Najverjetnejši novi mandatar Robert Golob je v našem soočenju Danes za jutri odgovarjal tudi brez besed, in to na pomembna vprašanja.

Robert Golob je odgovarjal na nekaj hitrih, morda malce provokativnih vprašanj, ki znajo razdvajati. In sicer z zelenim loparčkom za 'da' in rdečim loparčkom za odgovor 'ne'.

Tu so odgovori:

Golob odgovarja: 

 • Ste izkoristili turistični bon? DA
 • Ste kdaj plačali kazen za prehitro vožnjo? NE
 • Obvezno služenje vojaškega roka, v luči dogodkov v Ukrajini. Da ali ne? NE
 • Ali naj istospolni partnerji lahko posvojijo otroke. DA
 • Legalizacija marihuane po vzoru Nizozemske. Da ali ne? NE
 • Ste kdaj uživali droge? DA
 • Hodite v cerkev? NE
 • Podpirate evtanazijo? NE 
 • Ste cepljeni proti koronavirusu? DA
 • Smo s tem, ko nismo odgovorili o stranskih učinkih cepljenja proti koronavirusu, od cepljenja dejansko odvrnili še več ljudi? DA
 • Ste kdaj kaj ukradli? Tudi če zgolj kozarec v gostilni. DA
 • Ste že rezervirali letošnji dopust? NE
 • Ste srečni? NE
 • Ste se na katero izmed zastavljenih vprašanj zlagali? NE

Komentarji (23)

asdasd (ni preverjeno)

Podpira Golob evtanazijo (potrebno je razbremeniti pokojninsko blagajno), posvojitve istospolnih partnerjev (za otroke iz epruvete), je že kradel ali užival drogo (možno je tudi to) ?

Emmm (ni preverjeno)

Gucis nekaj ka nemas pojma! Otroci iz epruvete so tisti keri so spoceti umetno zato ka starsi po naravni poti nemrejo do dece, to je se pa se dece, ker neplodnih je ze skoraj pol parov… Posvojeni pa so tisti kerin se nesce odpove, v Sloveniji do to velki vecini cigancki, redko beli otroci…. tak ka me pisi na pamet. Si en tistih ka ne pozna razlike med jabolki inhruskami

In reply to by asdasd (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Omenjeni so "isto" spolni pari! Mene osebno več kot NE moti, da par, kateri ne more imeti otrok, jih posvoji oz. pride do njih z oploditvijo. Sem pa proti, da neki istospolni par posvoji otroka, razen, če je eden od njiju biološki oče ali mati.
Evtanazija da, zakaj ne? Potrebno je sprejeti strogo zakonsko regulativo, da ne bi kakšni "koristneži" pakirali starce v smrt. Zakaj bi se človek mučil, če je neozdravljivo bolan oz. pri pameti, pa se sam odloči, da pač umre prej, da ne trpi.
Marihuana? Mogoče bi se lahko legaliziralo, nenazadnje pijemo alkohol, pa je tudi to po svoje droga. Tudi pridelava za lastne potrebe oz. višek obvezno oddati, kaj vem v prodajalne, lekarne, bi jaz dovolil. Svet gre naprej in tega je čedalje več tudi v drugih državah.

In reply to by Emmm (ni preverjeno)

Gost24482 (ni preverjeno)

Tak kak ronaldo pa njegova partnerka.....daš spermo pa malo dnk pa že oplodijo drujgo žensko. Samo ka se njej nebi koža raztegnola pa 9mejscov trpejla.
Što zdaj tu na pamet nabija mujči?

In reply to by Emmm (ni preverjeno)

Jhhh (ni preverjeno)

Vprasanja, ki jih niso smeli zastaviti pred volitvami. Vse rezirano in planirano ter dobro kotrolirano podprto z evri.

čarni vrag (ni preverjeno)

S tem Golobom smo dobili na grbo WEF Klausa Schwaba in Šoroša. Ne pozabite, že govori o jesenski pripravi na kovid. Izgleda, da vidi v prihodnost. Ta tip bo še uvedel obvezno cepljenje s korona strupi. Najebali smo še bolj kot pod Janšo.

