Medtem ko se počasi poslavljamo od zime, so mnogi z mislimi že pri poletju, v načrtovanju shujševalnega režima.

Pri boju z odvečnimi kilogrami bo v dodatno motivacijo nedvomno tudi druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija, ki se že nocoj vrača na Planet TV.

Znova bomo torej spremljali pogumne tekmovalce, ki bodo pod budnim očesom trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča pred očmi javnosti topili maščobne obloge. Do novega življenjskega sloga jim bo pomagal še dietetik Gašper Grom, medtem ko bo samo oddajo vodil Marko Potrč.

Ustvarjalci šova so ravno danes razkrili imena vseh sodelujočih, in kot kaže, bomo pred malimi ekrani znova spremljali tekmovalko iz Prekmurja. 

V boj s kilogrami tudi Katja Ficko

Do vitkejše postave si bo namreč prizadevala Katja Ficko, 25-letnica, ki prihaja iz Murske Sobote. V predstavitvi tekmovalcev na spletni strani oddaje so zapisali, da Katja neguje obolele osebe, pri čemer jo je močno ganila zgodba ženske, ki se je zbudila iz kome.

"Katja ima bolezen Alopecia universalis, kar pomeni, da je popolnoma brez las in obrvi, zbolela pa je v osnovni šoli. Otroci so jo zbadali, z roko v roki pa se je takrat začelo tudi nabiranje kilogramov. Je vedno urejena in naličena. V javnosti vedno nosi kapo, ki je nikoli ne sname," so zapisali pri Siolu.

Kot dodajajo, je zelo srčna in čustvena, ima pa tudi precej življenjskih izkušenj. Ena njenih največjih želja je skok s padalom, boji se lakote, pred televizijo pa se menda ne more upreti čipsu.

Uradno nam bodo tekmovalce in njihove zgodbe sicer predstavili nocoj ob 21.06.

Foto: Planet TV

Komentarji (5)

Kuki (ni preverjeno)

Jo navidez poznan, čestitke za pogum!

lolo (ni preverjeno)

vejpa v lidli dela maximus

grgege (ni preverjeno)

Neje baukše si osebnoga trenera nabavite če maš slujžbo te telko tudi ostane ka ga plačaš, kak pa ka ideš v šov ge boš bole psihično delo kak fizično. Vsaj prejšnjo leto so se direkt izživljale nad njime, vse ma svoje meje tudi šport.

Tujec 2 - pijancek (ni preverjeno)

Človek, kje ti živiš ??????? Trgovka v Lidlu ima denar za osebnega trenerja ?

In reply to by grgege (ni preverjeno)

tralala (ni preverjeno)

Vsa čast za pogum v vstop v oddajo v dandanšnji nevoščljivosti,...

Starejše novice