Poraz v Lendavi in remi proti Beltincem sta bila kaplja čez rob.

Črni oblaki se zgrinjajo nad Fazanerijo. Po remiju proti Beltincem je klubu odstop iz mesta trenerja ponudil Zlatko Gabor. 

Poraz v Lendavi in remi na Fazaneriji proti Beltincem sta bila kaplja čez rob. Zlatko Gabor je po novi neprepričljivi predstavi Mure ponudil svoj odstop. 

"Nad nekaterimi igralci sem razočaran. Pogoje imajo odlične, na igrišču pa od njih ni ničesar," je po tekmi bentil Gabor, ki bo sedaj počakal na odločitev uprave kluba, če bo njegov odstop sprejela.

Pred zaključnim delom prvenstva bi bil to bržkone hud udarec za Muro, ki si želi priti do napredovanja v drugo ligo. Da bi bilo vse še slabše, so se Odranci z zmago nad Rakičanom z muraši izenačili po številu točk.

Komentarji (46)

joshy

Bože moj...

Murasmuras (ni preverjeno)

Brezveze menjavati, do konca sezone pistiti pa te de se dele vidlo.. proti jesenskomi deli je igra pa rezultati boljsi

Gost 2 (ni preverjeno)

Edino pametno ka je do zdaj za Muro napravo

Gost2 (ni preverjeno)

Sorry, edino koristno, ka je za Muro napravo

tyros

Pa tem šalabajzerskim igralcem nima smisla iskati trenerja, njim niti Bog ne more pomagati..znanja pač ni..rezultati so vidni. Gabor, ne sekiri se..ti si legenda, klub si boš pa hitro našo.

goost (ni preverjeno)

Ziko pa tij si valda Beltinčar...

Gost (ni preverjeno)

že po sramoti z nafto bi mogo leteti igralcem pa brez plačila do konca sezone še prej pa dva tri natirati
vodstvo pa zbudite se ukrepajte pa ne davlite cigutove opravičila

RKC (ni preverjeno)

Daleč od pravega trenerja...zdaj bo počakal UO..clovik brez jajc, kelko čujem je Fridl z Nafto zopet zmagal...menjali smo pravega trenerja za prevaranta. Nič ne čakaj, spakuj se..

wwww (ni preverjeno)

In ka je zdaj ,če Mura ni mogla premagati Beltince ?Ka je te Mura ?Mura je imela torej Beltince za lahek plen ali kaj ?

test (ni preverjeno)

Glede na to ka se meče ogromne pejneze v tau brezno, bi mogli Beltinci biti mala malica za Muro.

Druga liga malo morgen.

Gost (ni preverjeno)

Fala bauge ziko najvecji filozof igralci pa se smigejo z njega

test (ni preverjeno)

Nič ne de, drugo leto te pa meli šanso ka te senjali drugo ligo.

black panter

majmuni eni,vej je pa še nika nej zgubleno,te veške klube ka zdaj pridejo, raztrgamo

test (ni preverjeno)

Vej pa ja. Veške klube lejko raztrgate, pruti dobrin ekipan pa popušite na cejloj črti. Vij bi šli v drugo ligo, tan ste lejko kanta za nabijanje.

gabor (ni preverjeno)

do konca sezone mura nede zgubuijla niti edne tekme.....ahhahahahahahahahahahahahahahahahah

Donko (ni preverjeno)

Tekma zanic niti eni niti drugi si ne zasluzijo pocenega grosa

občan Sobote (ni preverjeno)

G. GABOR, VI MORATE NEPREKLICNO ODSTOPITI. VI STE DELALI SELEKCIJO IGRALCEV IN SAMO VI STE ODGOVORNI ZA KATASTROFALNE IGRE. V ČASU VAPŠEGA TRENERSTVA NISTE NITI ENKRAT PREMAGALI NAFTE IN BELTINEC. IZGUBILI STE Z LJUTOMEROM, S KUZMO. SLAB OBISK JE BOJKOT SOBOTE PROTI VAM. MURA RABI RESNEGA TRENERJA, NE VAS. IMPROVIZIRATE IN IMATE LJUDI ZA NORCA. PA NAJ BO TAKO, ČE SE VAM PUSTIJO. ZAKAJ POTEM SPLOH HODITI V ŠOLO, ČE TAKO SUKATE IZOBRAŽENCE V KLUBU. ZADEVA JE BANALNO ABSURDNA. RUS NAJ REČE NJET.

Gost (ni preverjeno)

tota Mura lahko špila samo v ligi Spodnjega Kašlja....bu ha ha...

krobikar1

Odstop brez jajc...počakal bo na odločitev UO,...!!Popolnoma je odgovoren za blamažo, pa ne vej če bi ali me bi, halooooo!

