FOTO: Bralec
Nova prometna nesreča na pomurskih cestah.

Zjutraj je na relaciji Gornji Petrovci–Peskovci prišlo do prometne nesreče.  

Voznik je z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. Voznik je ostal ukleščen v vozilu. Posredovali so reševalci PHE Murska Sobota in gasilci PGD Murska Sobota, ki so osebo s tehničnim posegom rešili iz vozila.

Po poročanju bralcev naj bi do nesreče prišlo, ker se je voznik umikal divjadi. 

FOTO: Bralec

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
abc566 (nepreverjen)

bokse srno vdarite, kak se pa umikate.
Če se umikaš pa doj odletiš kak tau od zavarovalnice nika ne dobiš, razen če maš kasko....

rafi (nepreverjen)

Ne da bi srna tebe kje podrla, ko boš hodil peš.

In reply to by abc566 (nepreverjen)

gost4321 (nepreverjen)

odvisno od situacije... meni je srna skočila pred avto pa san vseeno refleksno potegno na desno in san zleto na njivo brez ka bi se prevrgel... san pozval policijo, se zapelo nazaj na cesto in san šou dale, kda so opravili svoje... pa neman avtoja zavarovanoga proti divjadi, ker vozin takše avto, ka se ga ne splača pa še niti škode je nej bilo...

In reply to by abc566 (nepreverjen)

Zmaga (nepreverjen)

Hitrost plus nedolżna srna mnogokrat.

lolobrigida (nepreverjen)

Vi verjetno avto pelate samo v nedelo kda idete k meši. Pelajte se od Čepinec do Sobote vgojno. Na poti te srečali vsaj 20 srn/jelenov/košut - problem je, ker skoči na cesto - lejko se pelate 10 km/h ali pa 120 km/h. Aja - pa v peskovcaj naletite še na ležečoga policaja, keri je že 10 let postavljeni, pa se nišče ne gene ka bi zrikto cesto. Če maš malo nižeši avto si lejko odbijač tudi ta vdariš. Namig: ležečoga policaja nega, je samo za en "pjenes" napravlena cesta.

In reply to by Zmaga (nepreverjen)

srna_avto (nepreverjen)

to je pa živa istina. Starši so mi s teh krajov in kda iden na obisk se sikdar vozin počasi. Neglede na omejitve. to je ne normalno ka divjadi je na tome konce. To pa je verjetno posledica, ka je par lovcov na tome krajih neuravnovešenih in so s ken takšnim v sorodu ka so doboli to službo. Neven če je lahko vsaki lovec? Sploj obstaja kakšna kontrola nad lovci in na njihovo psihično stanje?
Kda pa maš psa na sprehode sredi ničesa, ka nega žive duše in je pes 5 metrov od tebej, pa se frajerji v svojih džipih stavijo in začajo groziti, ka ti naslednjič strlijo psa, ... Še enkrat se pazite teh lovcov na teh krajih, ka so vsaj trije s te regije lepo povedano psihopati . Kda čujete zastrupitve mačk, psov na goričkem, se spomnite na te neuravnošene lovce. Nažalost zaradi zakonov nemren nič ukrepati. Vupan ka pride šansa enoga dneva, ka te tri osebe so ne za svobodo.

In reply to by lolobrigida (nepreverjen)

Zmaga (nepreverjen)

Sem se peljal mimo in videl. 30 do peddeset metrov po jarku podreti dva znaka na dovozni cesti in se znajti na strehi. Glavni krivec hitrost.
Pa še kazen bo sledila. Samo da se ni hudo poškodoval in auto ni zagorel.

In reply to by Zmaga (nepreverjen)

Zuzu (nepreverjen)

Slovencov nas je 2 milijona.Napravili pa že več kak 2 milijona testov.Ne ven od kec telko okuženih.Kelko ges znan san se še nej testejro.Ne ven zakoj bi se.Pa moja familija pa rodbina nej pa soside nej pa sodelavci nej pa se ka jih poznan nej.Še moja doktorca se nej testejrala.Zaj mi pa rejsan nej jasno od kec gemlejo te številke.

In reply to by Zmaga (nepreverjen)

rozenkrantz (nepreverjen)

Sem se peljal mimo in videl. 30 do peddeset metrov po jarku podreti dva znaka na dovozni cesti in se znajti na strehi. Glavni krivec hitrost.
Pa še kazen bo sledila. Samo da se ni hudo poškodoval in auto ni zagorel

In reply to by Zmaga (nepreverjen)

Žm (nepreverjen)

Realni DF pelal si se tij z rešilcon v hrastovec. Butec

In reply to by rozenkrantz (nepreverjen)

rafi (nepreverjen)

Dobro da ni zadel jelena

Rosenkrantz (nepreverjen)

Kacin bi rekel virus je kriv

Blizukraja (nepreverjen)

Srna ale hitrost? Hmmm

Kr en (nepreverjen)

Kaj je to za avta?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice