Vir: Facebook profil Jan Plestenjak
Nova pesem Jana Plestenjaka z naslovom "Meni dobro je" je najbolj predvajana slovenska pesem na radijskih postajah in na Youtube.

Le dober teden po premieri se je nova skladba "Meni dobro je," povzpela na sam vrh najbolj predvajanih skladb na radijskih postajah. Ni le najvišje uvrščena novost na lestvici SLO TOP 50 in najvišje uvrščena slovenska pesem, je najbolj predvajana pesem med vsemi svetovnimi uspešnicami. 

Z novo skladbo Jan Plestenjak napoveduje izid 15. studijskega albuma na katerem bo enajst novih skladb, izšel pa bo v drugi polovici prihodnjega leta. Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic.
 

Jan o novi skladbi, ki se je več kot očitno dotaknila poslušalcev, pravi takole: "Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli. Včasih se zdijo brezizhodni. In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas. Takrat si rečeš meni dobro je in greš svetlobi naproti."

Pravljičen videospot je režiral Perica Rai, snemali so ga na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenenju sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih. 

Komentarji (2)

Renata Nemecek (ni preverjeno)

Kako je ime punci v video spotu ?

Rdeča Zvezda (ni preverjeno)

Punci je ime DesankaŠakič.

In reply to by Renata Nemecek (ni preverjeno)

Starejše novice