Gost (ni preverjeno)

Če be včeraj odišo bi bilou že kesno.

Navijac432 (ni preverjeno)

Pomoje bolj kot menjava trenerja je potreben psiholog. Igralci so psiholosko na 0. To je trenutno mogoce najbole nujno.

Frajla2 (ni preverjeno)

Klub sprejel odstop. Novi trener Ante Šimundža !!!

Gost Gost (ni preverjeno)

Itak ja. Šimundža ja.

Gost (ni preverjeno)

GOSPOD ROBI KUZMIČ. ISKRENI NAVIJAČI SMO VAS OPOZARJALI TUDI OB VISOKIH ZMAGAH PROTI NEDORASLIM KLUBOM V TRETJI LIGI, DA IMATE V KLUBU V TRENERJIH, V VODSTVU KLUBU, V DOLOČENIH IGRALCEV, KATERI BI ZA DENAR PRODALI IN IZDALI LASTNO MATER. DA BI NAREDILI CARSKI REZ ŽE PRED ČASM, VI ŠE VEDNO VOZITE V KLUB LJUDI, KATERIM SE J... ZA MURO. KO NISO BLI V MURI SO PO LOKALIH BILI NAJVEČJI NASPROTNIKI MURE IN BLATILI KLUB. IN GLEJ GA ZLOMKA, VSE TE OD MORCA, LUK-A, GABORA,OŠLAJA, PRELECA, BEDEKA.. ZATO STE IZGUBILI VI GOSPOD KUZMIČ PRI NAS ŠE NAJMANJŠI ALIBI ZA VAŠO TOTALNO NESPOSOBNOST VODENJA KLUBA! NE OMENJAMO CIGUTA, ŽLEBIČA, RAJBAR-A, KER ONI SO SMEŠNICE V KLUBU IN NIMAJO BLAGE VEZE ZAKAJ SE GRE IN SAMO DOPOLNJUJEJO NA PAPIRJU UO. ZATO GOSPOD KUMIČ STE VI EDIN KRIVC ZA TAKŠN STANJE, KER STE VI GLAVNI FINANCER KLUBA IN VAŠA BESEDA V KLUBU JE GLAVNA. FRIDL PRIDE PO VEZAH Z MORCEM, GABOR PRDE ZARADI SORODSTVA NJEGOVE ŽENE, Z NJIMI KOLONIJE NJIHOVIH IGRALCEV, ITD.

Gost (ni preverjeno)

Zamenjate trenera pa igralce malo preverjati če ne odavlejo tekme (stave , podkupnine ipd.)predvsem golmn je zelo sumljiv

Gost (ni preverjeno)

ka je s te mure napravo je katastrofa, 7 stajercev spila v 1. postavi! Ka za tretjo ligo nemamo zadosti domacih?

Gost (ni preverjeno)

vsen van predlagan ka tej vaš presvete klub ohranite v srce kot spomin na stare čase...
in pozabte že idnouk na tou seljačko fuzbalsko sceno...na svejte obstajajo večje probleme z kerimi bi se mogli vsi skuper ukvarjate...

Črna mamba (ni preverjeno)

To bi morali celo vodstvo menjate..Tak nesposobni so ka te glava boli..Pred tremi dnevi tak glasni,ka bo Mura zmagala pa nevem ka,zdaj te vidite,SRAMOTA..pa pizda sploj nemajo interesa priti dale od tretje lige..Naj crkavlejo tam najnižji lige..Boukše je tak.

BG1991 (ni preverjeno)

Po ovomi loleki nepismenomi keri se je najprlej podpiso kak občan Sobote te dale pa kak gost, se vidi kakši zabiti in primitivni lidje se pri nas razmijo v fuzbal in se majo za eksperte in vseznalce. Čudno ka je nej še slabše.

Čiči (ni preverjeno)

Zaj je najleže odstopiti nej.ka si sploj lazo se v soboto telko ka si en drek vkup skujo.Naj pride Šimundža in napravi red in tudi tej igralci ka so prišli so nej vredni Murinoga dresa,ker ne špilajo z srcon .ampak samo za pejneze

Gost (ni preverjeno)

"G. GABOR, VI MORATE NEPREKLICNO ODSTOPITI. VI STE DELALI SELEKCIJO IGRALCEV IN SAMO VI STE ODGOVORNI ZA KATASTROFALNE IGRE. V ČASU VAPŠEGA TRENERSTVA NISTE NITI ENKRAT PREMAGALI NAFTE IN BELTINEC. IZGUBILI STE Z LJUTOMEROM, S KUZMO. "

Saj nej, ka se z odstopon nebi strinjo, ampak tej komentar se zlüfto ka bole nejde.
Prvič, z Ljutomeron pa Kuzmo je nej zgubo Ziko, temveč Fridl. Fridl je tudi leto po porazoma s tema kluboma. Drugič, tisto z zmago nad Nafto pa Beltinci si napiso, kak da je vodo Muro na par tekmah proti tema kluboma in nej na enoj...

