FOTO: Jure Banfi
Prekmursko-štajerski obračun Mure in Maribora je pripadel Štajercem, ki so po koncu tekme bučno proslavili naslov državnega prvaka. Nekaj posameznikov je šlo tudi predaleč, na početje gostujočih navijačev pa so se odzvali pri Muri.

Nepisana tradicija veleva, da navijači naslove svojih klubov proslavijo na zelenici. Tudi včeraj, po koncu dvoboja Mure in Maribora, ni bilo nič drugače, kljub temu pa so nekateri prestopili meje.

Dvoboj, ki je odločal o razpletu državnega prvenstva, je bil označen z visokim tveganjem, zato ne čudi, da je bilo v Fazaneriji prisotnih tudi več enot specialne policije. Kljub temu ni šlo povsem brez težav.

Člani navijaške skupine Viole so za prvo prekinitev tekme poskrbeli tik pred odmorom, po golu Roka Kronavetra, ko so se pred vzhodno tribuno postavile tudi policijske enote. Tudi v drugem polčasu ni šlo brez prekinitev, tako smo v Fazaneriji spremljali še dolg podaljšek.

Po zadnjem sodniškem žvižgu se je kljub pozivom uradnega napovedovalca, naj vsi gledalci, še posebej pa člani obeh navijaških skupin, ostanejo na svojih mestih, zgodilo pričakovano.

Privrženci Maribora so pritekli na zelenico, vsi pa tega niso storili z namenom, da se s svojimi ljubljenci veselijo lovorike. Nekaj posameznikov je namreč zalučalo nekaj pirotehnike in predmetov na severno, nato pa še na južno tribuno.

Na srečo do težjih poškodb ni prišlo, kot sporočajo iz tabora Mure, pa se lahko pristojni za takšen scenarij zahvalijo predvsem domačim gledalcem, ki - vsaj velika večina med njimi - niso reagirali na provokacije, policija pa najbolj razgrete pristaše gostov umirjala tudi s solzivcem.

Ob tem bo zanimivo videti tudi poročilo disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije. Pri Muri namreč poudarjajo, da so storili vse, kar je v njihovi moči, da po tekmi ne bi prišlo do neljubih prizorov.

Izjavo za javnost s strani Nogometne šola Mura objavljamo v celoti:

Včeraj je padel zastor nad 31. sezono Prve lige Telemach, v Murski Soboti smo bili priča srečanju Mure in Maribora, ki je bil odigran pred izjemno kuliso, katera je lahko v ponos slovenskemu nogometu.

Nikakor pa nam ne more biti v ponos dogajanje po zadnjem sodniškem žvižgu. Čeprav smo kot organizatorji večkrat opozarjali, da ne moremo prevzeti odgovornosti za protokol podelitve iz varnostnih razlogov, smo naleteli na gluha ušesa. Naša zahteva, da se gostujočim navijačem ne dovoli na igrišče, ni bila uslišana. Tudi zato je situacija kasneje eskalirala do te mere, da se lahko danes zgolj zahvalimo domačim navijačem, da na provokacije niso odgovorili in niso zapustili svojih sedežev. V nasprotnem primeru bi se lahko danes pogovarjali o tragediji. Na tem mestu tudi opravičilo našim zvestim navijačem, da so ob koncu tekme namesto pozdrava svojih ljubljencev, morali spremljati huliganske izpade mariborskih navijačev. Ob tem moramo ponovno poudariti, da smo izjemno ponosni na naše navijače, ki v izgredih niso sodelovali in se jih tekom sezone niti niso posluževali. Veseli nas, da smo včeraj na tribunah Fazanerije prav tako videli veliko družin z otroci, ki so v razgrajanju gostujočih navijačev lahko videli, kako se ne navija za svoj klub.

Verjamemo, da je v zapisniku delegata končalo marsikaj, a vendarle je potrebno opozoriti na dogodke, ki so vredni obsojanja in ne spadajo na nogometna igrišča. Žalostno je, da je bil vdor na igrišče morda še najmanjši od incidentov, ki so se dogajali po včerajšnji tekmi. Nesprejemljivo je namreč, da je lahko navijaška skupina Viole prišla najprej do sektorja, kjer so bili nastanjeni Black Gringosi in vanje zalučala več pirotehničnih sredstev. Še bolj nas žalosti, da so pirotehnična sredstva nato poletela tudi med »navadne« navijače, med katerimi je bilo ogromno otrok. Nekateri se s tem niso zadovoljili in so v navijače na južni strani vrgli kar korner zastavico.

