Slika je simbolična.
Uprava za zaščito in reševanje Republike Slovenije poroča o dveh prometnih nesrečah.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije je na pomurski avtocesti prišlo do dveh prometnih nesreč.

Ob 1.52 je na avtocesti na relaciji Lendava -Pince prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo kombinirano vozilo z avtoprikolico, na kateri je bilo naloženo osebno vozilo.

Do nesreče je prišlo, ker se je zlomila vlečna kljuka na kombiniranem vozilu, zaradi česar se je avtoprikolica z vozilom prevrnila. Poškodovanih oseb ni bilo. Gasilci IGE Lendava so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, posuli razlite motorne tekočine in očistili cestišče.

Le nekaj minut kasneje ...

Kot so zapisali na Upravi za zaščito in reševanje Republike Slovenije je ob 2.31 je na pomurski avtocesti na relaciji Murska Sobota-Vučja vas prišlo do prometne nesreče.

Voznik osebnega vozila se je zaletel v betonsko zaščito, po trčenju pa je vozilo pristalo bočno na ograji. Gasilci PGD Murska Sobota so razsvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator in postavili vozilo nazaj na cestišče. V nesreči je bila poškodovana ena oseba, katero so reševalci NMP Murska Sobota odpeljali v SB Murska Sobota.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice