, da se želijo igralcu odpovedati, niti ga ne želijo posoditi. Bom pa sam vztrajal pri tem, da gre nekam, kjer bo več igral,« je Ružnić razkril za Sportklub.

Bi lahko mlajši od bratov Cipot, ki sicer pogosto poudarja, da je Fazanerijo njegov drugi dom, spomladi oblekel dres rivala iz štajerske prestolnice? Bomo videli. Zagotovo pa bi bilo tudi zanj dobrodošlo, da spomladi igra več kot jeseni.

Mladi reprezentant Slovenije v prvi polovici sezone ni dočakal minutaže, s katero bi lahko bil zadovoljen, saj je v sedmih ligaških nastopih zbral vsega 172 minut.

Kaj 20-letnemu Prekmurcu prinaša pomlad?

Komentarji (14)

Fake (ni preverjeno)

Specia se ni opredelila glede odhoda drugam, Ružnič pa jasno pove, da v Muro niti slučajno ne bo šel. Gre za kakšno zamero na relaciji Mura - Ružnič da le-ta tako vehementno poudari, da Mura ne pride v poštev?

Ssssss (ni preverjeno)

Dajte no manka mu kvaliteta ni dober za 2 Italijansko ligo, dajte no.

In reply to by Fake (ni preverjeno)

naši (ni preverjeno)

Ti fusbaleri so kot TELICE, ko so mladi in perspektivni jih menežerji za mali denar kupijo in potem razpolagajo z njimi in seveda služijo. Če ne dosežejo ciljev pa jih enostavno brcnejo v rit. Oj Cipot kako si zapravo svojo kariero.

naši (ni preverjeno)

Na Vestnikovi strani je slika velikoga menagera Od Tioja Cipota. Oj joj joj

In reply to by naši (ni preverjeno)

MURA GOTOVI STE (ni preverjeno)

Mura sanjala kukuruz. Komaj sedaj se vidi kako mali, nesposobni ste na nogometnem področju. Najprej Cipota dobesedno nagnali, samo denar je bil važen, ki so ga prejeli, sedaj bi pa ga imeli nazaj. Jeben vam tako politiko kluba, ko so dejansko vsi dobri igralci (pol ekipe) odšli v Celje itd. vi ste pa mislili, da boste z balkanci igrali dober nogomet. Jok brate ne gre in ste ga redno popušili in naslednja sezona 2. liga zaradi nesposobnega vodstva.

Bakovčar (ni preverjeno)

Cipot če razmišljaš o povratku v Muro, potem je tvoje kariere za kaj več konec. Postal boš gospod nič. Veš, da so oz. imajo Prekmurski igralci vsi težave z alkoholom in disciplino. Ostani zunaj Murske Sobote in Slovenije zaradi kariere, če želiš kaj narediti iz sebe.

Origano (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec tij si gnoj od gnoja. Prekleti psihič socialni. Glavo ti na penu vkraj vdariti razmiš.

In reply to by Bakovčar (ni preverjeno)

Ghost (ni preverjeno)

Trda bo muri predla na spomlad..

vrag od vraga (ni preverjeno)

Od strašnih napovedi kdo vse se bo oz si ga želijo vrniti v Muro ne bo nič. Kozar ne pride, Tio slišimo sedaj, Antolin vprašanaje itd. Vsake pol sezone sestavljamo ekipo za pol sezone, kam le to vodi in kje vam je tisto v glavi.

Vrana (ni preverjeno)

Dokaj enostavno, zastopnik vidi Muro kot povprečen klub, v katerem se bo za Tijotom izgubila vsaka sled ce se bo vrnil v MS, MB ima z Antejem evro ambicijo in z Antejem na čelu bo to tudi dosegel, Mura ima samo, modrijo

Amoo (ni preverjeno)

Pa ka je to. Vsake prestopni rok menjamo vsaj 6 igralcov.

RobertH66 (ni preverjeno)

Zgleda, da tudi Kuzmič se bolj slabo razume v poslovanje z denarjem....treba je delati profite in vztrajati....Moramo mi biti realni,da zaradi nesposobnega vodstva imamo pač takšno Muro kot je....

oldgringos (ni preverjeno)

Idi idi či boš tan srečen. Glaven je denar za fusbalere.

pleskavic (ni preverjeno)

BEŽITE VKRAJ OD TEGA LOPUŽA RUŽNIČA.ISKUŠNJE SO Z NJIM NIKAKVE.LOPOV OD LOPOVA.SAMO ZA SVOJ INTERES DELA.IZKUŠNJE SO SLABE Z NJIM.

Starejše novice