*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec

Direkcija Republike Slovenije za vode za delo na projektu »FRISCO 2.2 – Čezmejno usklajeno zmanjšanje poplavne ogroženosti 2.2 – gradbeni ukrepi na porečju Mure« ponuja dve delovni mesti. Lokacija opravljanja dela je v Murski Soboti.

Razvojnik strojne opreme/Razvojnik programske opreme

Gornjeradgonski Elrad potrebuje nove inženirje. Zaposlijo software inženirja za razvijanje programske opreme in na drugem delovnem mestu še hardware inženirja. Obljubljajo konkurenčno plačilo in stimulativno nagrajevanje, delo pa bo potekalo v Gornji Radgoni ali v Celju. 

Vodja prodajnega področja

Še eno večje podjetje v Gornji Radgoni, Reflex, ima prosto delovno mesto. Med svoje vrste vabijo izkušenega prodajnika, ki bo načrtoval in organiziral trženje ter izvajal vse prodajne aktivnosti. 

Skladiščnik

Za pripravo in razvoz materiala iz skladišča v proizvodnjo gotovih kopalnic, skladno z delovnimi nalogi, se lahko zaposlite v lendavskem Varisu. 

Varilec

Vodilni ponudnik »čistih prostorov in opreme« v Sloveniji, ljutomerski Cleangrad, zaradi izjemno povečanega obsega del, v svoje vrste vabi novega sodelavca na delovnem mestu varilca. 
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hahaha haha ce s.p. (nepreverjen)

pornoKURA si zasluzis precej vec ... Neodvisnost in svobodo

Starejše novice