*Fotografija je simbolična
Dodatne informacije o kaznivih dejanjih, ki so jih včeraj obravnavali pomurski policisti.

Policisti Policijske postaje Ljutomer so včeraj, malo pred 9. uro med kontrolo varovanja državne meje v naselju Veščica pri Ljutomeru zaustavili najeto tovorno vozilo znamke Fiat Ducato, belgijskih registrskih oznak.

Migrante je prevažal Belgijec

Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da 49-letni voznik državljan Belgije v vozilu nezakonito prevaža 12 tujcev, od tega pet državljanov Sirije, štiri državljane Iraka, dva državljana Irana in enega državljana Egipta. Pet tujcev je zaprosilo za mednarodno zaščito, ostali pa bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Vozniku je bila odvzeta prostost in bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države priveden k preiskovalnemu sodniku.

Včeraj v času od 8.15 do 13.30 ure pa je neznani storilec iz kolesarnice pred Osnovno šolo v Murski Soboti odtujil električni skiro znamke Xiaomi v vrednosti 300 evrov. Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila, so še sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.
 

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kopitar (nepreverjen)

Tak jih bo Fajonova prevzela in podarila državljanstva saj to so inženirji in ljudje ,ki obvladajo narediti bombe in množične pokole

O8O 12OO (nepreverjen)

24ur /novice/tujina/princesa-latifa-poziva-britansko-policijo-naj-znova-odpre-primer-sestrine-ugrabitve.html

..... (nepreverjen)

Ma kakšna mednarodna zaščita tou b imogli prositi v prvi varni državi, tak ka na lev okrug.

Starejše novice