Rezultat vsega so številne poškodbe na objektu. Med drugim so člani organizirane navijaške skupine Viole odtrgale kar del konstrukcije strehe vzhodne tribune. Prav tako so uničeni sponzorski transparenti, ograje, vrata in še bi lahko naštevali. Morda pa je tukaj na mestu tudi vprašanje, da se kot družba vprašamo, kje sploh smo. In kako dolgo bodo pristojni, na čelu s policijo in NZS tolerirali tovrstne huliganske izpade, dokler se ne bo zgodila tragedija.

FOTO: Jure Banfi
FOTO: Jure Banfi
FOTO: Jure Banfi
FOTO: Jure Banfi
FOTO: Jure Banfi

Komentarji (72)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
per (nepreverjen)

Saj nekateri tu na fotografijah spadajo v Ukrajino ne na nogometno tekmo, kakšeni primitivec moraš biti, da se izživljaš nad drugim.

Wilder (nepreverjen)

Ta z očali v uradni majici kluba in z akreditacijo, je z kretnjami celotno tribuno izzival k pretepu! Predstavnik kluba? Žalostno! In seveda, ga nihče ne bo prepoznal...

Ge ryhfff (nepreverjen)

Sramota za klub! Sramota za policijo! Sramota za vartnost! SRAMOTA!

. (nepreverjen)

Treba poklicati hojsa, ka poškropi s solzifcon bando smrdljivo.

zakuj (nepreverjen)

ne zove Hojsa, ka du se levaki opet gor vüžgali.....tej itak ne vijdiju primitivizma, ker ga sami tiraju

In reply to by . (nepreverjen)

oldgringos (nepreverjen)

Sramota za policijo ki ne naredi konca temu. Ljubljanskim kolesarjem pišejo miljonske kazni tem debilom ki pridejo na tekme pa nič. Že dosti ljudi ne hodi na tekme in še manj bo hodilo če bodo takšni debili krojili red. Zadnji čas da se bo delal red na tekmah, imamo kamere in debilom prepovemo hoditi na tekme. Debili iz Ljubljane in Maribora !!

Lucifer (nepreverjen)

E vidiš tu nemaš prav. Lidgej, družine do odle dale na tekme, ker jin je tou edini način sproščanja, adrenalin, tude, če v njih leti kupica ale bakla, tekmo za tekmo. Zastonj đoukanje pa pritožbe. Lidgej so bedake. Nikdar jih nika vo ne nafči. Starše so krijve. In dokejč, de stare svojoga froca vozo na takšne primitivne dogodke in njeme pusto tou glejdate, ja normalno ka de se jih sigurno polovica začale za tou zanimate, ker de avtomatsko mislo ka so starome tej dogodke tude najboukše. Pobrita glava, tatu, bite del tej masovne horde vodene z strani starejših kriminalcof, kaznjencof ker si je drujgo v življenje nej znal poiskate ale pa je bil totalen antitalent za šport, šoulo, razen za alkohol pa borilne veščine ge pa ponavade slejkoprej pogorijo, ker so nej disciplinejrane. Naj ga pela v knjižnico, njeme poišče dobre knjige, kakšne koristni hobi, individualen šport ge de delo na sebe ampak nej...pri nas, če ne špilaš pa ne odeš na fuzbal tekme se peder ale pa odeš v gledališča...Nega vzgoje, usmeritev v družinaj...

In reply to by oldgringos (nepreverjen)

tumbalaja (nepreverjen)

Zelo dobro napisano. Dodal bi še samo ka dosti lidj ide tudi na tekme zaradi toga ka te tan gledajo v živo izpade teh imbecilov. Fuzbala na igrišči nišče ne gleda, samo to ka se dogaja na tribunah. Itak je pa tou šport za tiste ka drugih stvari ne razmijo, oziroma jin je druge športe zaradi svoje omejenosti težko razmiti. In to vala za tiste na igrišči in za tiste na tribunaj.

