FOTO: Fotolens.si
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj potrdili 82 novih okužb s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 sledilnika so nove okužbe s koronavirusom potrdili v 45 slovenskih občinah. Eno okužbo so potrdili pri pacientu iz tujine.

Nove okužve v pomurskih občinah

Največ novih okužb, kar 17, so zabeležili v Mestni občini Ljubljana. Enajst novih okužb pa so potrdili v Mestni občini Maribor, kjer je trenutno 98 aktivnih primerov koronavirusa. Po tri nove okužbe so potrdili v občinah Braslovče, Domžale in Pivka. Po dve novi okužbi so včeraj zabeležili v občinah Ilirska Bistrica, Kranj, Kungota in Pesnica.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Ajdovščina, Beltinci, Borovnica, Celje, Cerknica, Cerkno, Divača, Dobrepolje, Dobrovnik, Dornava, Gornja Radgona, Ig, Izola, Jesenice, Kamnik, Logatec, Kočevje, Koper, Križevci, Markovci, Medvode, Metlika, Mozirje, Nova Gorica, Postojna, Rače-Fram, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Šenčur, Škofja Loka, Šmartno ob Paki, Tišina, Turnišče, Vitanje, Vransko, Žalec.

Aktivnih 42 primerov

V Pomurju je trenutno 42 aktivnih okužb, največ v občinah Puconci, Tišina in Turnišče, kjer imajo po sedem aktivnih okužb, v Murski Soboti so štiri, po tri aktivne okužbe imajo v občinah Črenšovci, Gornja Radgona in Lendava, v Beltincih sta dve, po eno aktivno okužbo pa imajo v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Križevci, Kuzma, Moravske Toplice in Radenci. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Banana olupek (nepreverjen)

Važnu da slepo verujemo politikanskim “strokovnjakom” kot pobozne ovcke ki su v srednjem veku brezpogojno ubogali duhovscino

Starejše novice