FOTO: Gasilska brigada Maribor
V ponedeljek se je na podravski avtocesti Draženci-Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri je ugasnilo življenje 36-letnika iz okolice Ptuja. Nekaj okoliščin prometne nesreče je že znanih.

Po poročanju Slovenskih novic naj bi ponedeljkovo prometno nesrečo s smrtnim izidom povzročil 40-letni ptujski podjetnik. Na sopotnikovem sedežu naj bi umrl njegov 36-letni sodelavec, doma iz okolice Ptuja.

Domnevni povzročitelj ponedeljkove prometne nesreče je na svojem Facebook profilu večkrat delil fotografije in posnetke dobrih avtomobilov in števca svojega avtomobila, ki kaže tudi 270 kilometrov na uro.

Očividec prometne nesreče je za Slovenske novice povedal, da naj bi povzročitelj prometne nesreče vozil zelo hitro, bojda več kot 250 kilometrov na uro. V tovornjak pred seboj naj bi se zaletel brez slehernega zaviranja.

FOTO: Facebook

V prometni nesreči že izgubil nogo, a je hitrost oboževal še naprej

Gasilce Gasilske brigade Maribor je presenetilo, ko so v karamboliranem vozilu našli bergle.

Leta 2007 je namreč takrat 21-letni povzročitelj ponedeljkove prometne nesreče v prometni nesreči z motorjem utrpel zlom leve goleni. V Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj so mu nekaj dni zatem zaradi zapletov in grozeče sepse levo nogo pod kolenom amputirali.

Ptujčan je takrat proti ptujski bolnišnici vložil tožbo zaradi malomarnosti in nestrokovnega ravnanja. Zahteval je dobre tri milijone evrov odškodnine, dobil je 474.000 evrov.

FOTO: Gasilska brigada Maribor

Komentarji (29)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Landini

Take debile je treba spravljat s ceste. Ne pa tiste, ki se v naselju peljejo 60kmh. Ampak to policiji ne bo nikoli jasno. S takimi se sploh ne potrudijo.

Oliva (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

kaj si ti vedno tak fuknjeni
ali samo 356 dni v letu

In reply to by Landini

Konjo jedan (nepreverjen)

Kelko je še takših ka se forserajo pa po gasi davlejo, pa te mislijo ka so zaradi toga jaki šoferi... Obladovanje avta pa nula... Saki lejko po gasi stisne, malo je tistih ka obvlada

.... (nepreverjen)

budalo

nithdil (nepreverjen)

Rešili so mu življenje, on jih gre tožit....

Toti glih (nepreverjen)

S tisto odškodnino bi si naj pamet kupil! Aja, to pa žal ne gre.

pikuš (nepreverjen)

Brezi eno noge je bil zaradi divjanja in še naprej je divjal in ubil človeka .Kaj je ta človek mislil ko je tak divjal ?

Akuna (nepreverjen)

Novinar ali pisec tega prispevka -ce je zdaj 40 letni povzrocitelj te je leta 2007 nej mogo bite 21 letni ale?drugace pa obsojanja vredno divjanje ale ga je pa prejsnja nesreca nej izucila.

Svetice13 (nepreverjen)

Akuna.......... Ja to na vseh medijih tako napisano. Cudno je ze, da niti eden novinar tega ne skapira in popravi

In reply to by Akuna (nepreverjen)

pravavlada (nepreverjen)

Na naslovni sliki je razjeban mercedes benz (sodeč po znakih na felnah), na omrežju pa M znak značilen za BMW. tu van neka ne štima

pravavlada (nepreverjen)

na fotki iz omrežja*

In reply to by pravavlada (nepreverjen)

Lujz (nepreverjen)

Če je doubo pou milijona odškodnine si je verjetno lejko oba privouščo

In reply to by pravavlada (nepreverjen)

Aaaaaaaaaa (nepreverjen)

Saj pa nigi ne piše, ka so slike iz Facebooka od zaj. V članki piše, ka je večkrat objavljal slike, ge je vozo prek 250 km/h. Sicer pa gnesden dobiti neksi taksi avto na leasing rejsan neje tak huda nevola enin. Se posebej, ce majo nekse pejneze od kaksne tozbe. Niti neje rečeno, ka je keri koli od avtov v njegovi lasti. Vedno je samo omenjen kot voznik, ne lastnik.