In reply to by Lucifer (nepreverjen)

ZDAJ JE "SVOBODA" (nepreverjen)

EVO TO ZDAJ IMATE VAŠO SVOBODO, DA BI VAM LE STADION SKOP ZLAMALI, POŠKODOVALI GLEDALCE, BOG NE DAJ DA BI BILE ŽRTVE, MOGOČE PA BI VAS POTEM STREZNILO, DA TAK DRUŽBENI SISTEM KJER LAHKO DELA VSAK KAR HOČE NE FUNKCIONIRA IN NE OBSTAJA. Anglija se je tega huliganstva rešila že pred mnogimi leti, sami veste kako, ni bilo "svobode" ampak kaznovanje in zapor in dandanes imajo v Angliji mir pred huliganstvom, ker nobenemu niti na pamet ne pade, da bi na nogometni tekmi počel kaj takega kot se je dogajalo v MS. Slovenija je v zadnjem času postala popolnoma balkanska - mafiska država ZAKAJ ? ker so balkanci prevzeli vse funkcije v Sloveniji , ker jim je bilo s strani komunistov in levice to dopuščeno. Na Hrvaškem je zaradi nogometnih huliganov policija morala celo uporabiti strelno orožje PA KAM NAS TO PELJE, SE BOMO SPOKLALI MED SABO ? Za to tekmo v Soboti je vsak vedel, razen vodstva Mure in policije, kaj se bo zgodilo po koncu tekme, pa zadolženi in plačani za to niso naredili ČISTO NIČ. Pa koji kurac (op. p.) specialci policaji v popolni bojni opremi stojijo, kot kipi, mimo njih pa na igrišče mariborski huligani PA ČE TO NI SRAMOTA ZA POLICIJO ? Ali je to zdaj novodobna "svoboda". Ker mariborske razmere dobro poznam vam lahko tu zapišem, da NK Maribor vodi navijaška drhal in ne uprava in vsi se jih bojijo. Samo vas pijtam do kje bo to šlo, da se bodo odgovorni streznili.

??? (nepreverjen)

Vej bi ti lejko prav dali, če ne bi mejšal politike, pa šče tou v časi, ka šče ne vlada 'Svoboda'! Pa san jih nej volo! Ka ma to veze s svobodo, če so šče Janšovi na oblasti?!
Sicer pa gnes den obstajajo kamere in posnetki, pa če je vola, se lejko vse spolovi!

In reply to by ZDAJ JE "SVOBODA" (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

politika ma tu največ človek božji, od nzs-ja naprej do državne ureditve, in zelo dobro je napisak, balkan mafia levičarska nas vode, od Zokijov do raznih Zlatkotov, kateri vidijo edino in samo svojo pravico, dolžnost nobeno, in si tam, pravicaaaaa pravicaaa svobodaaa

In reply to by ??? (nepreverjen)

Kerefek (nepreverjen)

Dundek Tomaž dobro si napiso.....

In reply to by ZDAJ JE "SVOBODA" (nepreverjen)

Mura je pri Ledavi (nepreverjen)