Gost (ni preverjeno)

Gliha nov trener Mure!!!!!!!!!!!

Den (ni preverjeno)

Neje Gabor telko kriv kelko igralci kateri se obnasajo kot zvezde zvenečih klubov.Te preponosne purane treba postaviti na realna tla pa bo vse ok.

gan (ni preverjeno)

Morali bi menjati nekaj igralcev, ne pa ka vedno menjajo trenerje. Potem pa ti levonje mislijo ka so Maradone.

Gost (ni preverjeno)

Ce pa gabor te loleke pripelo, pa gezik vrto, ka nedo pike dali, nej ka bi se zgubili. Z Verzeja je spizdo kda svajo skuho tam, pa vse domace natiro. On je edini krivec za nastalo situacijo, to niso renerji, to so samo ljudje ki vidijo kes, potem pa vodilne moze v klubih napizdijo da se razumejo v fuzbal. Ce gabor ne bi imel namena naprej kes vlecti iz mure, bi nepreklicno odstopil, ne pa da ponuja odstop...v

Gost (ni preverjeno)

Ce pa gabor te loleke pripelo, pa gezik vrto, ka nedo pike dali, nej ka bi se zgubili. Z Verzeja je spizdo kda svajo skuho tam, pa vse domace natiro. On je edini krivec za nastalo situacijo, to niso renerji, to so samo ljudje ki vidijo kes, potem pa vodilne moze v klubih napizdijo da se razumejo v fuzbal. Ce gabor ne bi imel namena naprej kes vlecti iz mure, bi nepreklicno odstopil, ne pa da ponuja odstop...v

potop mure (ni preverjeno)

Pa ka bodo v druge ligi sploj..Nemajo za burek..Naj še naprej životarijo v 3 ligi..Nafta pa suvereno beži proti eliti..

Gost (ni preverjeno)

nedeljka topiča za trenera !!!!

in (ni preverjeno)

Prvič predolge priprave PRENASIČENOST v pripravah so premagovali drugoligaše, ko so ti izprobavali igralce in razne varijante v obenem pa čuvali noge, potem so mislili zaj smo pa močni IN....... v 2 ligi bi zdaj bili kanta za nabijanje. Tama idejo 90 minut na nož. Mura nima igre, igrajo kak pač prijde.

black panter

trener je nej kriv, če seronja z 100% šanse nevej dati gola,na tekmi je baje bilo 1000 gledalcov se pravi 1000 potencialnih trenerov šteri se v vse razmijo,zdaj če gledaš tekmo ne pomejni ka se razmiš v nogomet,ge tudi gledan moto GP pa rossija pa se neven tak pelati z motoron.

Guest (ni preverjeno)

Eh nemate pojma, trener ne fejst dober, samo ka njemese to pomaga ce njeme igralce na treninge spilajo kak trbej, na tekme samo stojijo, ene pa celo odavleno tekme (ja tekma prote nafte je blanej odana od lastnoga igralca..)

Guest (ni preverjeno)

*Eh nemate pojma,trener je fejst dober, samo ka njeme tou pomaga ce njeme igralce na treninge spilajo kak trbej, na tekme pa stojijo, ene pa celo tekme odavlejo (ja tekma prote nafte je bila odana s strani nasoga igralca..)**

navijač31 (ni preverjeno)

Pa ka de mura v drugi ligi? Kuzmič pa vsi drugi v klubi se pa obudite, ka van ziko odavle grujske pa jabuke. Igralci pa kak sami lejko vidimo, so nej neksna kvaliteta. Beltinci so v drugon polčasi tak stisnoli ka mura nej mogla do zoge... Se vidi ka feri zna pripraviti ekipo.

Mare34567 (ni preverjeno)

Milan Koblencer novi trener Mure.

Gost (ni preverjeno)

Morec Mitja spizdi iz Mure!!!!!!!! Omejeni človek zahrbten!!!!! Tau je tvoja odgovornost!!!!!

vidocq (ni preverjeno)

ka san napovedal , to je prišlo ,, še je čas ali

Starejše novice