Vir: Zajem zaslona (Reševalni pas - X)
Reševalni pas ob današnji nesreči na pomurski avtocesti.

Danes nekaj minut pred osmo uro zjutraj je prišlo do prometne nesreče ne pomurski avtocesti.

Kot so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, je ob 7.45 je na avtocesti Murska Sobota–Maribor, občina Sveti Jurij ob Ščavnici, pred izvozom Grabonoš zaradi tehnične napake vozilo obtičalo na vozišču.

Gasilci PGD Murska Sobota in Ljutomer so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Murska Sobota pri oskrbi poškodovane osebe in odklopili akumulatorja na električnem vozilu.

Gasilci PGD Ljutomer so ob tem posneli vožnjo na intervencijo in reševalni zastoj, ki so ga pohvalno ustvarili vozniki danes na pomurski avtocesti.❤️‼️

PREBERITE ŠE:

Komentarji (7)

mjager1 (ni preverjeno)

slikano z grajščekon

Dez1 (ni preverjeno)

Zanimle me kama bi se umaknoli kak je npr. zdaj gradbišče na ac. Ka poteka promet dvosmerno . Na sredini pa postavlene vertikalne označbe. Trenutno to na ac Turnišče - Lendava..

ninaN1 (ni preverjeno)

v 3 pm...

In reply to by Dez1 (ni preverjeno)

Kjjj (ni preverjeno)

Na facebook strani PGD Murska Sobota mislin ka mas video kak je tao zgledalo kda so tu pri Soboti dslali na AC... komaj komaj so mimo prisli... bole me zanima l, ge so najsli odstavni pas mediji kda so porocali o nesreci. Zaprtiva vozni in prehitevalni pas, promet poteka po odstavnen pasi. P.s.: zakoj so dali 110 omejitev na Ac tan kak je odstavni pas? Se pravi od Lenarta(tunel) do Dragucove? Malo se norca delajo?

In reply to by Dez1 (ni preverjeno)

naRaznju9 (ni preverjeno)

Grand bar borejci

Pingo sok (ni preverjeno)

In vij članek napišete iz tega. Hahahah

lukčev mesec (ni preverjeno)

Jebo vas reševalni pas ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

Spet histerija okrog tega.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Starejše novice