Zlatko Gabor je strnil prve vtise po remiju z Beltinci in podal ponudbo za svoj odstop.

Gabor je v izjavi po tekmi izrazil precejšnje razočaranje nad igro črnobelih na zadnjih dveh srečanjih. Številne stoodstotne priložnosti za zadetek so bile zgrešene, oster je bil predvsem do nekaterih igralcev.

Ne morem reči, da sem jaz kriv, ne morem reči, da so igralci krivi, ampak nekaj se spremeniti mora.

Očitno imamo težavo s kvaliteto

Gabor ob tem dodaja, da so ga nekateri igralci zares razočarali, saj niso znali izkoristiti priložnosti, ko so se znašli sami pred golom. Kot je še povedal, mora igralec za gol imeti željo in voljo. Podobne situacije tistim, v katerih so se igralci na včerajšnji tekmi znašli sami pred golom, so trenirali celi teden. A očitno imajo težavo s pomanjkanjem kvalitete, je še dodal.

Meni je žal te publike, teh navijačev ... navijajo 90 minut, igralci pa se na igrišču ponašajo kot primadone.
 

Prvenstva se ne dobivajo na derbijih

Čaka jih sicer še zahtevna tekma s Tromejnikom, a Gabor spomni, da se prvenstva ne dobivajo na derbijih, ampak v vseh drugih tekmah. Zadnji dve tekmi za Muro nista tragični, sta pa sramotni.

Mura bo šla v drugo ligo stoprocentno. Če bom jaz ali pa kdo drugi.

Več pa v pogovoru.

Komentarji (28)

joshy

No ja, končno je mel jajca javno povedati, tau ka navijači že celi čas gučimo... Lejko pripelajo Mourinha za trenera pa nede nika boljše, dokler igralci nedo spremenili svoje mentalitete...

Gost (ni preverjeno)

"Meni je žal te publike, teh navijačev ... navijajo 90 minut, igralci pa se na igrišču ponašajo kot primadone."

Valda se obnašajo, nej pa ponašajo. Očitno je tou resnica, ka so fuzbaleri neizobraženi primitivci, keri se pošteno izražati ne vejo.

Gost (ni preverjeno)

najprle gučij ka se ponašajo kak primadone, na konce pa prave ka so se igralci borili hahaha
cimerotič 2

Prek (ni preverjeno)

Naj prekmursko gučij, če njeme slovenščina nejde :)

Gost2 (ni preverjeno)

Ponašati je tudi beseda, v tem primeru ti izpadeš neizobražen.

GOST 2 (ni preverjeno)

Ka de krivdo rival na igralce,pa on jih je nej telesno pripravo ka nemrejo bežati grugi polčas,naj se ne izgovarja, ka itak nevej ka gučij,pokvarjenec

den (ni preverjeno)

Pripelati trbej nove igralce iz prekmurja keri do špilali nej odili po igrišči, pa mislili ka so Ronaldoji. V takšni ligi se igra s srcem nej za denar.

kazaj (ni preverjeno)

ges ne ven kak lejko ma trener takši odnos do igralcov-očitno izvira iz toga ka več nevej kak bi brano svojo nepremišljeno izjavo ka do oni vse zmagali do konca prvenstva.
neje dobro visko lejtati pa biti nekaj več od drujgih. Vglavnon keri je pameten igralec bi že včeraj mogo oditi po takši osnovnošolski izjavi trenera.

goost (ni preverjeno)

KA TOGA KOŠAVOGA TELKO KAŽETE...

Gost (ni preverjeno)

Se je na dlani, za igro je krijf trener, tou pa ka nemrejo gola dati, da so sami pred golmanon pa ne pomaga nikšni svetovni trener. Mura je še dale v dobron položaji za uvrstitev v 2 ligo, samo trbej stisnoti pa odšpilati kak znajo. Či do pa menjali trenera ali pa nej pa de uprava odloučila nej pa ulica. Ajmo Mura idemo dale.

Gost (ni preverjeno)

No pa še tuo napijšen, nej so si igralci slabi na igrišče, med tejmi je Maruša pa Matič pa še jih je nekaj. Eni so pa rejsan katastrofa, za Muro je trbej srce na igrišči pistiti nej pa telko ka so gori.

