Foto: Niko Časar
Prazničnega dogajanja v Murski Soboti še ni konec. Tudi sinočnji večer je bil zaznamovan z dobro glasbo, obiskovalce drsališča v Murski Soboti je zabavala skupina Julie Fajhtinger & band.

Julija Fajhtinger je priljubljena prekmurska pevka, sicer magistrica - profesorica glasbe, mentorica petja, kantavtorica, spremljevalna vokalistka in kitaristka Tinkare Kovač ter vsestranska glasbena umetnica.

Njena pevska pot se je začela z urami klasičnega petja na glasbeni šoli. Bila je članica zbora Carmina Slovenica, različnih vokalnih skupin, s katerimi se je doma in v tujini udeleževala revij in turnej. Sodelovala je s Slovenskim narodnim gledališčem Maribor in v operi Čarobna piščal, kjer je nastopala kot pevka in klarinetistka.

Nežni akustični zvoki popeljali občinstvo v konec leta

Obiskovalce soboškega drsališča je tokrat navdušila z nežnim glasom in prijetnimi akustičnimi zvoki kitare, na odru pa so se ji pridružili tudi člani njenega banda Julie Fajhtinger & band, tako da je prav vsakdo začutil polnost ritmov in se (brez dvoma) prepustil njihovi glasbi.

Ste bili tam tudi vi? V vsakem primeru preverite fotogalerijo.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tipkovnica (nepreverjen)
učitelj (nepreverjen)

Že v OŠ je lipou spejvala

9999 (nepreverjen)

ŠTO JE TOU ???

dödole (nepreverjen)

tou je zdaj vijšek za zgodete na drsališče? Nika čednoga, okoleca za pozabete, trij štire kučece so natrpale tan in zdaj je tou bežične utrijp. Ta občena?

. (nepreverjen)

Božični utrip je treba čutiti in se veseliti, kar ti je na razpolago. Potrebna je le pozitivna energija.

In reply to by dödole (nepreverjen)

Starejše novice