Vir: Nepremičnine.net
Priložnost za nakup! Na nepremičninskem trgu v Pomurju na voljo tudi dva gostinska lokala.

Ste si od zmeraj želeli voditi svoj lokal? Sedaj imate priložnost, na portalu Nepremičine.net smo zasledili, da se v Pomurju prodajata kar dva gostinska obrata, eden v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni, drugi pa v Lendavi.

Preverili smo, kaj vse zajemata objekta in koliko denarja bodo morali odšteti zainteresirani kupci.

Poslovno-stanovanjski kompleks za skoraj 400 tisočakov

V občini Gornja Radgona, v naselju Črešnjevci je na voljo gostinski lokal s prenočišči, zgrajen leta 1992, velikosti 387,3 kvadratnega metra.

Površina celotnega zemljišča zajema 5307 kvadratnih metrov, poslovno-stanovanjski kompleks pa se prodaja za 369.900 evrov. 

Objekt zajema tudi opremljeno stanovanje in zidano hiško, primerno za garažo, urejene pa ima tudi vse potrebne priključke, kot tudi asfaltno dovozno pot.

V navedeno ceno je vključena tudi celotna oprema stavbe, gostinski lokal pa je primeren za takojšnji prevzem in obratovanje in namenjen izključno prodaji.

Naprodaj lokal ob vznožju lendavskih goric

V bližini mestnega jedra Lendave se trenutno prodaja gostinski lokal velikosti 253 kvadratnega metra s pripadajočim zemljiščem. Objekt je bil zgrajen leta 1980 in adaptiran leta 2014. Celotna površina zemljišča znaša 568 kvadratnih metrov

Arhitekturno zanimiva zgradba s pridihom panonskega kmečkega stila pa se prodaja za 190.000 evrov

Poslovni prostor je v preteklosti veljal za priljubljeni in uspešen gostinski objekt, ki pa je zaradi pomanjkanja delovne sile, kot je navedeno v nepremičninskem oglasu, moral zapreti svoja vrata

Objekt leži ob vznožju lendavskih goric in je deloma vkopan v hrib, je na Kranjčevi ulici

Gostišče, ki zajema tudi pokrito teraso, v notranjosti pa veliki bar in sprejemnico ima gradbeno kot tudi obrtno dovoljenje.

Nepremičnina pa se prodaja po sistemu »videno-kupljeno«.

Komentarji (2)

mišo 1o (ni preverjeno)

Pa v Šalovcaj je tudi naprodaj kava bar Marjanca

Lili56 (ni preverjeno)

Prodaja se še ena gostilna v Črešnjevcih, ob cesti in Adaničeva gostilna na Meleh, pa tega niste zapisali, kako torej izbirate, o čem pišete?

Starejše novice