Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 15. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

To je lahko mentalno naporno obdobje, dragi oven, in potencialno razsvetljujoč čas. Po nekaj mentalnih nihanjih se stvari sestavljajo. Dobro je, da ste še posebej pozorni na podrobnosti, novice in ideje, predstavljene zdaj in ta teden, ko Sonce in Merkur združita moči v vašem sektorju komunikacij.

To je vaša osebna stvar, tudi če je energija na logični, intelektualni strani in se lahko nekaj realizira ali odloči, kar je zadovoljstvo. Ste v posebej dobrem položaju, da uredite stvari in rešite težave ali da pridobite nekaj jasnosti glede študija, potovanj ali projektov, ko se pojavijo nove podrobnosti.

Današnji pogovori lahko pripeljejo do pomembnih odločitev. To je tudi lep čas za kreativno pisanje ali romantično izražanje. Dober čas je za sodelovanje v koristnih pogovorih in pridobivanje zanimivih idej.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Sonce in Merkur se danes srečata v vaši solarni drugi hiši, dragi bik, in lahko se pojavijo pomembne ideje in misli, povezane s poslom, denarjem ali udobjem. Zanimanje in pogovori so lahko močno osredotočeni na poslovne zadeve, finance, osebne dobrine, dragocenosti ali, na drugi ravni, zadeve spoštovanja in vrednosti.

Morda boste prejeli dobre novice ali nekaj, kar bo povečalo vašo samozavest in upanje glede prihodnosti glede vaših praktičnih zadev. Jasnost ali dodatne podrobnosti prihajajo zdaj in tisto, kar so bile nekoč možnosti, se zdaj razcveti v načrte.

To bi lahko bila prelomnica ali uresničitev projekta, povezanega z zadevami konec februarja, ali pa se pojavijo novi dogodki, povezani s težavo približno od tega datuma. Ta tranzit lahko pomaga objektivizirati vprašanje ali razjasniti finančno, lastniško ali spoštovanje zadevo. Nedavne zamisli ali možnosti lahko spremenite v trdne načrte, ko jih izpopolnite s podrobnostmi in posebnostmi.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Sonce in Merkur se danes srečata v vašem znamenju, dragi dvojčki in verbalizacija vaših želja je lahko v ostrem fokusu. Lahko čutite željo po izražanju ali komunikaciji z nekom. Drugi vas slišijo ali se obrnejo na vas za vaš prispevek. To je teden pomembnih spoznanj, epifanij in razjasnitev.

Lahko pride do polnega razcveta ideje ali pa pridejo informacije, ki ste jih čakali. Morda boste videli podrobnosti, ki ste jih v preteklosti spregledali. To je lahko še posebej prebujen teden za vas. Ste bolj komunikativni in morda bolj zaposleni kot običajno ali zahtevani.

Ljudje vas slišijo in opazijo bolj kot običajno in morda boste prejeli pojasnila, ki vam bodo pomagala pri sprejemanju boljših odločitev, čeprav ste bolj nagnjeni k temu, da se odzivate na logiko in razum, morda ignorirate svoje srce. Kljub temu je to čas mentalne prenove in večje odločnosti.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Sonce in Merkur se danes srečata v vašem sektorju duše, dragi rak, in osvetljujeta dolgotrajen problem ali preteklost, ko se podrobnosti zapolnjujejo in razkrivajo. Ta vpliv olajša sporočanje ali racionalizacijo zadeve, ki jo je bilo pred danes težko izraziti ali razumeti. Pretekla tema se lahko znova obudi, ko se pojavi nov vpogled.

Pravzaprav se lahko počutite zelo dobro, ko nekaj razkrijete. To je lahko pravi čas, da vidite, kako uresničiti sanje. Morda boste odkrili skriti vir ali dobili idejo, ki vam bo pomagala uporabiti svoje vire na razburljive načine.

Danes se veliko dogaja pod pokrovom in je lahko zelo razsvetljujoče! Današnja uskladitev vas lahko spodbudi k verbalizaciji, analizi ali razrešitvi težave. Tudi pisanje nečesa in videnje v besedah ​​lahko temu da novo življenje in energijo, vam pomaga razumeti težavo na nov način in vas tako približati razrešitvi ali odločitvi.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Poravnava med Merkurjem in Soncem pomaga razjasniti zadevo, dragi lev, ki je v glavnem povezana s prijateljstvom ali posebnim projektom. Ta tranzit potegne kar nekaj miselne aktivnosti ali intenzivnosti. To je pravi čas, da idejo razcvetite.

