Po dveh letih premora se vračajo Soboški dnevi.

Festival Soboški dnevi se vrača. Tudi tokrat bodo potekali številni koncerti, predstave in delavnice v mestnem središču, kot tudi ob Expanu in Soboškem jezeru, v mestnem parku, na grajskem dvorišču in ploščadi ter v Evangeličanski cerkvi.

Organizatorji so objavili celoten program dogajanja, ki si ga lahko ogledate TUKAJ. 

Kratek pregled dogajanja

Na Soboške dneve v petek, 24. junija, prihajata skupini Leni Kravac in Dubioza kolektiv. Dogajanje bo potekalo ob Expanu. 

Sobotno dogajanje bo popestrila Operna noč na Slovenski ulici in skupina Koala Voice na grajskem dvorišču. 

Skupini Joker Out in MI2 prihajata na oder v nedeljo, 26. junija. Dogajanje se bo odvijalo na Slovenski ulici. 

27. in 28. junija bosta v večernih urah zabavala komika Tadej Toš in Perica Jerković

Soboški dnevi se nato zaključujejo s koncertoma klasične glasbe. 

Komentarji (23)

Debeli fuknjenec (ni preverjeno)

Soboski dnevi so v parke,nej pa na expanoje,te pa se palik kaksen crnec ftopi pa de v afriki zalost

jona (ni preverjeno)

to NISO soboški dnevi!!!

tt (ni preverjeno)

Kak prvo, Soboški dnevi bi se mogli dogajati ali na Slovenski ulici ali pa v mestnem parku, nej pa na Expanoje. Kak drugo pa, koncerti in predstave kere do na Expanoje so plačljivi, ka trbej vstopnice kupiti??? SRAMOTA za Soboško občino! Na uradni strani Soboških dnevov se hvalite kak so VSI koncerti in VSE predstave za obiskovalce brezplačni, a po drugoj strani pa kasirate vstopnice? Me glih zanima kama idejo vsi ti pejnazi od odpovedanih silvestrovanj, odpovedanih ognjemetov, itd... zaj pa ste še Soboške dneve začali kasirati? SRAM VAS JE LEJKO!!!

en (ni preverjeno)

SRAMOTA, SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA. V petek trbej za Dubiozo plačati vstopnino, če seveda mate prevoz do Expanoja... SRAM VAS JE LEJKO ZARADI TOGA!!! V soboto gda bi največ folka na Soboških bilo nega absolutno nič pametnoga, te pa v nedelo večer ob 21:30 koncert MI2, gda more folk na drugi den vgojno delat ite??? Pa ka je to načrtno uničevanje Soboških dnevov? Žalostno ka ste iz Soboških dnevov napravili...

Bububjjjj (ni preverjeno)

Aja tou ge nejden ni šans. Pr expanoji pa šeplačati trbej ka ste blesave dokraja tou so nej sobočki dnejvi..tou so pa mutni posli

. (ni preverjeno)

jebeš tij takše žurke, ka si moreš za hrbet gledati celo noč.

anton77 (ni preverjeno)

Šavel nan je se poprejk težil, ka zakoj ne protestejramo ker nega več koncertof v žijvo.... Dosaden pa samovšečen do amena.... In zaj za nagrado PLAČLJIVI Dubioza na soboški dnejvaj.... Muzika 1A nega kaj, pa Šavel muzičar 1A, zavolo Šavla si ba zaslujžijo totalen bojkot.... Tou je nej odnos, gospocko šavlovo dejte!

Rouša (ni preverjeno)

Šavel itak spada med najbole dosadne in arogantne modrijaše daleč naokouli.

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

Bučkoe (ni preverjeno)

Nekoč smi se veselili Soboskih dnevov kaj pa zdaj? Nastopajoči zadrogirani gnoj za zadrogirano mladež. Zakaj ne poskrbite za vse okuse? Kje pa je kakšen narodbozabavni ansambel? Veste, tudi to he ljudem všeč (huliganim ib protislovencem pač ne). In vse izgublja svoj čar,ko se Soboški dnevi izselijo iz parka. To vse financiramo davkoplačevalci in zakaj ni za vsakega nekaj. Še to, opita mladež ravno ne plačuje davkov.

Čudo (ni preverjeno)

Narodnozabavni ansambel imaš v vsaki vasi na vsaki veselici. Okoli Sobote in v Prekmurju jih je polno.

