Istočasna dela na pomurski avtocesti in cesti Rakičan - Murska Sobota povzročajo slabo voljo pri voznikih.

Dars je za letos načrtoval več obnovitvenih del na različnih odsekih avtocest in hitrih cest. Dela tako že nekaj časa potekajo na pomurski avtocesti. Trenutno poteka zadnja faza del, in sicer pri priključku Murska Sobota proti Lendavi. Zaprta sta priključek in počivališče, obvoz je urejen čez priključek Lipovci.

Gneča na cesti Rakičan - Murska Sobota

Omenjena zapora povzroča slabo voljo pri voznikih, a za dodaten bes in gnečo pa je poskrbela sanacija vozišča Rakičan - Murska Sobota, kjer je zaradi zaprtja priključka na avtocesti še dodatno povečan promet.

Pot daljša tudi do 15 minut

Bralci Sobotainfo poročajo, da se jim zaradi polovične zapore ceste zjutraj pot v službo podaljša tudi za deset do petnajst minut.

Nenavadno se jim tudi zdi, da so se pristojni za sanacije cest odločili istočasno, saj zaradi tega prihaja do daljših zastojev.

Za pojasnila smo se obrnili na Direkcijo RS za infrastrukturo (DRSI), ki upravljajo regionalno cesto Rakičan - Murska Sobota. 

Povedali so nam, da gre za redna vzdrževalna dela, ki jih bodo zaključili predvidoma jutri.

Več o tem, zakaj dela potekajo istočasno, pa nam niso pojasnili. 

Komentarji (8)

Karl Marx (ni preverjeno)

Zdravniki so se v tej krizi izkazali kot strahopetci, slišijo za okuženega pa rep med noge pa domov, tako kot se je zgodilo v zobozdravstvenem v MS. Sramota, ki bo na plano prišla čez leta, koliko ljudi bo posredno umrlo ali imelo posledice ker niso prišli do zdravljenja, ker se zdravniki strašijo virusa pri katerem večina 2 tedna poležava v karanteni brez ali z blagimi simptomi in čaka da mine.
Zdravnike zdaj najbolj skrbijo starejši. Tisti ki smo kdaj imeli starejše v bolnici vemo kako se z njimi obravnava. Če se ne postaviš za njih, jih dajo na posteljo in prepustijo času. Če preživi preživi, če ne pa si samo še ena številka. A zgleda so se časi spremenili.

ferdopijše (ni preverjeno)

grun jin v urnik obnove vdaro---idejo med14 in 15 uro asfaltejrat da jje največja gužva na cesti -eni idejo v službo popold eni iz nje--pač balkan. boug ne daj ka bi napravili popoldansko izmeno za obnovo ka majo avstrijci in hrvati--aja naše tou fejst košta pa cestarji morejo do 15 biti doma.

če ge va ra (ni preverjeno)

Vlada je že davno potrdila čakanje na delo do konca leta... Danes smo 12.10.2020 in zakona še ni. Toliko o tem, da nekdo, ki bi ga dali na čakanje 01.10.2020 ne more na čakanje, ker zakonske podlage ni. Pa razumi, kdor razume.
Glavno, da ima politika čas za vse druge neumnosti. To pa.

In reply to by ferdopijše (ni preverjeno)

Sumič (ni preverjeno)

Sramota. Kdo na Moms je odgovoren za promet, ta je butl. G. Župan če ne drugi bi vi morali to neumnost ustaviti. Kje razen v MS si videl, da dve vzporedni cesti istočasno delajo, no ne delajo PACKAJO. Ni mi jasno ali se mora resno delo razporediti na 365 dni ali zakaj se pri POMGRADU tako zavleče vsak km. ceste.
Sramota......

Mjxok (ni preverjeno)

Ci bi pa vnoci delale pa bi pa vsi pametne bilij ka hrup delajo pa zakoj nemrejo podnevi delate, ci bi za vikende delale bi bil problem ka nega se za vikend mejra, kak koli bi se delalo oz.se dela je nej nikoli in nikoli nede dobro, ka te se vedno nikak najso ka de stenkal

Katebriga1 (ni preverjeno)

Nesposobnezi...naj bi ponoči delali pa obnavlali kda nega prometa

Medved uhec (ni preverjeno)

Tij Katebriga, nekaj ti poven. Mij ponoči jebemo svoje žene doma, nej ka bi delali. Če pa tij nemaš koga doma jebati, pa še več vas je tu takih, lejko ustanovite eno asfaltersko ekipo, pa vij po mili volji lejko delate ponoči. Če seveda nemate koga doma jebati. Mij mamo

medved ali medo (ni preverjeno)

HA HA HA TO SI DOBRO NAPISO ... jaz pa rajši j.... podnevi ka vidim koga j....!

In reply to by Medved uhec (ni preverjeno)

Starejše novice