Lahko ste polni navdušenja in pričakovanja glede nastajajočih novih idej za dolgoročne načrte in projekte ali pa se vse podrobnosti načrta zdaj sestavijo. Ideje in spoznanja vam dajejo občutek upanja in pravi čas je, da nekaj razčistite ter se naučite in sporočite svoje potrebe in namere.

To je lahko čas, ko vi ali oseba v vašem življenju razčistite zrak ali pridete do zanimivega zaključka. Samoizražanje je danes in ta teden precej enostavno in morda razvijate prijateljski odnos z ljudmi okoli sebe, kar vas motivira.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Morda boste zdaj deležni posebne pozornosti, draga devica, ali pa se lahko določeni načrti sestavijo, ko se pojavijo podrobnosti. To je lahko pomembno obdobje za vaše delo, kariero, življenjsko pot ali smer, saj sta Sonce in Merkur danes poravnana na vrhu vaše sončne karte.

Pojavijo se lahko nova spoznanja o vaši karierni poti ali poslovnih projektih, ki vas lahko poženejo naprej ali motivirajo. Lahko se zgodi, da na papirju, napravi ali ustno izrazite idejo, o kateri ste prej samo razmišljali, in to vam pomaga oblikovati na nov način, kar pomaga pri odločanju.

Svoje cilje ali odgovornosti vidite bolj jasno ali vsaj na uravnotežen, logičen način. Vse to je zdaj lahko nekaj zmedenega uvoda, vendar se je vredno odpraviti! Vaša sposobnost sklepanja je trenutno še posebej močna in lahko pride do pomembnih pogovorov ali komunikacij, ki vam pomagajo, da zavijete v ovinek.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Energije danes povečujejo jasnost, draga tehtnica, zlasti glede študija, komunikacije ali izmenjave idej. S katero koli od teh težav se pojavijo podrobnosti, ki vam ponujajo nov pogled.

Danes zvezde prinašajo val pozitivne energije in jasnosti. To je dober čas za sprejemanje odločitev in reševanje težav. Pogovori, novice in misli vam lahko pomagajo razčistiti napačne predstave in narediti trdne načrte. Danes lahko pride do razsvetljenja na mentalni ravni! Ta teden lahko pride do razjasnitve zraka ali pomembnega odkritja ali povezave.

Želja, da bi delili svojo filozofijo ali edinstveno perspektivo, je zdaj lahko močna. Prihajate na mentalni vrhunec ali prelomnico. Ta poravnava Sonce-Merkur obljublja osvetlitev. Delanje po svoje, morda ironično, te zbliža z drugimi.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji tranziti prinašajo ustvarjalno osredotočenost na vaše intimno ali finančno življenje, dragi škorpijon, in te energije so hkrati logične in inovativne. Sonce vlada vašemu sektorju kariere in se zlije z Merkurjem v vašem sektorju intimnosti, kar podpira gradnjo vznemirljivih strategij za vaše delo ali prihodnost.

Morda boste zdaj bolj jasno videli intimno razmerje, svojo osebno psihologijo in notranje želje ali finančne težave. To res pride po nekaj kolebanju, vendar je vredno truda! Dobite lahko nov vpogled v svoje motivacije ali v to, kaj določeno osebo v vašem življenju vznemirja. Reševanje skrivnosti je lahko nagrajujoče ali pa imate še posebej zanimivo razpravo o zadevi, ki je bila prej skrita, tajna ali neverjetno zapletena.

Morda veliko razmišljate o zasebni ali skriti zadevi, da bi jo razumeli, ali pa te stvari razvrščate skozi pogovor. Čiščenje zraka je lahko prijetno, sprejemanje odločitve pa še boljše! Morda boste danes prišli do odločilnega zaključka. Ta tranzit prinaša možnost razrešitve in jasnosti, ponuja pomiritev in upanje ob zapletenih vprašanjih.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Danes poravnava Merkurja in Sonca v vašem sektorju partnerstva, dragi strelec, prinaša jasnost in objektivnost v zadevo. Poziva vas, da razvrstite, obdelate in organizirate svoje misli. Pogovori ali interakcije s pomembno osebo so lahko še posebej poučni, pomembni ali motivacijski.