In reply to by pravavlada (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Na sliki brzinomera je pač objavljena slika iz BMW. Mogoče je da je ta manijak prej dirkal z BMWjem, pa je takrat objavil te slike. Kdove koliko takšnih in še hujših norcev, dirka po naših cestah. Policaji pri takšnih bogataših praviloma gledajo vstran. Najrajši imajo "srednjo klaso".

In reply to by pravavlada (nepreverjen)

Dudul (nepreverjen)

Eh. Nej tou. Nikaj se ne pogledne vstran. Samo takši z levo roko plača svojo kazen, pa je fčasi nazaj na cesti. Takše cepce pa povratnike bi bilo potrebno za kakših 3 leta zaprejti. Njemi pejnez ne pomejni nič ka ga ma na tone..

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Stari3 (nepreverjen)

Slovenija od kod lepote tvoje..
Imamo ogromno vsega lepega..(imamo gore,morje...imamo prelepa dekleta)..le zakaj moramo delati bedarije..
A nam gre res prelepo,da si lahko dovolimo bedarije..
Dvomim da je nekoč bilo toliko nespametnih ljudi kot nekoč..
Ni nam treba vojne,asteroidov..
Bojim se da smo prišli tako daleč da bomo uničili sami sebe..

Habibi (nepreverjen)

Teska budala

DamjanMurko (nepreverjen)

Plantavi zakompleksani seljak.... Skoda ka nej samo sebe v grob spravo

? (nepreverjen)

Med komentarji na nekem drugem spletnem omrežju je nekdo zapisal, da naj bi letos spomladi v tujini povzročil nesrečo s katere so ponesrečence vozili s helikopterjem...
Če je to res, potem ...

sdfghf (nepreverjen)

V takšnih primeraj mi je sigdar zanimivo komentare šteti. Ker kda je ger v novicaj, ka so na radar ujeli nekoga z 220 km/h, čitan komentare, kak je policija inkasantska, kak je s takšno hitrostjo v avtoji, šteri je napravlen za vožnjo s takšno hitrostjo in na avtocesti to nej nika takšnoga in nika nevarnoga. Pa ka je vožnja v naselji s 70 kmh bole nevarna od toga. Kda se pa kaj zgodi je pa ta ista oseba majmun, nesposobnež, nešče, šteromi bi mogli takoj odvzeti vozniško... Odločite se enouk... In ka nede pomote: takšne divjake trbej čim prlej doj spraviti s ceste. Najboukše v zapor za določen čas. Mogoče se strezni. Na žalost pri takšnih "ljudeh" nastradajo tisti, šteri so sopotniki ali pa šteri se pravilno pelajo po cestaj.

Newby (nepreverjen)

Podpis pod tou!

In reply to by sdfghf (nepreverjen)

Oliva (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

kaj si ti vedno tak fuknjeni
ali samo 356 dni v letu

Gost 10 (nepreverjen)

Ka se je mogoče što zamislo zakoj je na eni slike mercedes na druge pa števec od bmw-ja? nejde gli vkup :D

tuo91834

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>>> www.Trade46.Com

Zdaj. de. pa (nepreverjen)

Odškodnino proso od mercedesa ker je avto nej varen pri 270 na vro če ga picis v tovornjaka.. Sopotnik mogo meti večja mudo od voznika.. Naj ga ma na vesti majmun zaletejni (dobesedno)..

ojojojojo (nepreverjen)

Novinarji, matematika vam pa v šoli ni šla preveč, kajne?

Če si leta 2007 star 21 let, potem leta 2019 ne moreš biti star 40 let, kaj pravite? Kje ste zdaj usekal mimo?

dfg (nepreverjen)

Za vsako rit palica raste

GregorGP (nepreverjen)

Citiram: Po poročanju Slovenskih novic naj bi ponedeljkovo prometno nesrečo s smrtnim izidom povzročil 40-letni ptujski podjetnik (2019). Leta 2007 je namreč takrat 21-letni povzročitelj ponedeljkove prometne nesreče v prometni nesreči z motorjem utrpel zlom leve goleni. 21+12 = 40 ?!"#$%&

okuženi link (nepreverjen)

!!!!!!!ne klikajte na zgornji link!!!!!!!! - ima virus!!!!!!!!

In reply to by Zara_Prout

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice