Slika je simbolična.
Na območju Policijske uprave Murska Sobota se je včeraj zgodilo več prometnih nesreč.

Kot smo poročali včeraj, se je včeraj na regionalni cesti od odcepa za naselje Gradišče do Tropovec, malo po 10. uri, zgodila prometna nesreča z udeležbo avtobusa in kmetijskega traktorja.

Med vozili je prišlo do trčenja, dva potnika na avtobusu pa sta bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana. 

»Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je voznik kmetijskega traktorja s priklopnikom zavijal levo na poljsko pot, v trenutku, ko je traktorista prehiteval voznik avtobusa,« so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota. 

Zoper voznika traktorja sledi plačilni nalog.

Kolesar trčil v betonsko korito in utrpel poškodbe

Še ena nesreča pa se je zgodila v Lendavi, kjer je malo čez 13. uro voznik kolesa zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v betonsko korito, ob tem padel in se lahko telesno poškodoval.

Do prometne nesreče pa je prišlo tudi v križišču Martjanci - Sebeborci, poroča Policijska uprava Murska Sobota.

Voznik motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo hiše in se lahko telesno poškodoval, ob tem pa okoli 21. ure poiskal zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Murska Sobota. 

Izgubil oblast nad vozilom, nato napihal

Na relaciji relaciji Kapca - Gornji Lakoš so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prav tako prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. 

Voznik osebnega vozila je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v obcestni jarek ter se lažje telesno poškodoval. 

Policisti so ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,65 miligrama alkohola.  

Zoper voznika sledi obdolžilni predlog, so še pojasnili na policijski upravi. 

Starejše novice