Racionalen pristop se pod tem vplivom zdi najbolj naraven, in čeprav pogovori morda ne vzbudijo vaših čustev, so lahko konstruktivni in še posebej pošteni. Informacije, ki prihajajo, so vam lahko koristne. Mentalna energija je močna in v središču pozornosti. Kljub temu lahko nekaj čustvene odmaknjenosti zdaj zelo pomaga.

Morda bi bilo dobro dovoliti drugim, da vodijo pogovore in pozorno poslušati. Ta poravnava učinkovito povezuje vaša partnerska in pustolovska sektorja, saj sta to hiši vaše sončne karte, ki jima vladata Sonce in Merkur, in lahko bi se znašli v dogovoru s posebno osebo glede ključne zadeve. Označuje možnost pozitivne spremembe v vašem odnosu, ponuja upanje in spodbudo. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Ko se Sonce in Merkur srečata v vašem delovnem in storitvenem sektorju, dragi kozorog, lahko vidite zadevo bolj jasno. Ideja pride do polnega razcveta in lahko se nanaša na vaše zdravje, dnevne zadeve, opravila ali delo. Zdaj lahko posebej razmislite o izboljšanju katere koli od teh stvari, pogovori ali dohodne novice pa lahko pripeljejo do novih začetkov.

S tem, kar zdaj vidite in odkrivate, lahko veliko pridobite. S to uskladitvijo prevladujejo komunikacijske težave. Še posebej ste logični in vas zanima, kako ugotoviti stvari. Lahko pride do razsvetljenja ali spoznanja o zdravstveni težavi ali rešitvi zadeve v zvezi z delom ali službo. To je lahko odličen čas, da stvari razkrijete, če vam to zdaj koristi.

Prav tako ste v čudovitem položaju, da se naučite česa priročnega. Morda ste kolebali glede neke zadeve in se močno trudili, da bi jo razumeli, zdaj pa ste glede tega bolj natančni ali pa vsaj veste, kje ste glede neke težave, in občutek je dober! Če izrazite svoje misli in ideje ali jih celo napišete ali vtipkate, vam lahko pomaga videti stvari bolj objektivno.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja poravnava Sonce-Merkur vas dobro uokvirja, dragi vodnar, in vam pomaga razumeti bistvo. Ne samo, da pomaga razjasniti zadevo, lahko pomaga pospešiti načrt ali olajša odločitev. To je lahko čas za pridobitev nekaj jasnosti glede ustvarjalnih projektov, odnosa ali hobija. Ponosni ste na svoje delo, ideje in prepričanja.

Ustvarjalni projekti bi lahko dosegli prelomnico ali pa bi lahko prišlo do romantičnega razkritja v zvezi z zadevo, ki se razvija od konca februarja. Opažanja, ki jih naredite zdaj, so verjetno pomembna in ocenjevanje nedavnih idej je lahko zelo uspešno.

Pogovor ali novice vam lahko zbistrijo zrak, kar je hkrati razveseljivo in spodbudno. Obstaja pridih sodelovanja, ki vas pomirja. Iskreno, odprto vzdušje, še posebej v vaših ljubezenskih odnosih, je prav tako zadovoljujoče – zdi se, kot da je vsako težavo mogoče premisliti in rešiti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

To je lahko čas izstopajočih, pomembnih pogovorov o ali z družino, drage ribe, saj Sonce in Merkur združita moči v vaši solarni četrti hiši. Stvari se lahko poklopijo doma ali glede življenjskih razmer in ideje lahko zdaj zacvetijo. Miselna aktivnost je danes močna in morda boste še posebej uživali v načrtovanju, reševanju problemov in urejanju podrobnosti.

Ponosni ste na svojo sposobnost reševanja osebnih zadev! Pomembne ideje, novice ali pogovori so lahko del vašega dneva, tudi če se morda še ne zavedate njihove vrednosti. Razvoj ali jasnost zadeve, ki se je pojavila konec februarja, je lahko del slike. Vsekakor vam lahko pomaga, da zavijete v ovinek ali pa se načrt uresniči.

Čustva so jasna ali pa morda razčiščujete zrak s sostanovalcem, družinskim članom ali ljubljeno osebo. Načrte, povezane z bivalnimi pogoji ali ureditvijo, lahko zdaj izboljšate in posodobite. Delo s podrobnostmi pride samo po sebi. Želja po stiku z nekom, ki ga imaš rad, je neizmerna.

Starejše novice