O še enem mandatu Edith Žižek Sapač na čelu soboškega zdravstvenega doma je danes odločala tudi Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, ampak do tega ni prišlo.

Svet zavoda Zdravstvenega doma je na svoji zadnji seji odločal o novem direktorju Zdravstvenega doma Murska Sobota. Na seji sta se predstavila dva kandidata, in sicer dosedanja direktorica Edith Žižek Sapač, ki se za mandat poteguje tretjič, in mestni svetnik Miran Forjanič.   

Svet zavoda je odločil, da bo v imenovanje mestnemu svetu predlagal dosedanjo direktorico Edith Žižek Sapač. 

KVIAZ je podal soglasje

KVIAZ, sestavljen iz devetih članov je na današnji seji podal soglasje k imenovanju Edith Žižek Sapač za direktorico Zdravstvenega doma Murska Sobota. Žižek Sapačeva je na glasovanju prejela sedem glasov za, eden od članov se je vzdražal. 

Komisijo za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja poleg predsednika Gorana Miloševiča, sestavljajo še Brigita Perhavec, Dušan Bencik, Nives Cajnko, Bojan Petrijan, Andrej Mešič, Marjan Gujt, Jože Šadl in Darko Rudaš.

O soglasju k imenovanju Žižek Sapačeve pa bo mestni svet o tem najverjetneje odločal že na prihodnji seji mestnega sveta, ki bo prihodnji četrtek.

Komentarji (5)

Trčeni (ni preverjeno)

Fala bougi.... Čestitke

Lp890 (ni preverjeno)

Doktor nemre biti direktor. Nemre sedeti na dveh stolčkih. Koruptivno dejanje.

Trčeni (ni preverjeno)

Aha Florjanič pa bi te po tvojon biu vredi.... Čüda......

In reply to by Lp890 (ni preverjeno)

Lukos

Direktorica je sparvila ZD iz munusa. Zdaj pa bi spet nastavljali nekoga po politični poti pa bi spet bil zdravstveni dom v minusu. Ona opravlja dve funkciji in oboje 110%. Vsaka čast Vam Edith še tako naprej, ste vzgled ostalim.

In reply to by Lp890 (ni preverjeno)

Simooon75 (ni preverjeno)

Čestitke doktorci za nazaj in v naprej. Končno vsaj nekje, da se dela dobro, pošteno in srčno v dobrobit vseh in nej kak skoro vseposedi indri, ka je samo mučkanje.

Starejše novice