Foto: Niko Časar
Legendarna skupina Big Foot Mama je danes zvečer na koncertu v Gledališču Park v Murski Soboti navdušila z intimnim, akustičnim nastopom.

Big Foot Mama, ikonična slovenska zasedba, je nedavno obeležila 33. obletnico svojega glasbenega delovanja v nekoliko drugačnem tonu.

V preteklosti znani po energičnih nastopih in surovem rokerskem zvoku so tokrat svoje občinstvo presenetili z intimno akustično izkušnjo.

V preteklih letih so skupino zaznamovali veliki uspehi, med drugim dvakratna razprodana Arena Stožice in izid akustične plošče 'Akustika'.

Na nocojšnjem koncertu v Gledališču Park v Murski Soboti so pričarali pravo popotovanje skozi zgodovino skupine.

Grega Skočir, Alen Steržaj, Zoran Čalić, Jože Habula in Daniel Gregorič so predstavili prerez celotne kariere z vsemi starimi in novejšimi uspešnicami. 

Vendar pa je bil tokratni nastop poseben, saj so skladbe zaigrali v akustični različici, kar je občinstvu omogočilo globlji vpogled v njihovo glasbeno ustvarjanje.

Surov rokerski zvok, iskrena besedila in pristen odnos do glasbe so ostali nepopustljivi, kljub temu da so se predstavili v nekoliko nežnejši luči. 

Komentarji (1)

franšiza (ni preverjeno)

Najboljši SLO rock band

Starejše novice