Mavrična Svoboda (ni preverjeno)

Ja obvezno cepljenje za vse fašiste, homofobe in domobrance!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

Politeew (ni preverjeno)

Golob: Operativne vlade si želim pred
počitnicami, da se lahko pripravimo na jesen, na covidne razmere in energetsko draginjo. Vir sta.
Bimboti se vecjega psihota ste si izvolili, a vam 1 ni bil dovolj, ze danes ve da vas bo jeseni zapiral in pct pogojeval za nakup kruha, vse za cepivo.

Luna 1 (ni preverjeno)

Ge ja pa tisti keri de poskrbo za navadnoga delavca,ka mo za svoje delo posteno in pravicno placani?????????keri bi tau obljubo in se zavzemal za navadne delavce bi zmagal volitve 100% glasovi!!!!!!!!!!!mij mali prekašamo elito v vsaken pogledi.....brez nas elite nega!!!!!!!!ce bi samo nekaj ur,ali celo en den vsi zasebni sektori obstali bi se eliti mejsalo!!!!!!naj krade kelko šče,SAMO NAJ NAN DAJO POSTENO PLACILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOLE TEŽKO DELO DELAŠ VEČ BI MOGEL DOBITI!!!!!!VSI SO ISTI.....UPAM ZA NASO DECO KA KAK DO MOGLI PA CI DE MOZNOST ADIJO SLOVENIJA!!!!!

Tecumseh (ni preverjeno)

Poglej, brez veze se razburjaš!
Če odmislimo dejanske zmagovalce volitev, to pa so mediji, so volilci pod njihovim vplivomsvoje povedali v smislu "antijanševske histerije"!
Zdaj je na Golobu, da dela. Višje davke oz. ponovno uveljavitev starih so napovedali. Pokojnine so praktično stale za časa levih vlad, o tem nič! Nič o investicijah, katere so v pripravi, upajmo, da vsaj ne bodo zaustavili starih, če se to sploh da?
Za časa levih vlad se bolnišnice niso gradile, domovi za ostarele prav tako ne, zakaj bi sedaj "menali kožo", če jih nihče ne priganja. Priprave na kovid..., malo se zdi hecno: veliko se je preuredilo domov, bolnišnic, nabavljeni so ventilatorji, verjetno je ostala oprema na voljo in ne kot za časa Šarca, ko bi naj bila skladišča prazna. V čem se bo sedaj globalno pripravljal, meni ni jasno. Ampak, nekaj ima v načrtu, naj bo. Bo pa res hudo, če pride novi val, nevaren, velik in bo moral zapovedati nošenje mask, priporočal cepljenja, morda nas "zaprl" za določene ure ali v neke regije, občine? Sam se bom ukrepov držal, pa bilokakršni bili, ampak šele takrat bo razbesnel narod. Tudi desne, da o nekih levih socialistih, petkovih kolesarjev in še kup "ta pametnih" vključno z Jenullom in Jarčevo niti ne govorimo. Razen, če jih podmaže z davkoplačevalskim denarjem, kar tudi ni za odpisati.
Da je veliko korupcije v zdravstvu so itak povedali vsi, tudi dr. Loredan je o tem veliko govoril. Ampak, vsi zdravstveni ministri do sedaj so bili enakega mnenja, noben pa ni naredil nič. Več od niča.
Da lahko sploh kaj naredi, bi morali naštimati sodstvo, da lahko hitro ukrepa, tudi v gospodarskem kriminalu. Vendar kako, ko verjetna bodoča ministrica za pravosodje sodstvo hvali na velika usta. Saj je pred kratkimi prišla iz njihovih vrst, če bi sodstvo šimfala, bi tudi sebe. Tu ne vidim nobenega napredka, še vedno bo pravica za kurje tatove in druga za resnične kriminalce.
Z udobno večino vladanja bi moralo biti Golobu lahko, pa mu po mojem ne bo. Ker se je praktično povezal z t. i. globoko državo, bo zaradi tega lahko v težavah. Če se ne ukloni... ga bodo zamenjali na naslednjih volitvah, spet bomo imeli novi obraz, le da verjetna "antijanša histerija" ne bo prisotna.
Janša ima sedaj edinstveno, zgodovinsko priliko, da vodstvo stranke preda, izvoljen je, verjetno bo tudi naslednji mandat in se mu za neko finančno prihodni ni treba bati.

