Vir: posnetek zaslona Youtube Radio 1
Sanjski moški si je za svoje neprimerno obnašanje prislužil kazen. V vročo savno je na zmenek moral odpeljati nikogar drugega kot štajerskega slavčka.

Sanjski moški Gregor Čeglaj je pred kratkim dvignil veliko prahu s svojimi izjavami o izgledu znanih slovenk, ko je gostoval na YouTube kanalu Pera Martića.

Njegovo 'ocenjevanje žensk' z ocenami od ena do deset ni dobilo le mnogih ostrih odzivov, ampak so zaradi nesramnih komentarjev nekatera podjetja z njim prekinila pogodbe.

Za kazen na zmenek v savno, njegov spremljevalec pa …

Radio 1 je pred dnevi svoje poslušalce vprašal, kakšna kazen bi bila primerna za obnašanje sanjskega moškega. Predlogi so bili različni. Med njimi to, da naj gre z vrtnico do vsakega dekleta, drugi so predlagali, da naj Deželaku pomaga voziti kolo v akciji Deželak junak.

Radio 1 se je odločil za drugačno 'kazen'. Sanjskega Gregorja so poslali na 'zmenek' v savno, kjer mu je družbo delal Damjan Murko

Čeglaj Murkotu podaril tri vrtnice, Murko sanjskemu moškemu svojo 'Mrcino'

V savni sta Murko in Čeglaj izmenjala tudi nekaj besed o Gregorjevem 'spodrsljaju' z ocenjevanjem videza žensk. »Moram ti čestitati, da si šel čez sebe, se opravičil in spoznal svojo napako,« je povedal Murko. 

Nato sta nazdravila s šampanjcem in si privoščila suši. Gregor za konec dejal, da je ugotovil, da je Murko super oseba in mu podelil kar tri vrtnice. 

Murko pa je nato Gregorju podaril svojo 'Mrcino'. Tako se namreč imenuje najnovejši koledar štajerskega slavčka za leto 2022. »To je skoraj tako, kot da bi OnlyFans gledal,« se je pošalil Čeglaj. 

Vedeževalec Blaž: »Bodi vesel, če te bo še kakšna hotela«

Murko je Čeglaja nato predstavil vedeževalcu Blažu, ki sta ga vprašala, ali bosta še kdaj šla na zmenek.

»Vidva sploh nista za skupaj. Boljše, da si Gregor najde katerega drugega 'tipa',« je povedal vedeževalec. Ko ga je Gregor vprašal: »Kaj pa raje kakšna ženska?« je Blaž Gregorju napovedal razmerje s poročeno mamico. 

Ko je Čeglaj vprašal, kakšno barvo las ima to dekle, je Blaž odgovoril, da se ukvarja z nepomembnostmi. »Bodi vesel, če te bo še kakšna hotela,« je dodal. 

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
indigo1 (nepreverjen)

Te pa van vörvati, kda pisete o koroni! Vi ste visek intelektualnoga novinarstva! Bravo! 💩

wefwefweffew (nepreverjen)

Ka mamo novi slovenski trio samopromotorov?

Kvazi vsevsedi rojen z darom vedeževalec, štajerski pedrček pa kao najlepši slovenski moški? Super, naj nas korona že inauk poberej ka tej svejt nema prihodnosti.

Starejše novice