Zaposleni v Termah Vivat so se kolektivno cepili proti covid-19.

Pred ponovnim odprtjem, ki je načrtovano 4. junija, je vodstvo Term Vivat v hotelskih prostorih v Moravskih Toplicah organiziralo kolektivno cepljenje proti covidu za vse svoje zaposlene.

Cepljenje kot pozitivno sporočilo

Turistična sezona je pred vrati, omejitveni ukrepi se odpravljajo povsod po Evropi, v pripravi pa je tudi skupno evropsko digitalno zeleno potrdilo, ki bi naj državljanom Evropske unije omogočilo varno dopustovanje. 

V luči tega so se tako tudi v Vivatu odločili, da se vso osebje cepi in po besedah direktorja Metoda Graha tako zaposlenim kot gostom zagotovijo varno in zdravo okolje.

Kot je dejal Grah, bi njihovemu zgledu morali slediti vsi deležniki slovenskega turizma, pričakuje pa, da bo iniciativo za cepljenje prevzela Slovenska turistična organizacija.

V Sloveniji je sicer v veljavi PCT pogoj za obisk nastanitvenih obratov, v medresorskem usklajevanju pa je tudi nov interventni zakon za turizem, ki prinaša med drugim novo izdajo turističnih bonov. 
 

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kovidkriminal (nepreverjen)

V cepivih je not mikro železo katero reagira na magnet sprobal na lastne oči cepiva ubijajo človeku po cepljenju bilo neprestalno slabo

čarni vrag (nepreverjen)

In ta ista stroka, kera to guči ka se moreš cepiti, ti v isti sapi tudi povej ka te cepivo ne zaščiti pred virusom in ka si tudi po cepljenju še naprej prenašalec virusa. Zakoj ste se torej cepili?
Če odmislimo oslarijo o čipih in ostalih nebulozah, me resno zanima zakoj se ljudje cepite, če vas pa to cepivo ne obvaruje pred boleznijo, niti druge ne obvaruje pred tem, da jih vi nebi okužili? Ali pa pač spadate med tiste keri se zdaj tak na velko cepijo samo za to ka do lejko nekan šli?
Kakšna je to bolezen kera nuca takšen marketing tak kak ga ma tej virus? Strašne zadeve se same promovejrajo in ne rabijo vlad in strok ka bi nan razlagali kak je nekaj nevarno. Če samo pogledneš retoriko politikov in stroke, ka čuješ? Cepite se ka te lejko šli na morje, cepite se ka te lejko šli v gostilne, cepite se ka te lejko šli na koncerte, cepite se, cepite se, cepite se....
Nišče pa več ne omenja ka se naj cepimo ka nemo zboleli, ka nemo druge okužili, ka mo reševali življenje......
Nej..... cepite se ka te lejko nekan šli. Torej..... vi ka se cepite na podlagi pripročil takšne stroke ste isti kak tisti ka se ne cepijo zato ka mislijo ka do jin vstavili čip.
Po moje je bole resnica ka so cepljeni tisti ka so vodljivi. Ges se ne mislin cepiti nikoli, pa nej zaradi nekše teorije zarote ali koga koli drugoga. Pač san se odločo ka mejne nešče nede napelo na cepljenje na podlagi prirejenih podatkon in samo zato ka mo lejko šou na morje. Pa san nej glih neizobraženi kak trdiš ka smo tisti ka se ne cepimo. Cejlo leto san se pazo, se držo ukrepov ka san nej zbolel, zdaj pa kak zdrav človek naj sprejmen nekšo cepivo za keorga mi nišče ne garantejra ka de me pred bilo čim zaščitilo. Vi ka ste cepljeni bi mogli biti zadaj označeni kak največja grožnja, nej pa mi necepljeni. Vi te zdaj mislili ka ste rešeni in te opustili zaščitne ukrepe in te veselo raznašali virus še naprej med narodon.
Mi je pa najbole smejšno ka naprej vlačite teorije zarote tisti, keri ste verjetno tudi pred enin leton tiste ka so gučali ka de se zgoudili in ka se zdaj dogaja, označevali za teoretike zarote. Pazi ka se nede čez pol leta tudi kaj od tistoga ka zdaj označuješ za teorijo zarote pokazalo kak nekša nova normalnost.