Po uradnem pisnem odzivu domačega kluba bi sklepal, da je NZS kot del protokola dovolila oz. ni prepovedala, da gostujoči navijači proslavijo naslov prvaka na zelenici? Če da, potem so glavni krivci za incidente poleg policije. Slednja pač ali nesposobna, ali pa jim zakoni, levi del politike (v primeru protestov proti vladi) nekako po ovinkih dovoljujejo, da počnejo, kar se jim zljubi brez bojazni, da jih bodo doletele sankcije.
Imamo stadion, kakršnega imamo, to ograjo so že podrli navijači Sturma. So jo ojačali, dvignili? Če je bil protokol s strani NZS-ja tak, da navijači pa ne smejo na zelenico, potem vprašanje, je bilo dovolj policije, redarjev, tehničnih sredstev, da se prepreči vdor na igrišče?
Ker točno vemo, kdo in kaj so Viole bi kar napisal, da se je policija kar slabo pripravila. Ne vemo oz. ni napisano, so koga že pred, med tekmo odpeljali z marico, če so se metali predmeti na tribuno domačih navijačev?
Dandanes imamo kamere velike ločljivosti, tehnična sredstva, da se vse snema, možnost, da se sproti locirajo razgrajači in ne vem, čemu se tekma ne prekine za 10 minut in se odstranijo določeni navijači, tako ali drugače. Če ne gre drugače, pa vsi, pa makar jih prisiliš s solzivcem, imamo veliko gasilskih vozil in navijače enostavno pošpricaš z ledeno vodo, če ne gre drugače in se jih pospremi...
Verjetno mi boste očitali, da sem preveč radikalen, ampak primer Anglije je več kakor zgorovren. Marsikateri navijač je končal v zaporu, veliko se jih mora zglasiti na policijski postaji v času tekme "ljubljenega" kluba, kakor vidimo, mislim da niti ograj angleški stadioni nimajo oz. vsaj ne nekih pompozno visokih?
Pri nas pa, kakor je napisal gornji, vsak lahko počne, kaj se mu zljubi, nikogar ne uboga, če ga policija vseeno malce pritisne, bo tožil, da se mu kršijo človekove, domovinske pravice. Huligani, brezdelneži so dobili jasno sporočiol v zadnjih dveh letih, ko so protestirali vsak dan po Ljubljani, da lahko počnejo, kar se jim zljubi! Vse se je samo še bolj radikalno preneslo na stadione, kajti ne pozabimo, da so bili huliganski izpadi seveda tudi prej.

In reply to by ZDAJ JE "SVOBODA" (nepreverjen)

tumbalaja (nepreverjen)

Tak je tou gda oča svojomi sini po forumaj replike piše. :)

In reply to by Mura je pri Ledavi (nepreverjen)

vrana (nepreverjen)

in tu Hojse dan praf, kda je pravo ka de red med policijo napravo in ka do delali tisto za koj so plačane, nej samo pihanje, prehitra vožnja in tak dale

In reply to by ZDAJ JE "SVOBODA" (nepreverjen)

Pelunkovec (nepreverjen)

Upam da bo Maribor hitro izpadel iz borb za ligo prvakov, po možnosti proti kakemu eksotu.

Marko_10 (nepreverjen)

Tipično prekmursko! Jaz pa vam privoščim čim več tekem v Evropi.
Ajde rasist

In reply to by Pelunkovec (nepreverjen)

BratJouži (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Imate kratki spomin Prekmurci, kako pa je bilo lani v LV? Vedno se jočete zavoljo Viol!

Ge ryhfff (nepreverjen)

Oprosti jouzi… Lekar Vas ze malo demenca davle. Kelko navijacov in bg je bilo v ljudskon vrti na igrisci?

In reply to by BratJouži (nepreverjen)

Godzilla (nepreverjen)

Mislin ka smo mi kar fer bili lani privas. Neje bilo invazije na igrisce pa neje bilo zmerjanja. Neven kero tekmo si tij gledo. Vij pa sigdar morete nekso sranje delati, te ste pa zvišani kak če bi bauga za jajca zgrabili.. žalostne ste vijolice. Vaši igralci si ne zaslužijo takših navijačov. Še nafto bole spoštuvlen kak pa vas izmečke

In reply to by BratJouži (nepreverjen)

Wilder (nepreverjen)

Razen zmage lani ni bilo nič. Nihče ni po tekmi skakal čez ograjo... Kdo ma zdaj kratek spomin?

In reply to by BratJouži (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

nejde se za tou kelko viol je bilo na igrisci..ide za tou ka so metali bakle v lidij..budalo...

In reply to by BratJouži (nepreverjen)

Pitan se.... (nepreverjen)

Jeba to.... nešče pride pizdarije delat štrof de pa klub kak organizator prireditve plačüvo. In to duple ka de jih poleg policije še nzs mafija štrafala.

Llaci (nepreverjen)

Bedaki smo mi, navijači na jugi in sevri ka nejsmo šli gor. Bilo nas je več.

Drifter998 (nepreverjen)

Ka bi ti..posro bi se. Obicne prekmurske picke ste vsi po vrsti. Mocni v jeziki pa za sankon

In reply to by Llaci (nepreverjen)

aaj (nepreverjen)

hahah internetni junak...