In reply to by Bučkoe (ni preverjeno)

Bučkoe (ni preverjeno)

Verjamem a meni ni za pijano veselico ampak za kon.cert

In reply to by Čudo (ni preverjeno)

Thc up (ni preverjeno)

2chellos, Smokie, Balasevic …. vse to je bilo zastonj iz nasoga obcinskoga proracuna … za tej hasisare pa naj zdaj placan vstopnino? Ce glih mi je njihova muzika ok iz inata nemo kupi vstopnice. Soboski so bili vedno brezplacni zato ka se financejrajo iz nasoga skupnoga kesa. Ce pa sto scej kasejrari pa se te naj ne slepa na Soboske dneve in si san organizejra koncert in dela reklamo. Pa ce so Soboski nej v parki ali na Slovenskoj je itak brezveze.

anton77 (ni preverjeno)

Želo san si Dubiozo viditi po dugon časi v žijvo.... Pa nemo, niti nikdar več, zasrali so se meni, vsen drujgin, pa še svojin lastnin idealon.... KOMERCIALAŠI tudi uradno!

In reply to by Thc up (ni preverjeno)

Hshsh (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Dobro... Placljivo, razseljeno... Dajmo priloznost novin soboskin... Ce do zaradi vstopnine pripelali bokse skupine, zakoj pa nej. Lejko pa poslusate tretjorazredne pevce zasenki. Samo te van tao tudi nede pasalo. Na slovenski ulici nega vstopnine. Ali van program ne disi? Senkanomi kunji se ne gleda v zobe...

kulo (ni preverjeno)

Kakšnomi šenkanomi, če je pa vstopnina? Do zdaj smo že večkrat vidli boukše skupine kak so dubioza na Soboških pa je bilo vedno zašenki. V bistvi se sploj nejde za to što špila ampak zato, ka je poanta teh Soboških dnevov vedno bila ka so bili vsi dogodki zastonj, financejrani iz proračuna občine v keroga več ali menje vsi občani vplačujemo ali prek DDVja ali kak drugače. In kelko ges znan so zneski kere so izplačevali bendon za Soboške vedno bili fejst viski in verjetno je tudi zdaj tak. Če pa je občina nej sposobna iz našoga skupnoga denarja nej organizejrati ka bi bilo zastonj za vse, te pač naj ne vlačijo se takšne ka pretiravajo s cenami in napravijo zadevo menje pompozno in še naprej zastonj.

In reply to by Hshsh (ni preverjeno)

en (ni preverjeno)

Majn pompozno? Saj pa bole teh Soboških več nemrejo oklestiti kak so jih že. Nekdaj se spomnin ka so Soboški trajali dva tedna, vsaki den koncerti v parki, prvi den velki ognjemet, zaj pa en vikend brez ognjemeta, pa še to so začali kasirati. Mene tan več nedo vidli...

In reply to by kulo (ni preverjeno)

dva (ni preverjeno)

Malo se ti slabo spoumniš. Nigdar so Soboški nej bili dva tedna. Na začetki so bili več vikendov, samo nigdar pa nej dva tedna fkuper.

In reply to by en (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

kazen placas ce mas festo v parki?nej so sigurni, nikdar ne ves,kitajci

Piškot (ni preverjeno)

Spet Koala?

ZorkoUki (ni preverjeno)

Bole kak program je problem koncept. Brigita Perhavc pa par občinskih uradnikov so to ugrabili in potem počasi propada se skup.

To ka so plačlivi neje niklšni problem ampak ka so soboški za menje kak en mesec pa še ni duha ne sluha o vzdušji ... Blamaža. Ovi dobivlejo cejlo leto plačo za to.

dva (ni preverjeno)

Maš prav, negda smo prav čakali ka do Soboški in ka de se šlo nekan pa nema veze što je špilo. Spoumnin se ka smo z deco šli sakši večer ta malo poglednit, neka spit pa s ken potračkat. Te se je znalo ka je to nekši dogodek. Še celo gda je bil ognjemet. Zdaj pa neka brezveze vse skupaj deluje, kak da bi jin bila muka to delati in vse nekak na silo. Ka so pa plačljivi pa mislin ka je problem. Nikoli do zdaj v vseh letih se je nikši koncert na Soboških nej plačo pa so resno že velke svetovne zvezde tu špilale.

In reply to by ZorkoUki (ni preverjeno)

JM (ni preverjeno)

Plačati ali nej je ena stvar... druga pa je selitev na EXPANO. Nej je to to. Pa še bojin se, ka do vsiljevali tisto smrdljivo kraft pivo.

en (ni preverjeno)

Selijo se zaradi folka, časi so se spremejnoli, gnesden vsakoga moti galama večer ka nemre spati, te pa jasno ka so odselili vö.

Starejše novice