Ogenj je zajel sobo socialno varstvenega zavoda Dom in jo uničil.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, požar in zasegli osebni avtomobil.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. Na pomurski avtocesti je voznik osebnega avtomobila zapeljal desno z vozišča. Sopotnica v vozilu je utrpela lahko telesno poškodbo. Materialne škode je za 10.000 EUR. V Vanča vasi pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v hišno ograjo. Utrpel je lahko telesno poškodbo. 

Na področju kriminalitete smo na območju Murske Sobote obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila, na območju Lendave pa tatvino goriva na bencinski črpalki. V Radencih pa so bile z parkiranega osebnega avtomobila odtujene registrske tablice z oznako MS ML-253. 

V Lukavcih obravnavan požar v objektu. Ob 16.20 je zagorelo v socialno varstvenem zavodu Dom v naselju Lukavci v občini Križevci pri Ljutomeru. V požaru je bila uničena bivalna soba. Posredovali so gasilci PGD Lukavci, Boreci, Križevci pri Ljutomeru, Ljutomer, Ključarovci, Kokoriči in Cezanjevci ter požar pogasili. Vzrok požara še ni znan, višina materialne škode pa znaša 10.000 EUR.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

 V Murski Soboti je bil večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov zasežen osebni avtomobil.  

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

Starejše novice