In reply to by Luna 1 (ni preverjeno)

Luna 1 (ni preverjeno)

Pa se tau!!!!VSI,VSI POLNOLETNI DRŽAVLJANI BI MOGLI ITI VOLIT!!!!!!OBVEZNE VOLITVE NEJ PA CEPLJENJE

Lilolik (ni preverjeno)

Ja,kak ova babica,ka je pravla,ge mo pa te za ovoga volila ka je betezen bil...

In reply to by Luna 1 (ni preverjeno)

sojl (ni preverjeno)

Te je pa itak nika na ton,že več lidij je namreč pravlo,ka jin Golob deluje tak če bi zdrogejrani biu.Tou je pa že tak stalna praksa levoga pola kda so na vladi,ka do terali pa istospolne,pa referendumi o njih in pa izbrisani do pa verjetno ponovno aktualni.

Razdelitve (ni preverjeno)

Krkovič bo v vladi Roberta Goloba minister za obrambo. Pred uro so uskladili na zaprtem sestanku. Marta Kos zunanje ministrstvo, Boris Andrijanič ostaja na digitalizaciji z ali brez NSi v vladi. Za finančnega ministra mesarsko klanje...

daško (ni preverjeno)

Golob je ruski podtaknjenec ????

Mavrična Svoboda (ni preverjeno)

Ftakni se Rusom v rit! Rusi so osvoboditelji v Ukrajini. Ukrajinci so nacisti.

In reply to by daško (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)

SAMO DA SE NEKAJ OBJAVI.
VSE ZA KLIKE...

DEMOS (ni preverjeno)

SRAM ME JE DA ŽIVIM V SLOVENIJI.RES ME JE V DNO DUŠE SRAM.PRAVITE DA STE ODSTRANILI FAŠIZEM .RESNICA JE DA SO NORI SLOVENCI ODSTRANILI DEMOKRACIJO IN SPET BO ZAVLADAL KOMUNIZEM.DOKLER MALI KUČAN NE CRKNE BO PRI NAS TAKO . BOSTE VIDELI ŽE ČEZ PAR MESECEV KAKŠNE BUDALE STE IZVOLILI.

Mavrična Svoboda (ni preverjeno)

Hahahah uživajte v mavrični SVOBODI!

In reply to by DEMOS (ni preverjeno)

Čkalja (ni preverjeno)

Debilna vprašanja. Res so to najpomembnejše teme za vodenje države in načrtovanje prihodnosti družbe!? Sram bodi tega, ki jih je postavil.

Itervju Golob (ni preverjeno)

Ste srečni: NE. Če san nejsi srečen, kak boš li lejko drűjge naprave srečne.

poncij (ni preverjeno)

ma lže na kubik zdrogiranec.

Mavrična Svoboda (ni preverjeno)

Mi levi podpiramo, da se istospolni lahko poročijo in imajo otroke, ki bodo vrednoteni kot biološki otroci; to pomeni, da se npr. biološki materi odvzame otrok in se ga da istospolnemu homoseksualnemu paru! Levičarji podpiramo tudi evtanazijo večine starejših, da se rešimo socialnega problema domobranstva v Sloveniji in slovenceljstva. Podpiramo masoven prihod muslimanov, turkov v Slovenijo, afričanov, da se bodo domobranci požrli in poskakali sami v jame. Ljubezen je le 1 in nosi mavrično barvo, no ja lahko pa tudi rdeče-črno, torej ANTIFA barvo!

Starejše novice