MOL v Sloveniji je del Skupine in na slovenskem trgu prisoten od leta 1996.

Visokokakovostna MOL EVO goriva so dostopna v mreži več kot 50 bencinskih servisov po vsej Sloveniji, število bencinskih servisov s ponudbo MOL EVO goriv pa se bo postopno večalo, saj bodo najkasneje do 1. januarja 2024 ta goriva na voljo tudi na nekdanjih servisih OMV, ki so v začetku julija prešli v lastništvo Skupine MOL.

Ključna prednost vseh MOL EVO goriv je vsebnost MOL EVOTECH formule, ki je sposobna zaznati prah in obloge, ki se nabirajo v motorjih.

Zaradi delovanja te formule so motorji čisti, njihova življenjska doba daljša, njihovo delovanje pa optimalno.

Zraven standardnih goriv so na bencinskih servisih MOL v Sloveniji na voljo tudi premium goriva, poimenovana EVO Plus. Ta vsebujejo še več MOL EVOTECH formule, kar pomeni še boljši učinek na motorje. Potrditev vrhunske kakovosti je tudi prejem prestižnega naziva Izbran produkt leta, ki je bil letos podeljen prav premium gorivom EVO Plus.

Bencinski servisi nekdanjega OMV bodo postopno spremenili svojo zunanjo podobo in bodo najkasneje do konca aprila 2024 preoblečeni v blagovne znamke Skupine MOL.

Postopno bodo uvajali tudi ponudbo Fresh Corner, ki je sicer na voljo na vseh MOL bencinskih servisih v Sloveniji: topli ali hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin ter sveže pečeni pekovski izdelki.

Svežo energijo za nadaljevanje poti zagotovi tudi odlična kava v baru ali kava za na pot, katere posebnost je, da je vedno pripravljena s sveže mleto kavo in po želji obogatena s svežim mlekom.

Med najbolj priljubljenimi izdelki je hot dog, ki se v Sloveniji lahko pohvali tudi z nazivom Izbran produkt leta 2023. Vizija MOL je biti prva izbira kupcev, zato nenehno nadgrajujejo in razvijajo svojo ponudbo, z njo pa oblikujejo podobo bencinskih servisov prihodnosti.

Odgovorni do lokalnega okolja

MOL v Sloveniji je zanesljiv partner svojim kupcem, dobaviteljem in lokalnim skupnostim ter odgovoren delodajalec.

Osredotočenost na rast, zadovoljstvo kupcev in zaposlenih jim omogoča investiranje v nadaljnji razvoj ter hkrati zagotavlja zmogljivosti za učinkovito prilagajanje prihodnjim spremembam v gospodarskem okolju.

Družbena odgovornost je pomemben vidik poslovanja MOL v Sloveniji, zato prisluhnejo potrebam lokalnih skupnosti, v katerih delujejo.

Starejše novice