Slika je simbolična.
Policijska uprava Maribor poroča dogajanje v preteklih štiriindvajsetih urah. Kaj se je dogajalo?

V preteklem dnevu so v Pomurju obravnavali dvanajst prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, tri manjše požare in ugriz psa.

Policijska uprava Murska Sobota poroča, da so v prometnih nesrečah bili lahko telesno poškodovani trije kolesarji in dva mopedista.

Napad na uradno osebo

Na področju kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve kaznivi dejanji napada na uradno osebo. Zoper oba osumljenca je bilo odrejeno pridržanje.

V Murski Soboti sta bili obravnavani tudi dve kaznivi dejanji grožnje, dve poškodovanji tuje stvari in tatvina v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Na pomurski avtocesti sta bila prijeta dva tujca, ki sta nezakonito vstopila v državo. S policijske uprave so še sporočili, da bosta po končanem postopku odpeljana v Azilni dom Ljubljana.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti.

Komentarji (3)

Kol34 (ni preverjeno)

Ka pa včeraj bilo pri Beliju?

. (ni preverjeno)

Na kocljevi se ne moreš pelati po kolesarski, ne da bi ti vsaj dva hodila po kolesarski ali se kdo kontra pelo ali prišo avto pa v tebe zapelo. To pa zato ker so pločnik zasedli lokali, namesto da bi bil za pešce. Isto tak je napravlena slovenska.

Štefan Cigan Edo (ni preverjeno)

Mrla je baje tude vaga bar kelnarca,vupan ka so samo govorice 🥲
Ka je malo premlada

Starejše novice