Foto: Jana Bohar
Danes boste lahko z odličnimi popusti nakupovali do 22. ure, osvojili eno izmed nagrad na kolesu sreče in še kaj!

Priljubljeno regijsko nakupovalno središče Maximus Murska Sobota praznuje že 17. obletnico.

»Kontinuirano se trudimo zagotoviti pravi kolaž blagovnih znamk, ki bi Pomurcem omogočal dovolj dobro  trgovsko ponudbo doma, da te ne bi rabili iskati v drugih, oddaljenih mestih in v tujini.  

K temu pripomore tudi pester program dogajanja za vse generacije skozi vse leto. Prav tako tudi dobro sodelovanje s številnimi institucijami, saj se trudimo biti koristni v regiji, predvsem pa družbeno odgovorni in  ekološko naravnani, kar nam je v veliki meri tudi že uspelo,« je ob obletnici povedal direktor centra, Iztok Polanič.

Za najmlajše so danes v Maximusu pripravili predstavo »Gusar Toni« Družinskega gledališča Kolenc. Obiskovalci lahko zavrtijo kolo sreče, ki se bo vrtelo čez cel dan in osvojijo praktično darilo.

Ob 18. uri bo sledila pogostitev, obiskovalci pa se bodo lahko posladkali tudi s torto. Svoje najljubše blagovne znamke pa nakupujte z odličnimi popusti in to kar do 22. ure zvečer!

Središče trgovske in zabaviščne ponudbe

Sicer pa spomnimo, da se je prvi del nakupovalnega središča Maximus s hipermarketom Spar na 8200 kvadratnih metrih se odprl novembra 2006.

Dve leti kasneje so odprli še drugi del na 13.810 kvadratnih metrih, ki poleg trgovin ponuja še zabavišče s tremi kinodvoranami, bovling, biljard in čez 500 kvadratnih metrov veliko otroško igralnico Maxiland

Komentarji (1)

Kiki2 (ni preverjeno)

Kje pa je Jeckson?

Starejše novice