Slika je simbolična.
V salzburškem živalskem vrtu je prišlo do tragičnega dogodka.

V živalskem vrtu v Salzburgu se je danes zgodila smrtna nesreča. Med jutranjim hranjenjem je nosorog napadel in ubil 28-letno oskrbnico, pri tem pa huje ranil oskrbnika, ki je priskočil na pomoč kolegici, poroča avstrijski časnik Kronen Zeitung.

Nesreča se je zgodila v zgodnjih jutranjih urah v ogradi s širokoustnimi nosorogi. Nosorog je napadel oskrbnico in huje ranil oskrbnika, ki je priskočil na pomoč. Zaradi hujših poškodb so ga prepeljali v bolnišnico, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zaradi incidenta je živalski vrt danes zaprt.

Policija preiskuje okoliščine nesreče in bo več informacij razkrila na dopoldanski novinarski konferenci.

V zadnjih letih se je v salzburškem živalskem vrtu zgodilo več incidentov. Med drugim so morali oskrbniki loviti pobegle pingvine in geparde.

Prav tako pa to ni prva tovrstna smrtna nesreča v Avstriji. Leta 2002 je v dunajskem živalskem vrtu Schönbrunn umrla oskrbnica, ki jo je med zlaganjem hrane v notranji ogradi jaguarjev napadla zver. Leta 2005 je v istem živalskem vrtu umrl oskrbnik, ko ga je z okli zabodel slon.

Komentarji (4)

ZTR_ (ni preverjeno)

Salzburginfo?

Rebellion (ni preverjeno)

Bravo nosorog, tak se dela!!!! Zivali v ujetnistvi bi se mogle uprejti in pokoncati vse ka jih majo tan zaprejte pa tudi tiste ka odijo to zalost gledat pa se naslajat nad zivalmi v kletkaj. Tudi vsi psi pa macke kere mate v stanovanja not zaprejte bi vas mogli spogrizti pa do smrti poskrabati. Hura za vse zivali kere napadajo svoje mucitele!!!!

Debeli fuknjenec (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec tij si psihič zabiti.

In reply to by Rebellion (ni preverjeno)

needruin (ni preverjeno)

Policija je začela preiskavo verige dogodkov, https://freegamesonline.io/ ki so pripeljali do dogodka, dopoldne pa bo na novinarski konferenci podala več informacij o svojih ugotovitvah.

Starejše novice