In reply to by Llaci (nepreverjen)

Bg19 (nepreverjen)

TO JE PRAVI DOGODEK, KJER BI MORALI TAKŠNEMU DOGODKU PRITI DO KRAJA, KDO JE ODGOVOREN? ALI ORGANIZATOR , KATERI JE VARČEVAL Z VAROVANJEM TEKME, KER JE TO VSE PLAČLJIVO? ORGANIZATOR LAHKO ZAPROSI ZA ŠE ENKRAT VEČ VARNOSTNIKOV IN POLICISTOV! ALI POLICIJA, KATERA NI REAGIRALA ŽE PO PRVIH BAKLAH NA IGRIŠČU, DA BI GOSTUJOČE NAVIJAČE ODSTRANILI IN JIH POSPREMILI NAZAJ V MB? ALI MOGOČE ZATO, DA JIH JE BILO PREMALO? TU BI TREBALO RAZISKATO DO KONCA GLEDE TEGA, KJE SE JE ZALOMILO IN TISTEGA ČLENA V TEJ VERIGI STROGO KAZNOVATI!

. (nepreverjen)

Bg19 Ta tekma je bikla tekma največjoga tveganja, ka se tijče varovanja ma tou se prejk policija, klub je nika nej krijf, nasprotno klub je naprav fse ka je v njegov imouči. Zabluzila je policija definitivno.

buđovan (nepreverjen)

Moje mišljenje je pa takšno: za varnost so pri Muri najeli varnostnike, policijo plačali najverjetneje tudi. Ker policija ni bila zmožna zagotoviti varnosti, naj klub toži policijo za neizvedbo varnosti na tekmi, ka nede samo policija pisala kazni, pa mo te vidli ka do pravli. Ka vij mislite?

Budale (nepreverjen)

Golazen od golazni...za mene to niso nikakršni navijači in nikoli ne bodo!!!! Taki iščejo samo pozornost! Če bi bilo po mojem, enkrat neprimerno obnašanje adijo stadion in tekme...vse kaj je praf res.... potem pa klub plačuje njihove kazni...ma vakega bi našel pa mu izstavil račun pa bi potem videli če bi bili še tak močni na tekmi...golazen!!!!

buđovan (nepreverjen)

Moje mišljenje je pa takšno: za varnost so pri Muri najeli varnostnike, policijo plačali najverjetneje tudi. Ker policija ni bila zmožna zagotoviti varnosti, naj klub toži policijo za neizvedbo varnosti na tekmi, ka nede samo policija pisala kazni, pa mo te vidli ka do pravli. Ka vij mislite?

MSboysi (nepreverjen)

GE STE BILI TEŽKI FAJTERI GRINGOSE???
Viole so van stadion zavzele :)

Supadura (nepreverjen)

Majster, gringosi so z pendrekami dobivali, medten ka so violasi brezbrizno delali ka se jin je zazdelo… Policija larifari

In reply to by MSboysi (nepreverjen)

Drifter998 (nepreverjen)

V rit so si pendreke rivali? Strahopetci prekmurski

In reply to by Supadura (nepreverjen)

aaj (nepreverjen)

seveda so s pendreki dobivali, ka jih je policija ščela na igrišče spraviti, samo oni so raj od policije fasali, kak da bi pa na zelenici gor doubili od viol, policajski pendrek menje bolij.

In reply to by Supadura (nepreverjen)

Kimi9 (nepreverjen)

Znate ka van poven. Trbelo bi skup stopit jebemo materrrr kurvinskoo in kda prijdejo bi jih trbelo tak nasekat ka bi so celo živ.. zapomnile....policija sploj nej reagejrala zato ka so na tiste strane bile Mb policaje.

. (nepreverjen)

Kak bi komi kaj včijnoli bi policija vsem jebala mater.

In reply to by Kimi9 (nepreverjen)

Marko_10 (nepreverjen)

hahaha...to piše rastist iz Ms. Temnopolti vam igra...vi pa opice oponašate. Na koncu ste vi opice!

In reply to by Kimi9 (nepreverjen)

Tehnik190 (nepreverjen)

Trbelo bi dol ite in več nas je blo al dobijš al daš.KLOŠARI ŠTAJERSKI

Marko_10 (nepreverjen)

Zakaj te nisi šel na teren...premala jajca?
#rasističnaMura

In reply to by Tehnik190 (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

smrklavec...

