V studiu TV Idea je bil gost trener moškega odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad Dejan Fujs.

Odbojkarji Panvite Pomgrad so zadnjo tekmo odigrali proti ekipi Krke. Ta je bila zelo pomembna za obe moštvi.

»Iz mojega vidika je bila ta tekma zelo pomembna tako za nas kot za Krko. Naši nasprotniki so namreč imeli z zmago na tej tekmi še vedno možnost, da ostanejo v tej ligi,« pravi Dejan Fujs.
 

Turbulentna sezona

Trener Fujs poudarja, da je sezona do sedaj bila zelo turbulentna. Imeli so težave z okužbami, hkrati tudi s poškodbami.

»V prvi vrsti so bili problemi s korono, to obdobje je trajalo kar dolgo. Potem pa so tukaj še poškodbe, dvakrat smo imeli namreč poškodovanega korektorja Connorja iz Kanade,« pojasni trener.

Zadnje čase pa se sicer stvari spet obračajo v pravo smer.
 

Klub med najboljšimi v občini

Odbojkarski klub Panvita Pomgrad je že nekaj časa med najboljšimi v Mestni občini Murska Sobota.

»To za nas pomeni, da se v tem klubu dobro dela, se skrbi za klub in igralce. Klub dosega tudi dobre rezultate v regiji in je eden izmed tisti, ki nastopa v prvi ligi,« še doda.

Več o klubu in igralcih pa v spodnjem videoposnetku. 
 

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
thrue (nepreverjen)

Lastna hvala cena mala. Vsi dobro vemo kje je bila nekoc soboska odbojka in kje je zdaj. Zato nic ne pomaga tisto prepricanje v mehurcku, ki ga predstavlja trener v klubu. Klub nazaduje ze leta nazaj in ni videti, da se to ne bi nadaljevalo se naprej. Na zalost.

vicleta (nepreverjen)

hahaha skrbi za igralce… pa hecate se, igralci se menjujejo po tekocem traku, saj ne vzdrzijo tu. Me resan zanima kaj bi oni povedali otej skrb trenerja in kluba za njih.

12 (nepreverjen)

Domacii gralci so temelj...so al niso se pa vidi
Srecno naprej

Starejše novice