Klub prekmurskih študentov in Avtobusni promet Murska Sobota bodoče bruce tudi letos peljeta na brezplačno ekskurzijo v Ljubljano, in sicer v četrtek 18. 9. 2014. Izkušeni študentje bodo brucom podali informacije o sistemu voženj v Ljubljano in po Ljublja

V svet študija z letošnjim študijskim letom znova vstopa ogromno mladih iz Prekmurja, ki se bodo podali v univerzitetna mesta ter spoznali nov način življenja. Ker študij prinaša kar nekaj sprememb, ki bodočim študentom prinaša ogromno dilem, se je Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z Avtobusnim prometom Murska Sobota odločil organizirati brezplačno ekskurzijo v Ljubljano. 

BrucUnibus bo potekal v četrtek, 18. 9., z odhodom ob 7 uri izpred avtobusne postaje v Murski Soboti. Izkušeni študentje bodo brucem predstavili sistem voženj v univerzitetno mesto, podali informacije o bivanju, študentski prehrani, načinu življenja v Ljubljani in podali odgovore na najrazličnejša vprašanja. Obiskali bodo Ljubljanski potniški promet in spoznali sistem mestnega prometa, se seznanili s storitvijo BicikeLJ, sistemom Narodne in Univerzitetne knjižnice ter ob koncu preživeli nekaj prostega časa v nakupovalnem središču. Študentje bodo na voljo tudi za spremljavo do pisarne študentskih domov ob morebitni vselitvi brucev v študentski dom.

Za BrucUnibus se bodoči študentje lahko prijavite na spletnem obrazcu, ker pa je število mest omejeno, Klub prekmurskih študentov priporoča, da se prijavite čim prej. 

 

Starejše novice