V Termah Vivat zaključujejo prvi niz obsežnih investicij, ki so se jih lotili v času koronakrize. Danes so otvorili nov bazen.

Na vrhuncu poletne sezone in vročinskih valov se v Termah Vivat v Moravskih Toplicah veselijo nove pridobitve. Prve kopalce, željne osvežitve in sprostitve, danes sprejema nov, veličastni wellness bazen, ki predstavlja eno izmed številnih investicij priljubljenih pomurskih term.

Dvignili kvaliteto na višji nivo

Kot pravi prvi mož Vivata Metod Grah, gre za edinstveni bazen v Sloveniji, saj ponuja užitke v objemu vodnih mehurčkov in povodnih masaž, sončenje na posebnih vodnih posteljah in zaradi svoje velikosti istočasno tudi plavanje.

»Takšnega bazena, s tako široko ponudbo, je težko najti. S tem nekako zaokrožujemo našo ponudbo vodnega sveta - imamo čudoviti olimpijski bazen, otroške bazene, notranje, natur bazene in bazene za starejše, nismo pa imeli nekaj takega, kar vrhunski spa resorti po svetu imajo. S tem smo dvignili našo ponudbo na višjo kvalitetno raven,« je ponosen na novo pridobitev lastnik pomurskih term. Gre za težko in zelo zahtevno investicijo, ki je znašala okoli pol milijona evrov. 

Vse nared že za nove investicije

Otvoritev bazena predstavlja zaključek prvega niza investicij, ki so se jih v Vivatu lotili v času koronakrize. Še pred tem so med drugim prenovili kopalnice v vseh hotelskih sobah, razšrili glavno restavracijo s teraso in prenovili lobby bar, predvidoma za mesec dni pa bo zaključena še vodna fontana z vodnim svetom.

V Vivatu investicijam tako ni videti konca, saj bodo avgusta pričeli še z nadgradnjo hotela, ki bo doprinesla še 11 vrhunskih sob, jeseni pa je na sporedu še izgradnja 6-zvezdičnega avtokampa za 30 avtodomov, s katerim ciljajo predvsem na nizozemski trg. 

Poleg bojazni novega vala še neenotna pravila

Kako pa je s trenutno zasedenostjo? Grah zadovoljstva ne skriva, saj so praktično povsem polni vse prihodnje mesece, čeprav ob vse glasnejših napovedih novih zaostritev zaradi delta različice koronavirusa ne more ostati hladen.

»Težave imamo tudi pri prihodih gostov iz tretjih držav, saj lahko pridejo le, če so cepljeni z dvema odmerkoma. Nogometaši iz teh držav tako denimo ne morejo k nam na priprave, po drugi strani pa v Avstrijo lahko. Ta pravila bi bilo treba poenotiti na evropski ravni,« še poudari lastnik družinskega podjetja Počitek - užitek, ki upravlja s hotelom in termami v Moravskih Toplicah.
 

Komentarji (13)

helmut (ni preverjeno)

Zakon morem enkrat iti :)

.... (ni preverjeno)

ne, hvala.

In reply to by helmut (ni preverjeno)

šarvedi (ni preverjeno)

Otvorili - kakša beseda je tou.

Franzz (ni preverjeno)

Slovenska, poudarek na prvon i-ji

In reply to by šarvedi (ni preverjeno)

lepo (ni preverjeno)

V termah vivat je vedno vse lepo urejeno, lezalniki kvalitetni, okolica zelena. Nov bazen zgleda super, pridemo se namakat. Le tako naprej, da nam boste v ponos vsaj vi, saj terme 3000 stagnirajo.

ffran

saj terme 3000 stagnirajo. od takrat ko so bile zabarantane Sava hotelom !

In reply to by lepo (ni preverjeno)

To je ok (ni preverjeno)

Super ste zriktali samo z cejn nej zdignuti kak ovi vBanovcaj ka se ob18 zvecer kasira karto 14€

helly (ni preverjeno)

Tilena bi se splacalo ozeniti. dobra erbija

Rt (ni preverjeno)

Samo je noro kak je v istem kraju en lokalni podjetnik z neprestanim vlaganjem dobesedno povozil v zadnjih 10 letih Terme 3000. Tu se vidi ta razlika med željo po napredku in željo po izčrpavanju. Na nek način je žalostno kak so s to Savo Terme 3000 ostale nendre v prejšnjem desetletju. Glavno ka si je nekaj ljudi žepe napunilo...

??? (ni preverjeno)

Rt......... Pijtaj tega lokalnoga podjetnika koliko je tu notri ne povratnih sredstev

In reply to by Rt (ni preverjeno)

Nikolaj (ni preverjeno)

To se mamo zahvaliti dvojici pohlepnezev benciki pa macki... Ka sta senjala pejneze pa nigdar neje folgalo....

In reply to by Rt (ni preverjeno)

??? (ni preverjeno)

Zdaj vabijo Slovenske goste ? Seveda nega onih ka se oblečene koupajo kot so se že

predragovseskupaj (ni preverjeno)

terme vivat so enostavno predrage. za 4 ure kopanja odrasle osebe mislim da stane 10 eurov. za dvakrat manj se raje grem namakat v soboško kopališče. bazen kak bazen...

Starejše novice