V prometnih nesrečah skupno za sedem tisočakov škode.

Minulo soboto, nekaj po 1. uri so policisti Postaje prometne policije med kontrolo cestnega prometa v Bratoncih ustavili voznika tovornega vozila, ki je imel poškodovano vozilo.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je bilo ugotovljeno, da je voznik pred tem povzročil prometno nesrečo, saj ni vozil po desnem smernem vozišču in je zaradi tega trčil v prometno signalizacijo v rondoju v Lipovcih.

"Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal rezultat 1,25 mg/l alkohola. Nastalo je za okrog 3.000 evrov škode," so zapisali v PUMS in dodali, da bo zoper voznika sledil obdolžilni predlog.

Včeraj, malo pred 14. uro se je medtem v križišču v Bogojini zgodila prometna nesreča dveh osebnih avtomobilov.

Po pojasnilih soboških policistov je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi odvzema prednosti v križišču trčil v osebni avtomobil, ki je pripeljal po prednostni cesti, pri čemer sta voznica udeleženega vozila in sopotnica povzročitelja bili lahko telesno poškodovani.

Nastalo je za približno 4.000 evrov škode, povzročitelju pa bo izdan plačilni nalog, še razlagajo v soboški policijski upravi.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dji20137

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >>>> www.Trade46.Com

Starejše novice