Gost (ni preverjeno)

Vsaki den tau vedro brez dna kazete. OBJAVITE FINANCNO STANJE!

tisti (ni preverjeno)

ziki ne krijvi vse na druge! Ocitno si ti tisti slab trener keri jih nevej zdignoti! Zakoi vsako tekmo v 1.polcasi spilajo vredi kda pa pridejo v 2.polcasi gor pa so vsi neksi zgubleni. Ka jin boga delaš v slacilnici!!! Ziko spizdi

ziko odlazi (ni preverjeno)

Ziko odlazi ka se modrijaš velke samo

Gost (ni preverjeno)

Omejene trener v glave, ima paulek sebej omejenoga športnoga direktora, keri ima omejenoga predsednika in tau je klub po imenu KUZMIČOV CIRKUS LOL MURA. Ekipa Soboških gostincov sporoča, da sončenje in nakladanje na terasah Soboških lokalov odpade zaradi slabega vremena.

Gost (ni preverjeno)

Sramote Soboškoga fuzbala Morec in kompanija! Upravne odbor Mure si vteknite v r.. nesposobneže! Kuzmič tebej je lejko ekstra sram, ka ti še 3 lejta star dojenček proda mačka v žaklje.

Gost (ni preverjeno)

"Gost2 4 ure nazaj #5
Ponašati je tudi beseda, v tem primeru ti izpadeš neizobražen."

Ja je beseda, samo se uporablja v drugačnon konteksti. Kak primadona se lejko samo obnašaš, ponašaš pa se samo lejko. Štekaš? :)

Božo (ni preverjeno)

Igralci so ponavadi ogledalo trenera....Tej mladini manjka trda roka, delovne navade, disciplina in naredijo ravno toliko kot je potrebno ali pa še to na pol

Gost (ni preverjeno)

Izjava Gabora: JAZ NOSIM KRIVICO. Potem pismo prepitega predsednika in Morecov izjav tudi, če pripelje s injskega pastirja v klub pove, da ima kvalitete za Muro. Resno kak je zgoraj napiso Cirkus klub iz fazanerije. Strokovno vodstvo Gabor, Morec skupaj 7 razredov OŠ.

lauraas (ni preverjeno)

Evo, spet stara pesem, zanesenjaki pa le navijajte za "otroke"!

Gost (ni preverjeno)

Boris Radoš je novi trener Mure.

TH (ni preverjeno)

Glejte, morete razmiti, nemre igralec vse moči potrošiti na eni tekmi. Trbej se šparati tudi za mali fuzbal. Trbej odigrati 2-3 tekme na vikend.

Gost (ni preverjeno)

Seveda ne bodo sprejeli odstopa, malo reklame!

Bograč (ni preverjeno)

Ka si nori kakšna inteligenca -- najprej pravi..Čestitam igralcem ka so se borili do zadnje minute Za par sekund pa pravi ka se igralci ponašajo kot primadone na igrišču Na konci komentara pa tak nevej ka bi rad

Gost (ni preverjeno)

CE MENI DA NAJ ODSTOPI, POTEM NAJ ODSTOPI!!!!!
Vse ostalo je samo predstava Gabor!!!

navijač mure (ni preverjeno)

Naša Mure potrebuje razgledanega trenerja in ne vse te gostilniške postopače. Čas je, da iz nogometa izginejo lenuhi, ki se v tretjih ligah preživljajo z neobdavčenimi prejemki. Ne mislim nič na osebni ravni. Samo dogovor vodstev klubov lahko prinese celovito rešitev.

opsa (ni preverjeno)

Zaj se vijdi, kelko se cejnijo domače igralce. Prijde en močvirnik, pa je že kapetan. Pa ge ste tou vidle? Edijno varianta je ta, ka de delau pritisk na sodnijke s svojin imenon. Prišlek pa fčase kapetan. Tou nega nigde edijno v Mure. Sramota ka delate iz toga kluba. Rejsan se ne zaslujžimo drujge lige. Stakšen vodstvon pa igralcame že nej.

Realnost (ni preverjeno)

Pa ka bi eni radi, ta uprava je rešila klub pred propadom, poravnala dolgove, nove slačilnice. Glede okrepitev so nej meli sreče, ali drugo mesto je dosegljivo in cilj bo izpolnjen. Pravi navijači smo z vami v dobrem in slabem. Potrebna je ena zmaga in samozavest se bo dvignila.

Starejše novice