In reply to by Marko_10 (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Oba kluba nimata nič s tem dogodkom. Igralci si gotovo tega niso želeli. Nerede so povzročali zdraharji, kar je bil tudi njihov cilj in osnovni namen prihoda na tekmo. Početje teh je zelo, zelo daleč od tistega športnega duha potrebnega za pristno navijaštvo.

Alenka Buzerantovsek (nepreverjen)

Golobi imajo mala jajca

GFR M (nepreverjen)

Pedri tudi

In reply to by Alenka Buzerantovsek (nepreverjen)

GFR M (nepreverjen)

Pedri tudi

In reply to by Alenka Buzerantovsek (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

Z OBJAVO TEGA DELATE ENIM IN DRUGIM REKLAMO. POSLEDICNO JIH INDIREKTNO SPODBUJATE K NASILJU!

CE ZE PISETE, PISITE O KLUBU, TEKMI...NE PA DA DAJETE POZORNOST TEM HULIGANOM!

PRIMITIVEN PORTAL , KI DELA VSE ZA KLIKE!

defaktolog (nepreverjen)

meterska ograja pri gostujočih navijačih- kakši so to evropski varnostni normativi???
od tiste blamaže da se šturmovin navijačon ograja podere se nika nej bistveno izboljšalo - ali so avstijci bole kulturni ka so nej leteli prejk kak viole blesave---murini pa jih s tribun gledajo kak gazijo prekmursko svetinjo -gringosi ka te se revanšejrali za to ? sramotaaaaaaaaaaaaa - uzbekistanska liga po varovanju!!

gringos1919 (nepreverjen)

takse naviače ka samo pizdarije delajo date dokonca život prepoved na tekme kak prijde tak naj odijde in ja policaj pa tüj pijzdo tan so stalij kak kup dreka ce be pa tov gringose naprvel be pa takse kazne dobile taka joj vupan ka se maribor pripravo na kazane kakso dobij za rade toga ka so narejdile in te kda placajo kazen te naj fajn narejdijo tak ale placas kazaen ale pa prepoved ma starijon

Gh (nepreverjen)

Koliko je meni znano,na stadiono za red skrbi varnostna služba,ko pa oni več ne obvladajo zadeve,pristopi policija. Včeraj samo sreča,da svoje tribune niso zapustili Black Gringosi in se spustili v pretep z Violami,ker potem bi bilo... Tukaj jih moram pohvaliti!

212 (nepreverjen)

vsi drugi kriv ai najvec bo placal klub..norooooo
da pa se to ne uredi pa odgovorni molcijo ker jim pase in so vsi povezani,,dobro da ni bilo kaj hujsega..... ,npr kaksna avtocesta dan prej

Marko_10 (nepreverjen)

Rasistična Mura ni nikoli nič kriva. Najprej provocirate, pol pa rep med noge.

black panter

vijolična pederska je barva smrdljiva vam je drava jebeš maribor

Marko_10 (nepreverjen)

Že maš opičje koze? Hitro k zdravniku...
Vsi navijači temnejše polti, ki oponašajo opičje zvoke. Samo v vaši Soboti iz Murske!
#rasistiizMs

In reply to by black panter

Marko_10 (nepreverjen)

Po faušiji se vam vidi da ste mali klub.
Jaz vam privoščim čim več tekem v Evropi.

Parsifal (nepreverjen)

budalo...zelenoga konja pa pametnoga stajarca se nisce nej vido..zakoj bi tij bil izjema?...

In reply to by Marko_10 (nepreverjen)

Marko_10 (nepreverjen)

Si že videl črnega belca, v prevodu Black Gringosa? Mislim, da si s svojim komentarjem pokazal svojo majhnost. Idi hitro na pivo, pa doktorat si daj v okvir. S takimi navijači boste vedno mali klub.
Pa srečno v Evropi.

