Danes vremenoslovci napovedujejo zelo sončno vreme, najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne pa od 21 do 25 stopinj Celzija. Je poletje res že reklo zadnjo besedo? To napovedujejo vremenoslovci.

Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem do 14 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije Republike Slovenije za okolje.

V nedeljo bo sončno. Pihal bo vzhodni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 25, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.

Obeti

V ponedeljek in torek bo večinoma sončno. V noči na ponedeljek in v ponedeljek bo na Primorskem pihala šibka burja.

Vremenoslovci napovedujejo, da lahko večinoma sončno vreme brez večjih temperaturnih sprememb in padavin pričakujemo vsaj do sredine septembra.

Ogrevanje nekaj časa še ne bo potrebno

»Čeprav je konec avgusta morda kdo že pomislil na skorajšnji začetek kurilne sezone, pa so se v septembru temperature spet toliko dvignile, da ogrevanje bivalnih prostorov še nekaj časa ne bo potrebno,« so sporočili vremenoslovci Agencije Republike Slovenije za okolje.

Dodajajo, da če smo poleti zračili prostore predvsem ponoči in zjutraj, lahko zdaj nekaj toplote spustimo v hiše in stanovanja predvsem v popoldanskih urah.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice