V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri kazniva dejanja nasilja v družini. Osumljencu iz območja Lendave je bila odvzeta prostost in bo priveden k preiskovalnemu sodniku pristojnega sodišča, osumljenemu iz območja Murske Sobote pa je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cato the Censor

Težko bo. Zdaj so se začeli z biznisom za takšne in drugačne teste. Medijem paše ker jim je ta virus zasedel termine za poročanje, gledalci so zagotovljeni. Politikom paše ker se za virusom lahko brez kontrole ukvarjajo z necednim početjem. Ljudje so zaprti. Ni možnosti protesta. Navaden človek je prepuščen na milost in nemilost idiotov. Se malo pa pomlad. Nič se ne bo menjalo. Vse je bila ena velika laž. Virus je resničen samo ne moreš z njim drugače kot 1. Dva metra razdalje 2. Maska. Vse drugo je diktatura in posiljevanje.

Gost5 (nepreverjen)

Točno to. Vsem ustreza tak status in to je enako po celem svetu. Nastradamo pa mi, mali ljudje.

In reply to by Cato the Censor

Lucifer (nepreverjen)

Mogoce de pa trbelo ubrate nouve pristop k zivljenje in nej vec poslujsate doma konzervativne starse ka trbej mete deco pa se zenite. One so z drujgoga casa in gnjesnje case nemres vec primerjate z prejsnjime. Mete druzino gnes den je isto kak, ce be podpejro lakoto pa nasilje. Zal case so se fejst spremenile.

Gost5 (nepreverjen)

Sicer se strinjam s tem, samo drugi te bodo takoj zabili. Dejstvo je, pa čeprav si zatiskamo uči pred tem, da nas je preveč na zemlji in rešitev je samo ena, to je zmanjšanje prebivalstva. Zdaj pa ali bo to šlo zlepa ali pa zgrda. V razvitih državah se to zmanjšanje že dogaja po naravni poti, v nerazvitih za tole skrbijo bolezni in lakota. Problem pa sta indija in kitajska.

In reply to by Lucifer (nepreverjen)

Starejše novice