In reply to by Parsifal (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

gringo ma vec pomenof...tou ka si dobesedno prevedel nema nikse veze..nej z mojof majhnostjov..nej z doktoraton..pac..eni ne nucamo titul s kerimi se kitimo..pa za kunec..mali klub? hmmm..Mura?? rejsaan nema telko naslovof kak maribor..samo tou se ne pomeni ka je maribor neksi velki klub...mogoce za Slovenijo ja...kak pa prijde prek meje..pusi kurac saksomi pa sigdar..tak de tuj letos..

In reply to by Marko_10 (nepreverjen)

Orban HU (nepreverjen)

Preberi si svoje komentarje še 1 x. Sigurno si ti oponašla opice proti KP! Grem stavit. In kaj pomeni gringo? Daj odprti slovar... da bo tvoj doktorat iz Prištine prišel do izraza.Tvoja reakcija ti kaže da si mali, mali, mali...
Zdaj pa hitro 2 dcl, da se umiriš.

In reply to by Parsifal (nepreverjen)

Parsifal (nepreverjen)

orban Hu..komi si namejno komentar? meni eli markeci ?

In reply to by Orban HU (nepreverjen)

Drifter998 (nepreverjen)

Pičke black gringosi,ite se zakopajte. Sramota ste,za prave gringose kak so vcasih bili!!!
Fuuuj,gabite se mi. Nej ste N od navijacov zivete na stari slavi,jebivetri

1411

Na posnetke se lepo vidi ka so gringosi prišli doj z tribune in tudi vrgli nazaj bakle, ampak policija jih je blokerala. Pred njimi jih je bilo več kak pred violami (???). Na juge bi se jih par moglo opogumiti in iti dol pa bi se vsipala množica, žal neje prišlo do toga. Lekcija za drugič.

In reply to by Drifter998 (nepreverjen)

Marko_10 (nepreverjen)

Pa vi vsako tekmo z gostujočimi navijači dobite lekcijo .... ahhahahaa.

In reply to by 1411

defaktolog (nepreverjen)

pa ka bi tij rad?..fajn je prdeti za kavčon pa šinfati strahojebec...zokoj bi se mlatili z njimi? pa še specialci so jih nej prejk ograje spustili ...zaj se vidlo kak so viole primitivci,seljaki-gringosi vsaka čast!!!

In reply to by Drifter998 (nepreverjen)

Marko_10 (nepreverjen)

ful si dobro napisal...kaj si se sam spomnil al so ti kolegi pomagali?

In reply to by defaktolog (nepreverjen)

Orban HU (nepreverjen)

jaz sem bil na stadionu ... bodi frajer pa grema k Hajduku v telovadnico ... pa da vidimo tvoja muda.
S takimi navijači ko si ti se samo smešite. Resno ste mali klub...

In reply to by defaktolog (nepreverjen)

Gees (nepreverjen)

Ze pred casom so me nisterni na ton fiorumi pljuvali gda sem napisal da rabimo angleski sistem reguliranja huliganstva! Mi kaznimo klube, pa policaje ce steroga butla malo grdo poglednejo,! zgreseno!!!! Da so splitcani sceli zive sezgati 3 policaje v avtu, so decki branili svoja zivljenja prisebno,streljali so v zrak, da niti to neje pomagalo pa v tla, zdaj pa mediji napinjajo ce je to bilo nujno! Idiotizem prve klase! Ne moti me ce se malo clovek v skrici na tekmi, samo do meje, konec koncov je adrenalin prisoten, pa alko! Ali ce ide prek meje pa trbej to sankcionirat!

testamentor (nepreverjen)

Na hitro preletiš komentarje in ti je takoj jasno, da je fuzbal šport za največje primitivce.

Orban HU (nepreverjen)

Tudi ti? Pa ne no...

In reply to by testamentor (nepreverjen)

zaznoret (nepreverjen)

potreben vodni top pa s pendreki po tej nouri tikvaj, Hojsovi odpovedali, žal!

In reply to by testamentor (nepreverjen)

ultrasi (nepreverjen)

Od navijačov šteri kamenje nosijo na tekme in ga mečejo v stranskoga sodnika je drüjgo niti nej bilou za čakati...

čarni vrag (nepreverjen)

Maribor je nej zmagal fer in pošteno. Od podkupovanja Radomeljčanov, do svinjarije z Murinim gomanom.

JebeGringosStajerca (nepreverjen)

Tam v fazanariji v Murski Soboti....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice