V Pomurju znova odjeknili streli. Žal niso streljali le s karbidom.

Prazniki niso bili tako mirni, kot bi si želeli. V občini Ljutomer so namreč minuli konec tedna zabeležili nov primer poškodovanja s strelnim orožjem.

Po naših neuradnih podatkih je v nedeljo popoldne v gozdu ob naselju Stara cesta nekdo streljaj na sprehajalko. S strelnim orožjem domnevno manjšega kalibra naj bi ženska bila ustreljena v nogo.

Med sprehodom utrpela strelno rano

Zadevo je obravnavala tudi policija, zato smo dejstva preverili v Policijski upravi Murska Sobota. Kot pojasnjujejo, so policisti okrog 20. ure bili obveščeni, da je v Zdravstveni dom Ljutomer prišla ženska s poškodbo na nogi, pri čemer naj bi šlo za strelno rano.

"Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je bila ženska skupaj z možem in psom na sprehodu na območju Ljutomera. Ko so šli skozi gozd je nekaj »štrknilo« (ne počilo kot iz orožja), nakar je oškodovanko zaskelelo v stegnu in videla je, da ima manjšo ranico. Ženska je poiskala zdravniško pomoč, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil tujek v nogi oškodovanke krogla iz zračne puške," so zapisali v PUMS.

Ob tem dodajajo, da policisti PP Ljutomer o zadevi zbirajo obvestila.

Natančne okoliščine in ozadje incidenta tako še niso znani, se pa v javnosti pojavljajo ugibanja, da naj bi storilec pravzaprav ciljal psa in tarčo zgrešil.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zvodnik milan (nepreverjen)

jebeš takega strelca da obstreli tarčo in je ne gre iskat

Svetlana Maka… (nepreverjen)

mogoče je pa bil to samomor iz zasede

Starejše novice