Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Včeraj, 29. julija, so v Sloveniji opravili 879 testiranj na novi koronavirus. Potrdili so 24 novih okužb s koronavirusom. Za primerjavo: dan prej so potrdili 14 novih okužb.

Skupno število vseh doslej okuženih s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 2.139.

Vlada je sprva sporočila, da sta včeraj v Sloveniji umrli dve osebi, a je naknadno prišlo do popravka. Včeraj je tako življenje izgubila ena oseba in ne dve. Skupno število vseh smrtnih žrtev se je tako povzpelo na 118.

Pet okuženih je na intenzivni negi

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 22 ljudi, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo pet na intenzivni negi.

Iz bolnišnici včeraj v domačo oskrbo niso odpustili nobenega pacienta, ki bi okužbo s koronavirusom prebolel. Skupno število doslej odpuščenih iz bolnišnic tako ostaja 333.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mjxok (nepreverjen)

Nindre se neje bilo napisano ka tej ka so umrli ka bi bilij v bolnice, po ton takson tr mejrajo doma oz.v domeh starejsih, po logiki bi takse mogo biti verjetno na intenzivni negi...samo te bi mogli napisati ka sta umrla 2 pacienta na intenzivni negi, pa zadnje dnij ka so umrle bi zaj vec niti enga nej bilo na intenzivni negi... logike glij nega tu nikse... oz.ta zadeva redno smrdij...

ecio (nepreverjen)

Danas kod nas u Puli umrla zena 1923 letnik zaradi korone,
Pametnom dosta.
Pozdrav svim u ljepom Prekmurju.

čarni vrag (nepreverjen)

ENJAJTE ŽE INAUK LAGATI

inokss (nepreverjen)

SOBOTAINFO GREGECI KOMAJ CAKAJO KA STO MRGE, KA TE LEJKO CLANEK SPACKAJO:)

Starejše novice