Pravočasno si uredite dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni in se izognite visokim stroškom pri zdravniku, v bolnišnici ali lekarni.

Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje v paketu Mladi?

Študenti in dijaki, ki zaključujete svoje šolanje, morate poskrbeti za svoje zdravstveno zavarovanje. Najprej obvezno zdravstveno zavarovanje, ki pa ne zagotavlja kritja vseh stroškov zdravstvenih storitev in zdravil v celoti.

Doplačila so lahko zelo visoka, lahko pa se jim izognete s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Vzajemni. 

Najugodnejše dopolnilno zavarovanje 

Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 30,12 EUR, s 3 % popustom pa 29,22 EUR. 

To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni dobiš Paket Mladi, ki vključuje darilno kartico Spar (25 €) ali bon Extreme Vital (35 €) ali bon Clarus v vrednosti 35 € ali vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 €) ali zvočnik GO2 (35 €). 

Kot zavarovanec Vzajemne se lahko brezplačno vključiš v program Varuh zdravja in koristiš cel kup ugodnosti.

Z vključitvijo v Varuh zdravja prejmeš majico Vzajemne in še dobroimetje v višini 15 EUR za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanje ter zavarovanja Tujina) ter dobiš 10 % popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.

Postopek sklenitve zavarovanja

Postopek sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enostaven. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 02 512 45 50 ali se oglasite v naših poslovalnicah:

  • v Murski Soboti, Slovenska ulica 48
  • Lendavi, Kranjčeva ulica 4
  • Gornji Radgoni, Partizanska cesta 20 
  • Ljutomeru, Slavka Osterca ulica 14

Starejše novice