Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Hotelski receptor

Če ste komunikativni in obvladate jezike, se vam ponuja delo na recepciji Hotela Vivat. Delovne izkušnje niso potrebne, obstaja pa možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Finančnik

Osebo, ki obvlada številke, potrebujejo v občinski upravi ljutomerske občine. Zahtevana je visokošolska izobrazba računovodske ali ekonomske smeri.

Vodja skladišča in logistike

Uspešno pomursko podjetje ROTO s 45 letno tradicijo, zaradi širitve poslovanja zaposluje nove sodelavce. Za osebo, ki bo organizirala in nadzirala delo v skladišču, pričakujejo najmanj pet let izkušenj na podobnem delovnem mestu. 

Delo v delikatesi

Okrepitve potrebuje tudi Šunkarna Kodila, ki v svoj kolektiv vabi osebo za delo v delikatesi, z željo po znanju na temo kulinarike. Nudijo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas in proste nedelje ter praznike.

Referent

Zaposlitev za nedoločen čas je na voljo v Upravni enoti Gornja Radgona. Za delovno mesto referenta v Oddelku za občo upravo, druge upravne naloge in skupne zadeve je zahtevana srednješolska izobrazba.

Delovna mesta v Podravju

Voznik

Marprom išče voznika mestnega mini električnega vozila Maister. Pogoji za zaposlitev so nižja ali srednja poklicna šola, vozniški izpit B kategorije in dobro znanje angleškega jezika.

Natakar

Priljubljeni mariborski bar Niagara potrebuje dodatno osebo za delo v strežbi. Ponujajo redno zaposlitev in študentsko delo.

Veterinar 

Snaga med svoje vrste vabi veterinarja, ki bo delal v zavetišču za živali. Zahtevana je drugostopenjska izobrazba veterinarske smeri in vsaj eno leto delovnih izkušenj v veterinarski ambulanti. 

Serviser klimatskih naprav in hišne tehnike, Servisni tehnik (prekvalifikacija)

Mariborsko podjetje Zelene energije širi servisno ekipo in išče novega sodelavca. Če imate izkušnje s servisiranjem klimatskih naprav in ostale hišne tehnike, ste kot nalašč za delo v prijazni in dinamični ekipi. Ravno tako medse vabijo osebe, ki imajo voljo in interes za delo, da se preobrazijo v strokovnjaka profila, ki je med najbolj iskanimi in cenjenimi na globalni ravni. 

Komercialist

Ciljno usmerjene osebe z dobrimi prodajnimi sposobnostmi lahko kandidirate za delo v ptujski enoti Davidovega hrama in tako postanete del ene izmed vodilnih distribucijskih ekip na slovenskem trgu.

V svoj kolektiv vabijo tudi v kinu Maribox, kjer ob ponovnem odprtju iščejo več študentov na različnih delovnih mestih.

Komentarji (10)

Risto Kubura (ni preverjeno)

Butcher kudila zaposljuje morilca svinj.

administrator (ni preverjeno)

Sprejmem ta fono posel.

In reply to by Risto Kubura (ni preverjeno)

Karl Marx (ni preverjeno)

Privatniki ne nücajo delavcov, oni nücajo hlapce. Pri atniki moreš pouleg rejdnoga dela še kositi travo, paziti njegove fačuke, pratu njegove autoje.... Skratka privatniki moreš lijzatirit. Rajši san lačen kak bi delo pri privatniki.

nebluzi (ni preverjeno)

Jes delan pri privatniki in ti lejko iz prve roke poven ka mi je pri privatniki 20x lepse kak mi je bilo v Xali. Tu mi nisce v ne meri casa za malico, ne tala v jestija, lejko iden telefonerat kda scen, nisce mi ne stoji za hrbtnon, nisce me ne gleda cudno kda iden na wc itd. Odvisno je na kaksnoga privatnika naletis. Ale mislis ka majo posebno izobrazevanje za privatnike ge vse nafcijo po kaksnon kopiti naj delajo pa kak se naj obnasajo?

In reply to by Karl Marx (ni preverjeno)

Karl Marx (ni preverjeno)

Xaal je privatnik. Avstrijski privatniki so še trikrat hujši kak slovenski.

In reply to by nebluzi (ni preverjeno)

Dr. (ni preverjeno)

Delavec ali privatnik si korist družbe, lačen pa breme in za to Slovenija neje nič kriva.
Permisivna vzgoja je pač rezultat neodgovornosti in odnosa, prvo jaz pa potem spet jaz itd...
Odnos do vere, nema veze z njihovimi delavci, je pač tak ka eni vero majo drugi žal nej in enako vala za vse drugo...
Noubadi iz perfekt, očitno😀

katije (ni preverjeno)

Samo ijte kraj od Kodile ka to je najvecja golazen izkoriscajo vsaksoga delavca fse bi rate cimbole šenke drago pa dale prodavale

ooo (ni preverjeno)

ka je za tebe izkoriscanje delavca?hvala za odg

In reply to by katije (ni preverjeno)

khmmm (ni preverjeno)

verjetno ka more delati nej stati pa gledati v luft, pa priti kda njemi pase, ale pa vmes pac nej

In reply to by ooo (ni preverjeno)

eliopter (ni preverjeno)

vi v roto zaj že eno 50 skladiščnikov mate kelko ki jih zaposljujete

Starejše novice