In reply to by Kovidkriminal (nepreverjen)

someone1 (nepreverjen)

Me zanima, če resno tak zdravo živeš. Brez alkohola, brez cigaretof, brez nažiranja, brez seksa( tudi tu se pretakajo tekočine takšne in ovakšne). Bistveno vekšo možnost maš, ka maš resne posledice zauživanja lekadola, kak pa ka ti cepljenje proti Covid-19 škodi. To ka idemo ven iz krize Covid-19 je zasluga cepljenja pa me nišče nede prepričo v nasprotno. Sam sen se šel cepit in to predvsem zato, ker sem družbeno odgovorna oseba. Nisem vase zagledani idiot, ki misli samo na sebe za druge pa ga boli ka ga pač boli. Ja pa nič se pri meni neje spremejnolo glede zdravja. Nega nikšnih posledic moje zdravje je OK tudi po drugi dozi. Se pravi tudi po eneon mejseci od prve doze. Tak ka vi samo fantazejrajte, ges mo pa uživo v potovanjaj brez strahu pred karanteno in podobnimi problemi.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

presmec (nepreverjen)

Grah nima pravice nkogar klicati k cepljenju .Za enkrat vsak odloča po svoje .Naj se ,drži svojega ,dela in ,druge pusti pri miru

540 (nepreverjen)

Ja plača pa bi naj bila vsak mesec vsem zaposlenim... Mater dramo delate iz tega cepljenja, potem pa kupujete najcenejše izdelke v mercatorju v katerih je marsikaj hujšega...

In reply to by presmec (nepreverjen)

Gastarbajtar (nepreverjen)

Kaj placa pa naj bi bila vsak mesec? Pa ljudje zastonj tam delajo? Ali zdaj pomeni, da ce za njega delajo, da jim lahko se komandira da se naj cepijo?

In reply to by 540 (nepreverjen)

540 (nepreverjen)

Kaj pa lahko delajo ce niso cepljeni? Mislis da bodo gostje sli v tak hotel?

In reply to by Gastarbajtar (nepreverjen)

Wtkhgfbh (nepreverjen)

Kelko €€ je v igri???

100-100 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kak šteč se nešterni mantrate, pa pišete norosti, ka se pa vi ja nete cepili. Te se, te se , samo da de vas redno zgrabilo. Itak pa se nikaj ne sekejrajte, sakša rit pride na sfoj stolec, tüj vaša de prišla. Ančika Bid se je že , Šiškec tüj samo van vö ne dajo.

JJ (nepreverjen)

Pikni se ti - naš kama...

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

pakazaj
čarni vrag (nepreverjen)

prodam kožice - olupke od hrenovk
lahko jih uporabljte namesto kondomof

In reply to by pakazaj

čarni vrag (nepreverjen)

zaradi finančn krize
po polovični ceni
prodam kožice - olupke od hrenovk
lahko jih uporabljte namesto kondomof

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Tukaj je več kot očitno direktor kršil načelo prostovoljnosti pri cepljenju. Kateri delavec v termah Vivat si pa upa direktorju in njegovim družinskim članom povedati, da se ne bo cepil? Kaj, če bo katdri med cepljenimi dobil strdek in umrl? Kdo bo odgovarjal?

Gastarbajtar (nepreverjen)

On...ce se ti to zgodi gres k njemu domov... Podkapa, ga nabijes da lezi v bolnici dva meseca..... Bo sam pokapiral in segel v zep.... Huda bolecina dela cudeze

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Propeler (nepreverjen)

Se vidi da so ljudje ovce in podležejo kapitalu.

Matejnevej (nepreverjen)

Či je Janssha za cepljenje, te smo mi proti. Tou je zarota. Scemo nazaj jugo. Kdor je dela, naj vsaj je!

marijakon (nepreverjen)
xxxxx (nepreverjen)

Nikoli ne bom šel v noben hotel, dokler bodo zahtevali ta PCT 'zelena' potrdila. Nam 'neprilagojenim' ostanejo 'divji' kampi in privat apartmaji/sobe.

čarni vrag (nepreverjen)

sem slišal da so nekateri dobili cepivo v desno stran telesa
kar pa ni pravilno

Gost837 (nepreverjen)

Prisilno cepljenje ali izguba službe.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice